2015 Yılı Temmuz Ayında Tüp Bebeğe başlayacak hanımlar!... Burada buluşalım

amin inşallah canım ben bi şey sormak istiyorum okuduklarıma göre çoğu kişi iğnleri 10 gün ile 15 arasında değişen süreyle ullanmış benim neden daha 9 günde çatlatma iğneneni yapabilirz cumartesi yumurtaları toplaya biliriz dedi tedirgin oldum dr. acele mi ediyor acaba diye bayramdan önce başından savmak mı istiyo beni acaba tamam bende gördüm yumurtarı ölçerken baya büyümüşler ama bu kadar çabuk olması beni düşündürüyor 15 gün iğne kullananlar var bi bilgin varsa lütfen beni rahatlatırmısın maşallah mastır yapmış gibisin canım şimdiden teşekkürler

merhaba....ben de temmuz mu ağustos mu diye düşünenlerdenim..pazartesi netleşir herhalde :) ama temmuzda başlamak istiyorum bebeğim hemencik gelsin diye...hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Aynenn bayramdan sonra basliyoruz bizde suan vitaminler folikasit kullaniyorumm insallh hemencikk aliriz kucagimiza

D daisy09 canim daha once tup bebek yaptirdin mi bilmiyorum ama benim tedavi protokol umu anlatayim adetin 2. Gunu igne ile basliyorum birinde 2 gun hapla baslamistim sonrasinda igne vurulmustum. 7. Gunden itibaren catlamayi onleyici igne kullaniyorum 12. Gun catlatici igne kullanip 13. Gun hic birsey kullanmadan 14. Gun opu yapildi. Bugunden itibarenden progesteron igne ostrojen bant antibiyotik vajinal jel ve kan sulandirici igneye basladim negatid olunca birakmak gerekiyor ama sonuc pozitif olursa insallah 10. Haftaya kadar ilaclara devam

Teşekkür ederim canım benim transfer daha olmayacağı için belki de kafamı karıştırmak istememiştir...zamanı gelmemiş demekki:) zaten nerden baksan 1 ay var daha...tedavin hayırlı olsun güzel haberlerni alırız inşallah

merhaba sayfanız hayırlı olsun bende temmuzun ortalarında başlamayı düşünüyorum hayırlısıyla. benim rezervim az.bende dhea kullanıyorum inşallah faydası olmuştur..
Dhea ?? Benm prolaktin yuksek cikti dusurmek icin doxtinex verdi ve vitaminlere devam dedi napmaliyimm yardimci olur musunuz ???

cnm demekki yumurtalar igneye guzel cevap vermis cabuk olgunlasmis kimisi 15 gunde anca yeterli olgunluga geliyor bence bayramla akasi yok çünkü 2 gun sonrada olsa bayrama denk gelmiyor

cnm demekki yumurtalar igneye guzel cevap vermis cabuk olgunlasmis kimisi 15 gunde anca yeterli olgunluga geliyor bence bayramla akasi yok çünkü 2 gun sonrada olsa bayrama denk gelmiyor
Largopen tüp bebek konusunda deneyimli değilim ancak telaş yapmana gerek yok.benim de iğnelerim ayın 25inde başladı, çatlatma iğnesi 2 temmuzda vuruldum 4 temmuzda da toplama yapıdı.sana söylenen süreler deenim duruma yakın.zaten yeterince olgunlaşmazsa toplamazlar bence de kormana gerek yok.

kızlar benim tiroid yüksek diye hap vermişti doktor.şimdi bugün çatlatma iğnesi yaptım ilaçlar kullanılmayacak .peki bu tiroit hapım onudamı bırakıcam.bırakmamın sakıncası yoktur diye düşünüyorum ama sizede sormak istedim

Bnce birakma etkileri ayri seylerr bnm daha igne die hicbisey gecmedi cok mu erkendeyim daha ne bilemedim

benimde 29 haziran iğneler başladı 6 temmuz yani bugün çatlatma iğnesi oldum çarşambada opu var

Allahım sen dualarımızı kabul eyle bu mübarek ayda inşallah.amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…