- Konu Sahibi kuzununannesi
-
Kizlar bugunume dunume ve yarinima şükürler olsun. Size de dedim demi icinde güzel umutlar var diye. Laboratuvardan aradilar 5 yumurtanin 5ide dollenmis hepsi de cok iyi durumda dediler ve 5. Gun transferi düşünüyoruz dediler. 5. Gun transferini hayal bile etmemistim. Onceki tedavilerimde 2. 3. Ve 3. Gun transferi yapildi. Cok sukur elhamdulillah sabah sabah o kadar mutlu oldum ki Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün herzaman söylediğim gibi Rabbim önce hic evladi olmayan siz ve digerlerine sonrada bana 2. Yi nasip etsin.
canım maşallah darısı transferine ve tutunmalarına olsunKizlar bugunume dunume ve yarinima şükürler olsun. Size de dedim demi icinde güzel umutlar var diye. Laboratuvardan aradilar 5 yumurtanin 5ide dollenmis hepsi de cok iyi durumda dediler ve 5. Gun transferi düşünüyoruz dediler. 5. Gun transferini hayal bile etmemistim. Onceki tedavilerimde 2. 3. Ve 3. Gun transferi yapildi. Cok sukur elhamdulillah sabah sabah o kadar mutlu oldum ki Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün herzaman söylediğim gibi Rabbim önce hic evladi olmayan siz ve digerlerine sonrada bana 2. Yi nasip etsin.
Benimde prolaktin yüksekti bu ay dostinex kullandım bende. Hangi konuda yardımcı olayım sorunuzu tam anlamadimDhea ?? Benm prolaktin yuksek cikti dusurmek icin doxtinex verdi ve vitaminlere devam dedi napmaliyimm yardimci olur musunuz ???
Canim hadi hayirlisi guzel haberlerle gel. 2 gun transferinin sansi % 20 3. Gun transferin sansi % 40 iken 5. Gun blast transferin sansi % 70.çoookk şükür arkadaşım inanın ki siz mutlu olunca benım gözlerım doluyo mutluluğunuz daim olsun.. perşembe opu olcam buarada 21-20-16-16 mm olmak uzere 4 yum ile yola çıkıyorum.bu akşam çatlatma iğnemı yapıcam.şunu merak edıyorum kaçıncı gun transferı daha ıyı oluyor sanırım 2 yada 3. gun transferı yerıne 5.gun transferı daha ii, bilginizi paylaşırsanız sevınırım.
kızlar yarın saat 08:00da hastanede olcam sanırım 09:00 opuya alcaklar dualarınızı eksik etmeyin
Canim hadi hayirlisi guzel haberlerle gel. 2 gun transferinin sansi % 20 3. Gun transferin sansi % 40 iken 5. Gun blast transferin sansi % 70.
amin inşallah canım ben bi şey sormak istiyorum okuduklarıma göre çoğu kişi iğnleri 10 gün ile 15 arasında değişen süreyle ullanmış benim neden daha 9 günde çatlatma iğneneni yapabilirz cumartesi yumurtaları toplaya biliriz dedi tedirgin oldum dr. acele mi ediyor acaba diye bayramdan önce başından savmak mı istiyo beni acaba tamam bende gördüm yumurtarı ölçerken baya büyümüşler ama bu kadar çabuk olması beni düşündürüyor 15 gün iğne kullananlar var bi bilgin varsa lütfen beni rahatlatırmısın maşallah mastır yapmış gibisin canım şimdiden teşekkürler
o embriyoya bağlı sanırım güzel ilerliyosa 5. gün yapıyolar ama biraz zayıfsa riske almayıp ana rahmin dışardan daha doğal olduğunu düşündüklerinden 2.gün yada 3.gün transfer yapılıyoo zaman neden herkese 5.gun transf. yapmıyolar bak kızdım şimdi
yandık yanmasınada olsunda artık napalım.umarım hamile oluruzda sonra sıpalar bu çektiklerimize karşılık edepli olurlar:)arkadaşlar transferden sonra da ilaç kullanacakmışızya onların ücreti ne kadar ? 7bin zaten şuanki aşamada verdık bide bunun devamı var yani yandım ben : ( ;olabilmek ne zormuş...
arkadaşlar tüp bebekte devlet neyi karşılıyo heyet raporu alındığında bilen varmı.ilk tedavimizdede özel doktor ücreti hariç 3000 tl yakın para ödenmişti.tam hatırlamıyom ama ne için alındı yani transfer içinmi alındı opu içinmi benden alındı eşimdende tese için alındı.şimdi özel hastanedeyiz 4 bin küsür tüp bebek ünitesine ödüycem eşimde tese için 2 bincivarı ödeyecekmiş bunu şimdi öğreniyom dememişlerdi.yani anlamadığım devletten aldığımız rapor neyi karşılıyor.bilgisi olan varsa ve aydınlatırsa beni çok sevinicem.malüm yetkili merciler hiçbirşeyi doğru düzgün açıklamıyor paramızla sefil oluyoz resmen.bunları onlara sorduğumuzda açıklama yok çok uyuz oldum şimdi valla:)
Hic kür uygulamadim ama bu tedavimde ari sutu bcanım durum karışık biraz testte 2 amh ama laparaskopi amelyatı geçirdim yumurtalık rahme yapışıktı ayrıldı görüntü olarak kötüydü değer olarak 2 çıktı ama en doğru sonucu tedavide görcez dedi tedavi sürecinde ilaçların etkisi ile demişti fsh değerini hatırlamıyorum progesteron değerim yüksek onu biliyorum .. benim yaşımda 30 kür uygulaın mı hiç
Yapamiyorlar cunku embriyolar olmeye basliyor özellik az yumurta varsa riske atamiyorlar coksa yine bekliyorlar eger ki buyumeleri yavaş ise anne karninda laboratuvardan daha iyi buyuyecegi icin transfer yapiyorlar. Anlatabildim mio zaman neden herkese 5.gun transf. yapmıyolar bak kızdım şimdi
evt cnm çok tşk.4 yum var zaten kafayı yemezsem ıyı.Hic kür uygulamadim ama bu tedavimde ari sutu b
Yapamiyorlar cunku embriyolar olmeye basliyor özellik az yumurta varsa riske atamiyorlar coksa yine bekliyorlar eger ki buyumeleri yavaş ise anne karninda laboratuvardan daha iyi buyuyecegi icin transfer yapiyorlar. Anlatabildim mi
Asil ilaclar bu yumurtlama ilaclari gonalf puregon cetrotide flnarkadaşlar transferden sonra da ilaç kullanacakmışızya onların ücreti ne kadar ? 7bin zaten şuanki aşamada verdık bide bunun devamı var yani yandım ben : ( ;olabilmek ne zormuş...
8 sana az geldıyse ben 4 le hiç gitmiyimm :: )))))))))))) hayırlı haberlerını bekliyorum arkadaşım.ümidini asla yitirme..Kizlar az once merkezle konustuk, 15 yumurtadan 8i olgunmus ve dollenmis...sayi bana az geldi....bakalim nasil ilerleyecek embriyolar...cok moralim bozuldu...
8 sana az geldıyse ben 4 le hiç gitmiyimm :: )))))))))))) hayırlı haberlerını bekliyorum arkadaşım.ümidini asla yitirme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?