2015 Yılı Temmuz Ayında Tüp Bebeğe başlayacak hanımlar!... Burada buluşalım

İNŞALLAH GÜZEL HABERLER ALIRSIN CANIM DUALARIM SENİNLE.... PGT CGH GİBİ TAHLİLLER YAPILCAK MI EMBRİYOLARA

Hayir canim, hamd olsun bizim genetik bi sorunumuz yok...PGTlik bi rahatsizlik degil endometriosis...

Ilgin icin tesekkurler...sizin sorun ne?

moralim çok bozuk ne olur biriniz anlıyorsa şu test sonucundan bişey söyleyin bana 4000 binin altında olması gerektiği söylendi ama benim e2 4664,94 çıktı kendimi ağlamaktan alamıyorum neden böyle çıktı ne olacak acaba şimdi

kacin gunundesin ignelerin canim?

bnmde e2 yuksek çıkıyor pkos var bnde. Senin sorun nedir. Gecen tedavide onbin cikinca iptal oldu. Su anda ignenin 7. Gunundeyim 2200de .bende korkuyrm. Dr um bgn ignenin dozunu dusurdu. Busefer daha iyi dedi ama bakalim

benzer bi durumu ben de yasadim...yumurtaliklarin ilaclara normal kadininlarinkinden daha hizli tepki verip folekul uretiyor..ama bu cok hizli oldugu icin yumurtlarin olgunlasmasini etkiliyor...eger bu 6-7 ignense doktor dozunu dusurur veya bir kac gun sana igne yaptirmaz...zaten yuksek olan degerin yumurtlari besleyim olgunlastirmaya yardimci olur..insallah faydasi olmustur...bizim gibi hastalarda doz ayari cok onemli, az dozla baslamak en iyisi gibi..tabi bu da herzaman tedaviye baslamadan bilinmiyor...

bnmde e2 yuksek çıkıyor pkos var bnde. Senin sorun nedir. Gecen tedavide onbin cikinca iptal oldu. Su anda ignenin 7. Gunundeyim 2200de .bende korkuyrm. Dr um bgn ignenin dozunu dusurdu. Busefer daha iyi dedi ama bakalim

pcos icin 2200 7.gunde cok iyi, insallah bu tedavinde guzel haberi alirsin..benim 7.gun degerim 3678di...ben pcos hastasi da degilim ama nedense vicudum cok cabuk tepki verdi ilaclara..

tam yumurta sayısını bilmiyorum ama sağda 4 falan 16 17 cm olmuş solda da aynı ama sayı biraz fazla dedi sol tarafın çok yumurta üretmiş dedi tam sayı vermedi rahim kalınlığıda 10 cm dediğini duydum oraya kadar güzel dedi şimdi bu neya e2 nin bana yaptığı ağlamaktan kendimi alamıyorum

Canim 9. gun degerin yuksek cikmasi daha anlasilabilir...en azinda 9 gundur bu yumurtalar beslendi buyudu diye dusunelim...ben bu degeri nerdeyse 7.gunde gordum..yani 2 gun daha az zamanlari oldu benim yumurtlarin buyumeye..toplamda 15 folekul saymisti doktor son ultrasonda...insallah seninkiler cok daha iyi cikar...moralini yuksek tutmaya calis, herkesin bunyesi farkli..belki de senin vicudun ve yumurtalarin icin boyle olmasi cok sorun olmayacaktir...moral cok onemli yumurta kalitesi icin...

evet canım sol tarafında fazla yumurta var dedi rahim kalınlığı siz ce nasıl benim daha ilk 10 cm iyimi acaba trasfer için acaba transferde olurmu e2 sonucuna göre bilemiyorum

e2 yumurta sayınızı gösterir,transferiniz yakınsa yumurtanızın çok olduğunu gösterir.nEDEN MORALİNİZ BOZULDU Kİ?

hayır özel bişey kullanmıyorum eşimde sorun ben sadece haşimato hastasıyım dr. sorun olarak görmedi ama 4000 altında olması gerektiğini düşünüyorum sadece bana dedielerki yaşınıza göre yumurtalıklarınız çok iyi sol taraf fazla yumurta yapmış ben sadece 10 tane istiyorum önemli olan kalite dedi bugün 9. günüm ve çatlama iğnesi olucam saat onbuçukta cumartesi sabahıda opu olacakmış bide kordinatör bayanda muayeneye girdi benimle hemşire yoktu sanırsam oyüzden ilk defa böyle yumurtalar gördüm maşallah dedi fakat transfer için 4000 altında olası gerkiyor dedi acaba benim yumurtam fazla olduğu içinmi böyle çıktı

rahim kalınlığın çok iyi maşallah,özel bişey kullanıyor musun?
özel bişey kullanmıyorum ama sebzeyi çok seviyorum ve tüketiyorum birde kuru bakliyat eşimde tam tersi hiçsevmez o et sever ama ben tüketiyorum o ister yesin ister yemesin belki bunun faydası vardır bilin isterim yok hiç meyve yemem dr. yaşıma göre ilk yaptırdığım test sonuçlarına göre yurtalarımın mükemmel kalite sınıfına girdiğini söyledi

Maşallah diyelim,işallah herşey gönlünce olur,darısı başıma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…