- Konu Sahibi kuzununannesi
-
canımmmm geçmiş olsun .niy umudun yok lütfen öyle düşünme.belki 3 de döllenicek yani.ben geçen sene 1 le ümit ediyodum.tamam olmadıama zayıftı zaten o seninki 3 mutlaka biri tutacak .inşallah hepsi tutar inşallahhhhhhhh aminOpudan çıktım arkadaşlar 4sanıyodum 1i boşmuş 3 yum toplanmiş çok ağrı çektım şuan iyiyim ümidim yok denecek kadar az.kün fe yekün.......
Bana ilaclari opudan sonra basla dediler ben 3 gundur kullaniyorum acaba ben mi yanlis anladim ki bilemedim. Ama tekrar kiza sordum baslayayim mi bugun diye evet dedi diye hatirliyorum kafam karisti simdicanım aynılarınımı verdi sanada ? transfer sonrası başlıycakmışım ben senindemi öyle.genelolarak ilaçlar hakkında bilgi merakı netten baktım ama kullananların yorumu daha etkili ve içten:) bu arada dün araştırıken ilaçlardan birini zamanında toplatmışlar önce korktum sonra toplatmanedneleri içerik değil baskı hatasıymış.sonrada başka ilaç ile ilgili içerik hakkında bir toplanmaolmuş kafamkarıştı.birazdan bakayımda hangileriydi yazarım.yani kullanan yada bilgisi olan varsa öğrenmek amaç.bu arada iyi dileklerin duaların için amindiyorum.inşallah hamile haberini verirsin arkandan geliriz.rabbim yüzümüze baksın inşallah.amin
Masallah yuksek kalite olurlar insallah kac yumurtan dollenmiskızlarrrrr çok duygusalım şu anda merkezden aradılar.döllenmiş yumurtalar tuhaf bir haldeyim.ilk tedavimden 1 yumurta ve negatif sonuç sonrası bu durum kendimde değilim sanki.inşallah devam ederlerde bu mutluluk daim olur.dua edin lütfen buna çok ihtiyacım var hepimizgibi.son umut arkadaşım sakın ümitsizliğe kapılma yarında senin 3 yumurtanın döllendiğini duyarım inşallah.dua edicem .bu aradabenim hala ağrım var
Sagol cnm insallah pozitif haber vermekte nasip olur 5. Gun transfer yapilirsa kac testi 10. Gun yapılıyor 21 temmuzda mutluluktan ucarim insallah
Onemli degil cnm yeterli kaliteli olsunlar umitsiz olma sakin Allahtan umit kesilmez ben kizima hamile kaldigimda 4 yumurtam toplanmisti 3 tanesi dollenmis 2 tanesi iyiydi bak simdi 3 yasindaOpudan çıktım arkadaşlar 4sanıyodum 1i boşmuş 3 yum toplanmiş çok ağrı çektım şuan iyiyim ümidim yok denecek kadar az.kün fe yekün.......
Ayy insallah sen ne yaptın cnm hastaneden aradilar miCanim cok sevindim senin adina...Allah bebeklerine kavusmayi nasip etsin...
inşallah tutunurlar diyeyim çünkü kalitesiz olanlarda dahil tutunabiliyor sizdeki problem neydi
Ayy insallah sen ne yaptın cnm hastaneden aradilar mi
hayir burada sabha karsi 3 su an...:)
Masallah yuksek kalite olurlar insallah kac yumurtan doll
tamam arayıp sorayım canım yanlış anlamadım öyle dedi hemşire ama.bu arada 5ide döllenmiş yumurtalar inşallah sonuna kadar bir aksilik olmadan devam ederler
( birşeyi dilediği zaman onun emri o şeye ancak ol demektir.oda hemen oluverir.)innema emruhu iza erada şey en en yekule lehü kün feyekün...amin
Allah Allah neyse her yigidin yogurt yegisi farkli demekki bende transfer sonrasi baslamak isterdim cunku kalcam göbeğim cok agriyorfsh13 aradım canım transfer sonrası başlıycaksınız dedi hemşire.niye diye sormayı unuttum.acaba neden farklı uyguluyolarki :?
İNŞALLAH GÜZEL HABERLER ALIRSIN CANIM DUALARIM SENİNLE.... PGT CGH GİBİ TAHLİLLER YAPILCAK MI EMBRİYOLARAendometriosis hastasiyim canim...sizinki ne?
bu arada benimde bugun 3.gunum, bakalim ne diyecekler embriyolar icin...gergin bekleyis var haliyle...
sakın ümitsizliğe yer yok pozitif düşün pozitif olsun yıkılmak yok öyle hemen arkadaşOpudan çıktım arkadaşlar 4sanıyodum 1i boşmuş 3 yum toplanmiş çok ağrı çektım şuan iyiyim ümidim yok denecek kadar az.kün fe yekün.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?