- 10 Ocak 2013
- 2.927
- 2.521
- 133
- Konu Sahibi kuzununannesi
-
Haydi Bismillah ben Ramazan ayının bize güzel haberler getireceğine inanıyorum umarım bol hamişli bir ay olurSlm kızlar bende doktor randevumu aldım cuma günü ilk randevum kısmetse bu ay tüp bebek yapmaya karar verdik. Sorunumuz sperm morfolojisi. İlk denememiz olucak çok heyecanlıym. Inşallah temmuz ayı bize bebişlerimizi müjdeler
İnşallah hepimiz olumlu sonuclar alacağız. Rabbim emeklerimizi boşa cikarmasinHaydi Bismillah ben Ramazan ayının bize güzel haberler getireceğine inanıyorum umarım bol hamişli bir ay olur
Çok dua ediyorum canm. ilk denemem olucak pek bilgim de yok tüp bebek hususunda. Nerede yapıyosun sen ?Haydi Bismillah ben Ramazan ayının bize güzel haberler getireceğine inanıyorum umarım bol hamişli bir ay olur
Benimki 4 ün üzerinde malesef bakalım ne olacak ilaca başladım.Benim 1.3 cikmisti cok iyi dediler 4 un uzeri tesavi gerektiriyor diye biliyorum
Antalya memorialÇok dua ediyorum canm. ilk denemem olucak pek bilgim de yok tüp bebek hususunda. Nerede yapıyosun sen ?
Henüz başlamadm canm cuma günü için Acıbadem Bülent Tıraş ilk randevumu aldımAntalya memorial
Kilo aldiniz miAh canım sorma aynen öyle ilaçlar düzenimi nasıl bozdu bilsen
ayyyyyyyyyyy...cumartesi transfer miiiiiiiii.....yaaa ben nasıl heyecanlandım şu an :)) çok çok sevindim inşallah hayırlı haberlerini alırız hmm temmuzun 23 gibi :) bize bol bol yaz yaşadıklarını :)Bayanlar anne Adayları günaydınlar çok şükür bugün laboratuvardan aradılar emnriyolarım gelişmeye devam ediyormuş 5 tanenin 4 tanesı grade 1 dedi embriyolog 5. Yumurta da iyi durumda dedi Cumartesi transfer dedi çok şükür elhamdulillah Blast transferi hayal bile edemezken inşallah gerçek olacak
inşallah tutunurlar diyeyim çünkü kalitesiz olanlarda dahil tutunabiliyor sizdeki problem neyditesekkurler....Canim kalite icin 3.gune gelmeden bir sey denemiyor, dun dollenmenin ilk gunuydu, yani sadece 2 hucreli, yeni dollenmis embriyolardi...ben de sordum embriyolog su asamada hic kimse kalitede bir sey diyemez, zaten dollenen yumurtanin hemen kalitesi anlasilmaz dedi...internettende arastirdim, oylemis, 1.gun embriyosu icin kalite soylnemez, en fazla dollenme olup olmadigi gorulebilir diyordu....3. gune dogru hucre sayisi ve simetrisine gore belli olacak kalite..hersey nasip kismet,,insallah kaliteli olurlar...
Sagol cnm insallah pozitif haber vermekte nasip olur 5. Gun transfer yapilirsa kac testi 10. Gun yapılıyor 21 temmuzda mutluluktan ucarim insallahayyyyyyyyyyy...cumartesi transfer miiiiiiiii.....yaaa ben nasıl heyecanlandım şu an :)) çok çok sevindim inşallah hayırlı haberlerini alırız hmm temmuzun 23 gibi :) bize bol bol yaz yaşadıklarını :)
benim 3 tedavi neredeyse 6 ay içine sığdı dolayısıyla ister istemez kilo aldım Allahtan şimdi ramazanda verdim birazını:) bebiş gelsin de her şeye katlanıyoruzKilo aldiniz mi
Gözün aydın canım:) darısı başımıza inşallahBayanlar anne Adayları günaydınlar çok şükür bugün laboratuvardan aradılar emnriyolarım gelişmeye devam ediyormuş 5 tanenin 4 tanesı grade 1 dedi embriyolog 5. Yumurta da iyi durumda dedi Cumartesi transfer dedi çok şükür elhamdulillah Blast transferi hayal bile edemezken inşallah gerçek olacak
sağol canım nasıl ilaçlar merak ettimde.malüm herkese farklı ilaç verilebiliyor farkı nedir vb merak ediyom işte.henüz başlamadım transfer olursa başlanılıcak.o zaman gelmeden bilgim olsun doktora sorarım diye düşündümEstrofem hamilelik öncesi ve sonrası belli bir hafta kadar kullanıyorsun.sanırım ben günde iki kere kullanmıştım.clexane hakkında bilgim yok. Folbiolda zaten folik asit her hamile kalmayı planlayanlara veriyorlar günde bir tane.
ilaçlar nasıldır yerine başka ilaç varmıdır yada nasıl kulalanılır vb vb :) her haltı merak ediyoz işteBen kullandım canım ne öğrenmek istiyorsun?
canım aynılarınımı verdi sanada ? transfer sonrası başlıycakmışım ben senindemi öyle.genelolarak ilaçlar hakkında bilgi merakı netten baktım ama kullananların yorumu daha etkili ve içten:) bu arada dün araştırıken ilaçlardan birini zamanında toplatmışlar önce korktum sonra toplatmanedneleri içerik değil baskı hatasıymış.sonrada başka ilaç ile ilgili içerik hakkında bir toplanmaolmuş kafamkarıştı.birazdan bakayımda hangileriydi yazarım.yani kullanan yada bilgisi olan varsa öğrenmek amaç.bu arada iyi dileklerin duaların için amindiyorum.inşallah hamile haberini verirsin arkandan geliriz.rabbim yüzümüze baksın inşallah.aminOpuda benimde biraz agrim oldu ama yumurta sayisi arttikca agrida artiyor sanirim bir oncekinde 2 taneydi agri hatirlamiyorum. Sana yazdigi ilavlari bana da yazdi uzerine 2 gunde bir vuruldugum Progesteron iğne ve bide clexan yerıne hibor 3500 göbekten kullanıyorum tam sorunu anlayamadım ama yardımcı olabilirim
sonumut opuya gidecektibugün demi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?