2015 Yılı Temmuz Ayında Tüp Bebeğe başlayacak hanımlar!... Burada buluşalım

Hakkinda hayirlisi olsun arkadasim insallah allahim burda ki butun arakadaslara sana evlarlarimizi kucagimiza saglikla almayi nasip etsin benimde yarin transferim olcak insallah seninde transferin simdiden hayirli olsun

Hakkinda hayirlisi olsun arkadasim insallah allahim burda ki butun arakadaslara sana evlarlarimizi kucagimiza saglikla almayi nasip etsin benimde yarin transferim olcak insallah seninde transferin simdiden hayirli olsun
Amin inşallah ya ayyy valla çok heyecanlı ve cok mutluyum aslında çok değişik duygulardayim ama aslında fazladan ümitlenmek istemiyorum ama elimde değil

sen nerde tedavi oldun arkadasim heyecan var evet bende de ama benim3.denemem daha cok tedirginim artik bu sefer olsun istiyorum
Ben istanbul umut tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum gerçi sen artık tecrübeli olmuşsun ona göre davranirsın ve bi bakmışsın bebişler gelivermiş :) sen nerde oluyordun tedavini ya arkadaşım birde bende unutkanlık olmaya başladı sende de oluyor mu ya herseyi unutur oldum :)

Insallah herkesin bebisi hic ummadiklari bir zamanda annelerine sürpriz yapsinlar,ben bahceci deyim mustafa beyde,unutkanlik normal canim cunku zihnin surekli dolu

Insallah herkesin bebisi hic ummadiklari bir zamanda annelerine sürpriz yapsinlar,ben bahceci deyim mustafa beyde,unutkanlik normal canim cunku zihnin surekli dolu
Inşallah canım ya keşke inşallah öyle olur sen fulyadasın anladığım kadarıyla dimi canım ayyy hiç sorma canım ya dün iğne yaptırmaya gidiyoruz eşimle evden çıktık durağa gittik diyorum ki iğneyi almadık sonra gitti aldı eşim otobüse bindik bu seferde kimligimi almadım evde kaldı diyorum meğer bi baktım çantamda ne zamn koyduğumu hiç hatirlamiyorum yaa canım birde sen progestan iğne oluyorsun dime

Yok canim ignem yok,crinone jel kullaniyorum birde bant kullaniyorum
Ayrica transfere hazirlayan tetradox ve prednol kullaniyorum,evet seninkiyle ayni merkez aslinda bahcecinin şubesi umut,gecer unutkanliklar insallah hep biseyleei duzenli yapmaya calismak saaatleri kaçirmamak herseye yetismeye çalismak

Bana jeli transferden sonra vericekler galiba canım şuan iğneyi kullanıyorum bi hamile kalalimda canım hayırlısıyla hepsi geçer canım birde bişey sorucam sen raporlu mu gittin

Ya arkadaşlar herkes embriyo kalitesinden bahsediyor bize o konuda bilgi veren yok benim ilk denemem olduğu içğn de ne sormam gerektiğini bilmiyorum.ilk gün 8 embriyo döllenmişti 3. Gün aradılar 6 tane var donduruyoruz dediler. Transferim öbür ay olacak bu durumda embriyo sayısı o zmana kadar daha da azalacak mı? Merkezi arasam bu konuda bilgilendirirler mi ya da bilmem gereken önemli bir bilgi , sormam gereken önemli bir soru ne var. Bana bir söyleseniz de ona göre sorsam

Valla canım sana yardimci olmak isterdim ama valla benimde ilk denemem olduğu için bende pek profesyonel değilim ve açıkcası insan heyecanla o an ne soracağı aklına gelmiyor ama şuan aklına geldikçe sorabilirsin o sende benimle aynı durumdasin valla dün akşam benimde aklıma bu soru geldi öğrenirsen bana da söyle bu arada hangi merkezdesin

Of inşallah bir bilen vardır canım biz bahçeci fulyaya gidiyoruz.sizinki hangisi?

Kizlar az once merkezle konustuk, 15 yumurtadan 8i olgunmus ve dollenmis...sayi bana az geldi....bakalim nasil ilerleyecek embriyolar...cok moralim bozuldu...
canım 8 tanesi 3. güne gider inşallah sayı iyi önemli olan kalitesi kaliteleri için birşey söylediler mi

canım embriyo kalitesi embriyonun kaç hücreli olduğuna bağlı eğer güzelce bölünüp çok hücreye ayrıldıysa 1. kalite oluyor. ama donduktan sonra bölünme işlemi olmaz sayı da azalmaz. ancak şu risk var çözdürdükleri zaman hepsi sağlıklı çözünmeyebilir zayıf halkalar elenir. mesela benim 3 adet donmuşum vardı hiçbiri sağlıklı çözünmedi ve transfer olamadı ama gözün korkmasın zaten sana kaç adet transfer edilecekse onu çözdürecekler. zaten iki iki donduruyorlar. inşallah ilk transferde tutar da geri kalanlarla işin bile olmaz

seni 3 kere arayıp bilgi vermeleri gerekliydi bu kadar yumurta toplandı bu kadarı olgun çıktı y kadarı olgun değildi x kadarı döllendi şu kadarı kaliteli bu kadarı kalitesiz diye ... 2 .günde kaç tanesi 2. güne gitti kaliteleri hakkında bilgi vermeleri gerekliydi aynı şekilde 3.günde bu bilgileri verip donduruyoruz demeleri gerekli hangi merkezde yaptırıyorsun

Embriyo kalitesiyle ilgili bilgiyi merkezi ararsan verirler ama cokda detayli degil zaten kaliteyle ilgili bilgi verslerde embriyoyla ilgili be biliyoruzki yorum yapalim,eger bolubmeleri ve gelisimleri saglikli devam ederse 5.gune kadar giderler ve blast denen transfer olur ama bu demek degilki 2.3. Gunlerde transfer edilen embriyolarla hamile kalinmaz,bu hic belli olmaz bazen 2.kalite bir embriyoda allah verirse kuzucuk oluverir bende yarin transfer var ama sadece 8 tane embriyom oldugunu biliyorum yarin teansfer oncesinde embriyologla gorusucez ve o bize gerekn bilgilerin detaylarini vercek transferi yapilacak olan embriyolar kacinci kalite kac hucreli olduklari gibi iyecegim o ki arkadaslar takilmayin bunlara bol bol dua edelim ve allahimdan isteyelim o en guzelini nasip eder insallah bizlere

Öyle diyorsun da canım benim ki geçen ay transfer edilmedi bu ay edileceği için donduruldu ama öyle dediğin gibi olmadı 3 . Gün dondurdular bu cumartesi transferim var ona göre çözdürüp bölünmesini ona göre söyleyecekler

Bende bahceci fulyaya gidiyorum arkadaşlar isterseniz embriyologunu arayip bilgi alabilirsiniz hatta doktorunuzda verir cunku embriyolarla ilgili butun bilgiler onlardada var kafanizda dusunup kendinizi strese atmayin arayin merkezi mutlaka sizi bilgilendirirler stres yook yapmayin
Bizde umut tüp bebek merkezine gidiyoruz transferin ne zamn

Canım ilk gün aradılar 16da 8 döllendi diye, 3. Gün aradılar 6 tane embriyo var donduruyoruz diye.burada paylaşımlarda kaliteden falan bahsedilmiş bana o kadar ayrıntılı bilgi vermediler.bundan sonra da sayı azalırmı diye korkuyorum.bahçeci fulya

Ben doktoru aramaktan çekiniyorum rahatsız ediyorum gibi geliyo ya bizim transfer daha ne zaman olacak tam bilmiyorum adetin 1. Günü aramamı söyledi. 2.günü kliniğe çağıracaklar.anladığım kadarı ile ilaç falan verecekler bana. Sonra ne zaman olur transfer bilemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…