2015 Yılı Temmuz Ayında Tüp Bebeğe başlayacak hanımlar!... Burada buluşalım

K Kalbim789 geç olsun güç Olmasın erken Teşhis hayat kurtarır negatif nedenin olmasındansa beklemek daha hayırlıdır prolaktınin kaç çıktı benimkinde biraz yüksek ama doktorum 50 yi geçmedikçe engel değil dedi bu tedavimde ise hiç bakmadı Allahtan Hayırlısı tez zamanda nasip etsin Rabbim

Haydi Bismillah ben Ramazan ayının bize güzel haberler getireceğine inanıyorum umarım bol hamişli bir ay olur

Bayanlar anne Adayları günaydınlar çok şükür bugün laboratuvardan aradılar emnriyolarım gelişmeye devam ediyormuş 5 tanenin 4 tanesı grade 1 dedi embriyolog 5. Yumurta da iyi durumda dedi Cumartesi transfer dedi çok şükür elhamdulillah Blast transferi hayal bile edemezken inşallah gerçek olacak

ayyyyyyyyyyy...cumartesi transfer miiiiiiiii.....yaaa ben nasıl heyecanlandım şu an :)) çok çok sevindim inşallah hayırlı haberlerini alırız hmm temmuzun 23 gibi :) bize bol bol yaz yaşadıklarını :)

inşallah tutunurlar diyeyim çünkü kalitesiz olanlarda dahil tutunabiliyor sizdeki problem neydi

ayyyyyyyyyyy...cumartesi transfer miiiiiiiii.....yaaa ben nasıl heyecanlandım şu an :)) çok çok sevindim inşallah hayırlı haberlerini alırız hmm temmuzun 23 gibi :) bize bol bol yaz yaşadıklarını :)
Sagol cnm insallah pozitif haber vermekte nasip olur 5. Gun transfer yapilirsa kac testi 10. Gun yapılıyor 21 temmuzda mutluluktan ucarim insallah

Gözün aydın canım:) darısı başımıza inşallah

sağol canım nasıl ilaçlar merak ettimde.malüm herkese farklı ilaç verilebiliyor farkı nedir vb merak ediyom işte.henüz başlamadım transfer olursa başlanılıcak.o zaman gelmeden bilgim olsun doktora sorarım diye düşündüm

canım aynılarınımı verdi sanada ? transfer sonrası başlıycakmışım ben senindemi öyle.genelolarak ilaçlar hakkında bilgi merakı netten baktım ama kullananların yorumu daha etkili ve içten:) bu arada dün araştırıken ilaçlardan birini zamanında toplatmışlar önce korktum sonra toplatmanedneleri içerik değil baskı hatasıymış.sonrada başka ilaç ile ilgili içerik hakkında bir toplanmaolmuş kafamkarıştı.birazdan bakayımda hangileriydi yazarım.yani kullanan yada bilgisi olan varsa öğrenmek amaç.bu arada iyi dileklerin duaların için amindiyorum.inşallah hamile haberini verirsin arkandan geliriz.rabbim yüzümüze baksın inşallah.amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…