2015 Yılı Temmuz Ayında Tüp Bebeğe başlayacak hanımlar!... Burada buluşalım

tam bulamadım dünkü sayfaları ama clexane basımhatasından toplatılmış estrofem içinde içerikle ilgili sıkıntı diyolar.ama sonuçta doktorlar bunları bilip veriyo demi yani aman bende bilemedim.

Opudan çıktım arkadaşlar 4sanıyodum 1i boşmuş 3 yum toplanmiş çok ağrı çektım şuan iyiyim ümidim yok denecek kadar az.kün fe yekün.......
canımmmm geçmiş olsun .niy umudun yok lütfen öyle düşünme.belki 3 de döllenicek yani.ben geçen sene 1 le ümit ediyodum.tamam olmadıama zayıftı zaten o seninki 3 mutlaka biri tutacak .inşallah hepsi tutar inşallahhhhhhhh amin

kızlarrrrr çok duygusalım şu anda merkezden aradılar.döllenmiş yumurtalar tuhaf bir haldeyim.ilk tedavimden 1 yumurta ve negatif sonuç sonrası bu durum kendimde değilim sanki.inşallah devam ederlerde bu mutluluk daim olur.dua edin lütfen buna çok ihtiyacım var hepimizgibi.son umut arkadaşım sakın ümitsizliğe kapılma yarında senin 3 yumurtanın döllendiğini duyarım inşallah.dua edicem .bu aradabenim hala ağrım var

Bana ilaclari opudan sonra basla dediler ben 3 gundur kullaniyorum acaba ben mi yanlis anladim ki bilemedim. Ama tekrar kiza sordum baslayayim mi bugun diye evet dedi diye hatirliyorum kafam karisti simdi

Masallah yuksek kalite olurlar insallah kac yumurtan dollenmis

Opudan çıktım arkadaşlar 4sanıyodum 1i boşmuş 3 yum toplanmiş çok ağrı çektım şuan iyiyim ümidim yok denecek kadar az.kün fe yekün.......
Onemli degil cnm yeterli kaliteli olsunlar umitsiz olma sakin Allahtan umit kesilmez ben kizima hamile kaldigimda 4 yumurtam toplanmisti 3 tanesi dollenmis 2 tanesi iyiydi bak simdi 3 yasinda

I izlerrr cnm merkezi aradim sordum ilaçların hepsine opudan sonra baslatiyormus doktorum daha oncede oyleydi diye hatırlıyorum yanlis anlama ihtimalin varsa merkezi arayip bi sor insallah ben clexna yerine hibor kullaniyorum bir oncekinde clexna kullanmistim

Masallah yuksek kalite olurlar insallah kac yumurtan doll
tamam arayıp sorayım canım yanlış anlamadım öyle dedi hemşire ama.bu arada 5ide döllenmiş yumurtalar inşallah sonuna kadar bir aksilik olmadan devam ederler

fsh13 aradım canım transfer sonrası başlıycaksınız dedi hemşire.niye diye sormayı unuttum.acaba neden farklı uyguluyolarki :?
Allah Allah neyse her yigidin yogurt yegisi farkli demekki bende transfer sonrasi baslamak isterdim cunku kalcam göbeğim cok agriyor

misafirim olduğu için pek giremiyorum arkadaşlar bugün konrolle gittim cumartesi opu va rarkadaşlar akşam çatlatma iğnem stres tavan yaptı e2 testini verdim birazdan sponuç almaya gidecen inşallah sorun çıkmaz rahim kalınlığına dr. 10 cm dediğini duydum iyimi acaba kafamda deli sorular allahım ne olur hepimiz pozitifleri görelim yarabbim duy sesimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…