2015 Yılı Temmuz Ayında Tüp Bebeğe başlayacak hanımlar!... Burada buluşalım

çoookk şükür arkadaşım inanın ki siz mutlu olunca benım gözlerım doluyo mutluluğunuz daim olsun.. perşembe opu olcam buarada 21-20-16-16 mm olmak uzere 4 yum ile yola çıkıyorum.bu akşam çatlatma iğnemı yapıcam.şunu merak edıyorum kaçıncı gun transferı daha ıyı oluyor sanırım 2 yada 3. gun transferı yerıne 5.gun transferı daha ii, bilginizi paylaşırsanız sevınırım.

canım maşallah darısı transferine ve tutunmalarına olsun

Canim hadi hayirlisi guzel haberlerle gel. 2 gun transferinin sansi % 20 3. Gun transferin sansi % 40 iken 5. Gun blast transferin sansi % 70.

arkadaşlar tüp bebekte devlet neyi karşılıyo heyet raporu alındığında bilen varmı.ilk tedavimizdede özel doktor ücreti hariç 3000 tl yakın para ödenmişti.tam hatırlamıyom ama ne için alındı yani transfer içinmi alındı opu içinmi benden alındı eşimdende tese için alındı.şimdi özel hastanedeyiz 4 bin küsür tüp bebek ünitesine ödüycem eşimde tese için 2 bincivarı ödeyecekmiş bunu şimdi öğreniyom dememişlerdi.yani anlamadığım devletten aldığımız rapor neyi karşılıyor.bilgisi olan varsa ve aydınlatırsa beni çok sevinicem.malüm yetkili merciler hiçbirşeyi doğru düzgün açıklamıyor paramızla sefil oluyoz resmen.bunları onlara sorduğumuzda açıklama yok çok uyuz oldum şimdi valla:)

Haziran da opu oldum 2 tane donduruldu bu ay transferim olur diye bekliyordum bayrama denk geldiği için 1 ay daha bekleyeceğim kızlar benim gibi bayrama denk gelip erteleyeniniz var mı vardır bun Dada bir hayır inşallah önümüzdeki ay böyle olacagiz

Selam, endişelenmenize gerek yok benimde tedavim 9. Gün bitti 2 gün sonra yumurtalar toplandı demekki tedaviye güzel cevap vermiş vücudunuz.

arkadaşlar transferden sonra da ilaç kullanacakmışızya onların ücreti ne kadar ? 7bin zaten şuanki aşamada verdık bide bunun devamı var yani yandım ben : ( ; olabilmek ne zormuş...

arkadaşlar transferden sonra da ilaç kullanacakmışızya onların ücreti ne kadar ? 7bin zaten şuanki aşamada verdık bide bunun devamı var yani yandım ben : ( ; olabilmek ne zormuş...
yandık yanmasınada olsunda artık napalım.umarım hamile oluruzda sonra sıpalar bu çektiklerimize karşılık edepli olurlar:)

ödeme konusu sıkıntılı.. doktorum ilaçları 2bın tl ye bizden alabılırsın yada dışarıdan alabılırsın sen bılırsın dedı bende araştırmadan sizden alırım hocam dedim.meğer eczaneden alsam daha uygunmuş : (( benım zaten ılk tüp denemem cahilliğime geldi resmen.bir de doktoruma güvenmemden kaynaklandı : ( rapor kısmını hıç bılmıyorum ama yazdıklarına göre hiçbi şeye yaramıyo : ((

Hic kür uygulamadim ama bu tedavimde ari sutu b
o zaman neden herkese 5.gun transf. yapmıyolar bak kızdım şimdi
Yapamiyorlar cunku embriyolar olmeye basliyor özellik az yumurta varsa riske atamiyorlar coksa yine bekliyorlar eger ki buyumeleri yavaş ise anne karninda laboratuvardan daha iyi buyuyecegi icin transfer yapiyorlar. Anlatabildim mi

evt cnm çok tşk.4 yum var zaten kafayı yemezsem ıyı.

Kizlar az once merkezle konustuk, 15 yumurtadan 8i olgunmus ve dollenmis...sayi bana az geldi....bakalim nasil ilerleyecek embriyolar...cok moralim bozuldu...
8 sana az geldıyse ben 4 le hiç gitmiyimm :: )))))))))))) hayırlı haberlerını bekliyorum arkadaşım.ümidini asla yitirme..

8 sana az geldıyse ben 4 le hiç gitmiyimm :: )))))))))))) hayırlı haberlerını bekliyorum arkadaşım.ümidini asla yitirme..

Canim ya inan simariklik diye demedim....galiba ilk yumurta sayisi beni cok umutlandirmisti, birden bu kadar dusunce cok uzuldum, ilk tup bebekteki negatif hatirlar geldi...yumrutalar dollense de 3. ve 5. gune kadar malesef bi kismi gelismiyo...elinde bir kac embriyo kaliyo kalirsa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…