2015 Yılı Temmuz Ayında Tüp Bebeğe başlayacak hanımlar!... Burada buluşalım

canım ben bugün sordum yumurtalrın gelişirken salgıladığı sıvışmış ilaçlardan dolayı arttığı içinnmiş ve bu güzel bişeymiş

Rahat ol stres hic dogru birsey degil ilaclar yumurta sayısını arttirmaz sayi neyse hep odur ilaclar nornalde normalde 1 tane yumurta buyuyecekken birden fazla yumurtanin buyumesini saglar bende bu ay ilk kontrolde 7-8 tane yumurtam vardi ama sadece 5 tanesi ilaclara tepki vererek buyudu digerleri geride kaldi hepsi buyuyecek diye birsey yok bak benimde 5 yumurtam var ben .umutluyum. Çünkü daha once bir gebelik yaşadım ve o zamanda bu kadar yumurtam vardi simdi kizim 3 yasinda. O yuzden rahat ol önemli olan kaliteleri ve rahim kalinligi. Stres hic dogru degil rahatla. Bide benim bu sayfalardan cikardigim bir varsayimim var tamamen kisisel bir cikarim. 20-30 tane yumurtasi olup 15-18 tanesi cope giden digerleri kalitesiz olan kisiler gördüm sonuclari negatif olan bizim sayımız az ama vucudun hormon uretecegi yumurta az oldugundan daha kaliteli oluyor ohhss olmuyoruz ve cogunda tekte yumurtasi olsa pozitif sonuclaniyor rahat ol kardesim bak bu benim 4. Tedavim ve ben 1 kere pozitifi gordum guven bana

Her ay bu sayi degisiyor bir oncekinde 4 gorunduyse göründuyse 1 gorunen ay bence ertelenmeliydi tedavin ama doktorun daha iyi bilir benim bir onceki tedavimde 5-6 yumurtam vardi ama sadece 2 tane buyudu 1 tanesi dollendi oda kalitesizdi tutmadi. Ama negatif sonrasi gittigimde 10 tane yumurtam vardi yani aralikta degilde ocakta denesem sansim daha yuksekti ama nasip ten ote köy yok. Nasipte yokmus demkki

Yumurtalarin masallah cok iyi hepsinin yakın buyuklukte olmasi da cok guzel. 10 tane Cok güzel sayi ben 5 taneyle bile bugun opudan sonra sizi hissettim az kanamam oldu yumurta sayisi arttikca sikintisida artacak. 10 güzel bir rakam insallah. Endumetrium rahimim ic tabakasi bebegin tutunmasini etkiliyor. 7 den dusukse 14ten yuksekse tutmuyor deniliyor. Ama benim kizimda 17 idi tuttu bence ust sinir 14 degil 17 olmali. Adetimim 12. Gunu 11.5 idi. Transfer gunune kadar 14 veya 15 olur diye tahmin ediyorum

amin herkese kaliteli kaliteli embriyolar inşallah :) beni de hastaneden aradılar 12 yumurtanın 10 u dollenmiş. 5. günü bekleyeceğiz transfer için dedi. büyük gün perşembe :)
Ay ne guzel masallah benimde 5 te 5 olsun diye dua ediyorum 1. Kalite olsun hepsi insallah. Benim sayimdan dolayi buyuk ihtimal 3. Gun transferi yapilir persembeye denk geliyor birlikte gun sayariz artik

can
teşekkür ederim desteğin için.yarım yamalak ağladım işte stres yapmamakiçin tutup durdum.hayırlısı herşeyin rabbim yardımcımız olsun.çarşamba herşey kısmen belli olur heralde.inşallah güzel haberlerle gelirim.sende perşembe giriyon sanırım inşallah tekrar yazdığımızda güzel haberlerimizolur birbirimize

canım çok teşekkür ederim gerçekten.Allah razı olsun. şu an daha rahatım öyle kötü oldumki ilk deneme geldi aklıma belkide bilmiyom bunaldım işte.herşey güzel olucak evet öyle düşünüp gircem bukez opuya ve güzel haber alıp güzelhaber vericem.dualarım sizinle sizde dua edin inşallah.

Kizlar yazilanlara biraz baktim da, bence sayiya cok takilmayin...Herkesin derdi farkli, nasip de yoksa sayi falan bahane oluyor...benim ikinci tup bebek denemem bu, ilkinde 11 yumurtam 7 embriyom oldu, yine de nasip olmadi...ben endometriosis hastayim, embriyo olsa da hamile kalamak cok kolay degil... oyle hikayeler okudum ki 1-2 yumurtayla hamile kalanlar, 20 yumurtayla genetik bozukluk oldugu icin hic hamile kalamayanlar...bebek meselesi kesinlikle nasip ve kismet...o yuzden derdinizi gozunuzde buyutmeyin, Rabbim mucizelerini nasip edecektir....sabir ve dua ile...

Ay ne guzel masallah benimde 5 te 5 olsun diye dua ediyorum 1. Kalite olsun hepsi insallah. Benim sayimdan dolayi buyuk ihtimal 3. Gun transferi yapilir persembeye denk geliyor birlikte gun sayariz artik
kuzununannesi 5 yumurta olmasina cok sevindim canim, masallah...hayirli olsun canim, insallah cok guzel sonuclar olur...

T toprakddeniz canim, masallah cok guzel sayilar, hayirli haberler olur insallah...

canım Allah senden razı olsun bize bildiklerini sıkılmadan aktarıyorsun bu sayede bizde daha bilinçli adımlar atıyoruz..:) rabbim yüzünü güldürsün inşallah ikinci çocuğunu da kucağına alırsın..Rabbim kzıına sağlık versin..:)herşey nasip kısmet.. şuan önümde iki yol var hangisi benim için hayırlı bilmiyorum inşallah Rabbim hayırsız olanı önüme çıkarmaz hayırlı yolunda önünü açar artık böyle dua ediyorum hayırlısı olsun..

Bilmiyorum ama bu sefer icinde tarifsiz bir umut var eşim bile farketmis umutlarimiz suya düşmez insallah Rabbim kimseye kaldiramayacagi yukler vermesin. Her sorunuza elimden geldigince cevaplarim erkek faktorleri hakkında pek bi bilgim yok bizde problem kadindan dolayi oldugundan master yapıyor sayılarım az degil 4. Tedavim cok arastiriyorum aslinda hep derim cahillik mutluluk diye ama yapamiyorum ben. Geçenlerde doktorun biri beni hemsire sandi nerede çalışıyorsun diye sordu saglikci degilim deyince sasirdi ne cok sey biliyorsun dedi bende ne yazikki kotu tebrubelerden ötürü dedim. Allah daha büyük dert vermesin bu sayfa bebeklerimizle senlenecek mart nisan bebekleri diye sayfamız olcak insallah.

Allah kimsenin umutlarını boşa çıkarmasın canım isteeyen herkes bebeğine kavuşur inşallah. Gerçekten insan yaşamayınca bilmiyor, yaşadıkça öğreniyor.Azospermi diye bir rahatsızlığın varlığından bile haberimiz yoktu...
Aslında ben birşey merak ediyorum forumda okuduklarıma göre arkadaşlar transferden önce iğne falan vurulduğunu yazmışlar hatta hamileliğin 10. Haftasına kadar falan diye bile okudum.ben anlamadım bana doktor adetin 2. Gününden itibaren hap kullanacağımı söyledi acaba iğneden bahsetmeyi unuttu mu ki yada söyledi de ben heyecandan anlamamış olabilirmiyim. Bilgilendirirsen çok sevinirim canım

İyi geceler arkadaşlar
bugün ilk adımı atıp tüp bebek merkezine gittik eşimin Sperm testi değerleri düşük ama bebek olmayacak kadar da değilmiş..rahmim temizmis ama 6 7 yumurta varmış. Hsg çekip 2 ay kendiliğinden olmasını bekleyelim dedi. Biz beklemek istemedigimizi söyledik. Cumartesi Hsg olacak temiz çıkarsa diğer adette aşılama tedavisi başlayacak. Son bir ay şansım var belki Hsg sonrası inşallah kendiliğinden olur diye. Sayfadaki herkesin güzel sonuçlar alması dileğiyle

Allah gonlune gore versin insallah tedaviye gerek kalmadan hamile kalirsin

Cnm transferden sonra doktorlar progesteron igne veriyor bide kac sulandurici igne benim bugunden itibaren 2 tane ignem var. 3-4 tane hap vajinal jel ve ostrojen banti. Bahsetmeyi unutmus yada baska birseyden bahsediyor olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…