2015 Yılı Temmuz Ayında Tüp Bebeğe başlayacak hanımlar!... Burada buluşalım

arkadaşlar transferden sonra da ilaç kullanacakmışızya onların ücreti ne kadar ? 7bin zaten şuanki aşamada verdık bide bunun devamı var yani yandım ben : ( ; olabilmek ne zormuş...
Transfer sonrasi ilavlarim icim 150 tl odedim pozitir olursa insallah odemeye devam edecegiz

Kizlar az once merkezle konustuk, 15 yumurtadan 8i olgunmus ve dollenmis...sayi bana az geldi....bakalim nasil ilerleyecek embriyolar...cok moralim bozuldu...
8 güzel bir rakam sonucta en fazla 2 tane transfer yapacaklar onemli olan kalitelerinin guzel olmasi yumurta sayisi cok olanlarim kaybettikleri sayida cok oluyor vucut tamamini kaliteli olgunlastirmayabiliyor ama kalan yumurta sayinda cok iyi bunay transfer olcak mi donduracaklar mi

belli degil canim, 3.gun embriyo kalitesi belli olur, ondan once bisey soylemek zor...

Merhaba kızçeler ben tedavime haziran ayında başladım ama transferim bu ay olacak tedaviyle ilgili aklınıza takılanlara elimden geldiğince yardimci olabilirim.

Merhaba kızçeler ben tedavime haziran ayında başladım ama transferim bu ay olacak tedaviyle ilgili aklınıza takılanlara elimden geldiğince yardimci olabilirim.
teşekkür ederiz bilgi paylaşımı çok iyi oluyo hastanedn çokburda öğreniyoruz arkadaşlar sayesinde sağolsunlar.bu arada transferin inşallah uğurlu ve hayırlıolur...

teşekkür ederiz bilgi paylaşımı çok iyi oluyo hastanedn çokburda öğreniyoruz arkadaşlar sayesinde sağolsunlar.bu arada transferin inşallah uğurlu ve hayırlıolur...
Aynen öyle canım ya hem burada herseyi daha rahat sorabiliyoruz birbirimize Sağol inşallah seninde hayırlı olur allahın izniyle canım inşallah emeklerimiz boşa gitmez

yarın transfer var uyku yok 24:00 sonrası yemeiçme yok :) yasak çekici geliyoniyeyse su içsemnolurki sanki:)))
Anestezi alacagin icin canim mide bulantisi yaparsa kurmayasin diye sen yinede icme opudan sonra bir tas corba bi tasta hosaf veriyorlar sonra kocani yemege goturuyorsun ben oyle yaptım

Aynen öyle canım ya hem burada herseyi daha rahat sorabiliyoruz birbirimize Sağol inşallah seninde hayırlı olur allahın izniyle canım inşallah emeklerimiz boşa gitmez
Hayirli olsun arkadasim Rabbim gonlune gore versin. Kacinci tedavin problem neydi kac yumurtan toplandi birazcik bilgi verir misin

Hayirli olsun arkadasim Rabbim gonlune gore versin. Kacinci tedavin problem neydi kac yumurtan toplandi birazcik bilgi verir misin
Amin rabbim hepimiz hakkında hayırlısını göstersin .Bu ilk tüp bebek denemem daha önce 1 aşilama denedim ama sonuç negatifti problem yok eşimde de bende de en azından kaç tane doktora gittiysem hep aynı şeyi dediler yapılar testler rahim filmleri falan çok iyi ama olmuyor işte 11 tane yumurtam toplandı 9 tanesi çok iyi döllendi ama malesef değerim yüksek çıktığı için transferim yapılamadı allah izin verirse bu cumartesi transferim var allah hakkımızda hayırlısını versin hepimizin yüzünü güldürsün peki senin sorun neydi ve kaçıncı denemen Canım ve hangi merkezde yaptırıyorsun

Benim bu 4. Denemem ama 2 denememden bir tane kizim var. Sorun erken rezerv yetmezligi. Memorial da tedavi görüyorum. 5 yumurts toplandi 5ide dolkendi 5. Gune bekletiyorlar cumartesi transferim var insallah

Benim bu 4. Denemem ama 2 denememden bir tane kizim var. Sorun erken rezerv yetmezligi. Memorial da tedavi görüyorum. 5 yumurts toplandi 5ide dolkendi 5. Gune bekletiyorlar cumartesi transferim var insallah
Ne güzel işte allahım kızını sana bağıslasın bence çok şanslısın bu duyguyu tatmışsın bir kere de olsa allahım hayırlı eylesin benimde bu cumartesi transferim var bakalım inşallah bu cumartesi ikimizede hayırlı gelir

Sevgili arkadasim hiiic yumurta sayisini dusunup uzulme unutmaki sadece bir yumurtaya ve sperme ihtiyac var hepsi o bi arkaadasimin genetik testinden sadece 1 tanesi temiz dondu ve o transfer edildu sonra o icerde bolunmus simdi ikizleri var masallah,diyecegim o ki tedavinin her asamasinda takacaak biseyler buluyotuz kendimize ama biraz kafani bosaltmaya calis,benim allah izin verirse yarin transferim olcak stres yapmamakumkun degil ama surekli ayni konuyu dusunup beynimizi ve ruhumuzu yormayalim
evt cnm çok tşk.4 yum var zaten kafayı yemezsem ıyı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…