- 10 Mayıs 2011
- 1.189
- 1.302
- 333
- Konu Sahibi kuzununannesi
-
İNŞALLAH GÜZEL HABERLER ALIRSIN CANIM DUALARIM SENİNLE.... PGT CGH GİBİ TAHLİLLER YAPILCAK MI EMBRİYOLARA
moralim çok bozuk ne olur biriniz anlıyorsa şu test sonucundan bişey söyleyin bana 4000 binin altında olması gerektiği söylendi ama benim e2 4664,94 çıktı kendimi ağlamaktan alamıyorum neden böyle çıktı ne olacak acaba şimdi
bnmde e2 yuksek çıkıyor pkos var bnde. Senin sorun nedir. Gecen tedavide onbin cikinca iptal oldu. Su anda ignenin 7. Gunundeyim 2200de .bende korkuyrm. Dr um bgn ignenin dozunu dusurdu. Busefer daha iyi dedi ama bakalimmoralim çok bozuk ne olur biriniz anlıyorsa şu test sonucundan bişey söyleyin bana 4000 binin altında olması gerektiği söylendi ama benim e2 4664,94 çıktı kendimi ağlamaktan alamıyorum neden böyle çıktı ne olacak acaba şimdi
moralim çok bozuk ne olur biriniz anlıyorsa şu test sonucundan bişey söyleyin bana 4000 binin altında olması gerektiği söylendi ama benim e2 4664,94 çıktı kendimi ağlamaktan alamıyorum neden böyle çıktı ne olacak acaba şimdi
bnmde e2 yuksek çıkıyor pkos var bnde. Senin sorun nedir. Gecen tedavide onbin cikinca iptal oldu. Su anda ignenin 7. Gunundeyim 2200de .bende korkuyrm. Dr um bgn ignenin dozunu dusurdu. Busefer daha iyi dedi ama bakalim
tam yumurta sayısını bilmiyorum ama sağda 4 falan 16 17 cm olmuş solda da aynı ama sayı biraz fazla dedi sol tarafın çok yumurta üretmiş dedi tam sayı vermedi rahim kalınlığıda 10 cm dediğini duydum oraya kadar güzel dedi şimdi bu neya e2 nin bana yaptığı ağlamaktan kendimi alamıyorum
evet canım sol tarafında fazla yumurta var dedi rahim kalınlığı siz ce nasıl benim daha ilk 10 cm iyimi acaba trasfer için acaba transferde olurmu e2 sonucuna göre bilemiyorum
bu gün çatlama iğnesi olucam benim sorunum eşimdeydi buğün 9. günüm cumartesi opu olcam
hepimizin canım zor bir süreçRabbim gönlüne göre versin.
hepimizin canım zor bir süreç[/QUO
Kafana takma canım,bir sorun olsa dr söylerdi.POzitif ol,iyi düşün iyi olsun.Arısütü polen vs kullandın mı?
özel bişey kullanmıyorum ama sebzeyi çok seviyorum ve tüketiyorum birde kuru bakliyat eşimde tam tersi hiçsevmez o et sever ama ben tüketiyorum o ister yesin ister yemesin belki bunun faydası vardır bilin isterim yok hiç meyve yemem dr. yaşıma göre ilk yaptırdığım test sonuçlarına göre yurtalarımın mükemmel kalite sınıfına girdiğini söyledirahim kalınlığın çok iyi maşallah,özel bişey kullanıyor musun?
özel bişey kullanmıyorum ama sebzeyi çok seviyorum ve tüketiyorum birde kuru bakliyat eşimde tam tersi hiçsevmez o et sever ama ben tüketiyorum o ister yesin ister yemesin belki bunun faydası vardır bilin isterim yok hiç meyve yemem dr. yaşıma göre ilk yaptırdığım test sonuçlarına göre yurtalarımın mükemmel kalite sınıfına girdiğini söyledi
amin canım hepimiz için inşallah görücez bakalım ne kadarı kaliteli olcak kaç tanesi döllenicek allah hepimizin gönlüne göre versin inşallahMaşallah diyelim,işallah herşey gönlünce olur,darısı başıma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?