2015 Yılı Temmuz Ayında Tüp Bebeğe başlayacak hanımlar!... Burada buluşalım

Kızlar bugün ilk kontrolüm yapıldı. sabah doktor e2 fsh hormonu tahlili istedi yaptırdım. Sonuçlar
Estradiol (E2) 27.88
FSH 7.95

Sonuçlar nasıl. Saat 3 gibi gidicem doktor ile görüşüp protokol belirlenecek.

Rabbim gonlune gore versin cnm ben polisik over hastalarini tup bebekte sansli goruyorum cunku cok cok fazla yumurtaları oluyor bu yuzden sanslarida yuksek oluyor dondurma sanslari oluyor Rabbim gonlune gore versin
Teşekkür ederim, Allah hepimize yardım etsin.inş. süreç güzel geçer ve hayırlısı olur

Maşallah hayırlı olsun bebişlerin tebrikler

canım yaa çok sevindim ne kadar güzel bir haber bu.evet hissiyatın doğruymuş.banada umut oluyosun inşallah hayırlısıyla hamilelikte olur ve mutlu son olur inşallahhhhhh:) :)

canım yaa çok sevindim ne kadar güzel bir haber bu.evet hissiyatın doğruymuş.banada umut oluyosun inşallah hayırlısıyla hamilelikte olur ve mutlu son olur inşallahhhhhh:) :)

Cok tesekkur ederim cnm sende icini ferah tut rabbim nasip ettikten sonra her sekilde olur bak 5 yumurtayı az buluyordun onemli olan kalite hep birlikte mutlu haberler vercez insallah

merhaba ben haziran ayında tedavi gördüm 15 toplandı 13 döllendi dün de 4 embriyom donduruldu .... yumurta rezervimde az eşimlede aynı tek gen hastalığını taşıyoruz embriyolar pgtye gidecek regli olmayı bekliyorum karar değiştirmez isem son anda 2. tedavime başlıcam

Dün test yaptım...bat 10-11 temmuz yani 4-5 gün varken..negatif tabii ki de....11 temmuzda randevum var..daha ilk randevu olacak ve muhtemelen ağustosa atacaklar tedaviye başlamayı...hemen ilk gidişte ertesi gün tedaviye başlandığı durum oldu mu sizlerde?

hormonlar rahim filmi vs her şey normal gözüküyor çok şükür..

umarım pgt olumlu şekilde olur ve transfer sonrası sana tutunurlar hayırlısıyla

hemen ilk gidiş derken durumun ne bilmiyom ama ben adetin 2. günü gittim kontrol sonrası hemen başlandı ilaçlara.

Bir kac test isteyebilir yada hemende baslayabilir problemizine gore değişir

Yumurta rezervinin az olduguna emin misin 15 tane yumurta toplanmis cok cok iyi benim maksimum 5 oluyor yasim 27 bu tedavimde cok sukur 5 oldu. Fsh degerinde yada amh kac?

Hataneden hemşire aradı uzun protokol uygulanacakmış. Çok fazla ilaç kullanmama gerek kalmicakmış. Hormonlarım ve rahmim çok iyi olduğundan dinlenmesi gerekiyormuş zaten 2,5 yıldır dinleniyorlardı yaww. 16 gün yasmin kullanıcakmışım sonra başka bir ilaç kullanıcakmışım falan filan.

Yumurta rezervinin az olduguna emin misin 15 tane yumurta toplanmis cok cok iyi benim maksimum 5 oluyor yasim 27 bu tedavimde cok sukur 5 oldu. Fsh degerinde yada amh kac?
canım durum karışık biraz testte 2 amh ama laparaskopi amelyatı geçirdim yumurtalık rahme yapışıktı ayrıldı görüntü olarak kötüydü değer olarak 2 çıktı ama en doğru sonucu tedavide görcez dedi tedavi sürecinde ilaçların etkisi ile demişti fsh değerini hatırlamıyorum progesteron değerim yüksek onu biliyorum .. benim yaşımda 30 kür uygulaın mı hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…