- Konu Sahibi kuzununannesi
-
fsh13 iğnem var derken vurulmaya başlandımı yani.yoksa transfer sonrasımı başlıycaksınCnm transferden sonra doktorlar progesteron igne veriyor bide kac sulandurici igne benim bugunden itibaren 2 tane ignem var. 3-4 tane hap vajinal jel ve ostrojen banti. Bahsetmeyi unutmus yada baska birseyden bahsediyor olabilir
Bende bir hafta sonra başlayacağım inşallah. Hakkımızda hayırlısı olsun. Hiç sevmediğim tarafı iğneler. Öncekileri eşim vuruyordu şimdi o benimle gelemedi. Bu sefer ben kendim vuracağım mecbur. Onu düşünüyorum bende nasıl yapacağım diye.Sorunumuz ortak canım. İnşallah olumlu sonuclar alırız. Bir hafta sonra başlayorum ben de. İlk olacak. Zor mu iğne vurunma olayı.
ben hep içiyorum zaten haşimatoyum ömür boyuda içicem hatta dr. sürekli kontrol altında tutmamız açısından uyardıkızlar benim tiroid yüksek diye hap vermişti doktor.şimdi bugün çatlatma iğnesi yaptım ilaçlar kullanılmayacak .peki bu tiroit hapım onudamı bırakıcam.bırakmamın sakıncası yoktur diye düşünüyorum ama sizede sormak istedim
Allah yardımcımız olsun canım. Benim ilk olacak,inşallah acitmiyordur iğneler. Sen hangi hastanede yaptiracaksin.Bende bir hafta sonra başlayacağım inşallah. Hakkımızda hayırlısı olsun. Hiç sevmediğim tarafı iğneler. Öncekileri eşim vuruyordu şimdi o benimle gelemedi. Bu sefer ben kendim vuracağım mecbur. Onu düşünüyorum bende nasıl yapacağım diye.
ben iğneden en çokkorkanlardandım.ilk başladığımda kafayı yedim ama mecbur başa gelen çekilir valla kendim süper iğneci oldum karnıma saplayıp durdum .doğru yere vurunca bence acımıyo doğru yer dememde kasıt arada acıyor hatta iğne girmiyo kanıyodu bende inadım zorla itiyodum.siz öyle yapmayın karnınızı göbek deliği 4 parmak sağ yada sol tarafı gözünüze kestirin bir elinizin 2 parmağıyla karnı tutun diğer eldeki iğneyi dik bir şekilde batırın içindeki sıvıyı boşaltın ve hızla çekip alkollü mendille bastırın.yada pamuk farketmez.işlem tamamdır :)Allah yardımcımız olsun canım. Benim ilk olacak,inşallah acitmiyordur iğneler. Sen hangi hastanede yaptiracaksin.
bu arada karnınızı sıktığınız parmaklar iğne batınca bırakılacakben iğneden en çokkorkanlardandım.ilk başladığımda kafayı yedim ama mecbur başa gelen çekilir valla kendim süper iğneci oldum karnıma saplayıp durdum .doğru yere vurunca bence acımıyo doğru yer dememde kasıt arada acıyor hatta iğne girmiyo kanıyodu bende inadım zorla itiyodum.siz öyle yapmayın karnınızı göbek deliği 4 parmak sağ yada sol tarafı gözünüze kestirin bir elinizin 2 parmağıyla karnı tutun diğer eldeki iğneyi dik bir şekilde batırın içindeki sıvıyı boşaltın ve hızla çekip alkollü mendille bastırın.yada pamuk farketmez.işlem tamamdır :)
Vurulmaya basladim cnm bugunden ilaclara baslayin dedilerfsh13 iğnem var derken vurulmaya başlandımı yani.yoksa transfer sonrasımı başlıycaksın
Sağ olasın canım. Tarifine gore bi deneme yaptim ignesiz şuan tabibu arada karnınızı sıktığınız parmaklar iğne batınca bırakılacak
Benim bu 4. Tedavim hic birinde kendim vurmadim ama bu tedavimde mecbur kaldim esim varken yine ona vurduruyorum yoksa kendim vuruyorum ilk baslarda kolaydi hic acimiyordu ama simdi Karnım sertlesmeye basladi cok aciyor az birseyde kaniyor. Rabbim emeklerimi zayi etmesinBende bir hafta sonra başlayacağım inşallah. Hakkımızda hayırlısı olsun. Hiç sevmediğim tarafı iğneler. Öncekileri eşim vuruyordu şimdi o benimle gelemedi. Bu sefer ben kendim vuracağım mecbur. Onu düşünüyorum bende nasıl yapacağım diye.
Evet ne yazikki progesteron igne vuruyoruz kalcadan bide kan sulandirici igne gobektenTransferden sonra da mi igne vuruyoz
Onlar ne kadar kullanılıyor. 10 gün iğne olacaz bitecek sanıyordum benEvet ne yazikki progesteron igne vuruyoruz kalcadan bide kan sulandirici igne gobekten
Vurulmaya basladim cnm bugunden ilaclara baslayin dediler
bana iğne vermemişlerdi sadece jelkullanmıştım.ama iğne ve jel sanırım bebeğin doğal yolla hamile kalanlar gibi uyum sağlaması için fsh13 öylemiydi canım sen daha doğru biliyosundur:)Transferden sonra da mi igne vuruyoz
10. Gebelik haftasina kadar kullaniyoruz cnm kizimdada kullanmistim I izlerrr cnm ben bütün tedavilerimde progesteron igne kullandim sulandirici igneyi ise son 2 tedavimdir kullaniyorum onun disin antibiyotik hap estrofem tablet ve ostrojen bant ve jeli hepsinde de kullandimOnlar ne kadar kullanılıyor. 10 gün iğne olacaz bitecek sanıyordum ben
merhaba canım,benim ilk denememde 9 gün ilaç kullandım. bu ikinci denememde 16 gün kullandım. doktora sorduğumda her ay yumurtalıklar aynı cevabı vermiyor dedi. bir de ilk denememde lucrin diye bir ilaç kullanmamıştım. bu denememde sabaha akşam 10 doz kullandım.amin inşallah canım ben bi şey sormak istiyorum okuduklarıma göre çoğu kişi iğnleri 10 gün ile 15 arasında değişen süreyle ullanmış benim neden daha 9 günde çatlatma iğneneni yapabilirz cumartesi yumurtaları toplaya biliriz dedi tedirgin oldum dr. acele mi ediyor acaba diye bayramdan önce başından savmak mı istiyo beni acaba tamam bende gördüm yumurtarı ölçerken baya büyümüşler ama bu kadar çabuk olması beni düşündürüyor 15 gün iğne kullananlar var bi bilgin varsa lütfen beni rahatlatırmısın maşallah mastır yapmış gibisin canım şimdiden teşekkürler
çok sevindim canım... haırlı sonucu alırsın.alırız inşallah :)Kizlar bugunume dunume ve yarinima şükürler olsun. Size de dedim demi icinde güzel umutlar var diye. Laboratuvardan aradilar 5 yumurtanin 5ide dollenmis hepsi de cok iyi durumda dediler ve 5. Gun transferi düşünüyoruz dediler. 5. Gun transferini hayal bile etmemistim. Onceki tedavilerimde 2. 3. Ve 3. Gun transferi yapildi. Cok sukur elhamdulillah sabah sabah o kadar mutlu oldum ki Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün herzaman söylediğim gibi Rabbim önce hic evladi olmayan siz ve digerlerine sonrada bana 2. Yi nasip etsin.
Gozun aydın canım. Gönlünce olsun her şey Temiz kalpli arkadasim :)Kizlar bugunume dunume ve yarinima şükürler olsun. Size de dedim demi icinde güzel umutlar var diye. Laboratuvardan aradilar 5 yumurtanin 5ide dollenmis hepsi de cok iyi durumda dediler ve 5. Gun transferi düşünüyoruz dediler. 5. Gun transferini hayal bile etmemistim. Onceki tedavilerimde 2. 3. Ve 3. Gun transferi yapildi. Cok sukur elhamdulillah sabah sabah o kadar mutlu oldum ki Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün herzaman söylediğim gibi Rabbim önce hic evladi olmayan siz ve digerlerine sonrada bana 2. Yi nasip etsin.
Kizlar bugunume dunume ve yarinima şükürler olsun. Size de dedim demi icinde güzel umutlar var diye. Laboratuvardan aradilar 5 yumurtanin 5ide dollenmis hepsi de cok iyi durumda dediler ve 5. Gun transferi düşünüyoruz dediler. 5. Gun transferini hayal bile etmemistim. Onceki tedavilerimde 2. 3. Ve 3. Gun transferi yapildi. Cok sukur elhamdulillah sabah sabah o kadar mutlu oldum ki Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün herzaman söylediğim gibi Rabbim önce hic evladi olmayan siz ve digerlerine sonrada bana 2. Yi nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?