- 10 Ocak 2013
- 2.927
- 2.521
- 133
- Konu Sahibi kuzununannesi
-
Opidan once 10 olmasi iyi benimde 10.5 ti transfere kadar 14 olurmisafirim olduğu için pek giremiyorum arkadaşlar bugün konrolle gittim cumartesi opu va rarkadaşlar akşam çatlatma iğnem stres tavan yaptı e2 testini verdim birazdan sponuç almaya gidecen inşallah sorun çıkmaz rahim kalınlığına dr. 10 cm dediğini duydum iyimi acaba kafamda deli sorular allahım ne olur hepimiz pozitifleri görelim yarabbim duy sesimizi
e2 değerine göre sizce transfer olrmu ki acaba dr. daha görmedi sonucu başka yerde yaptırdım ben oyüzdenOpidan once 10 olmasi iyi benimde 10.5 ti transfere kadar 14 olur
Cok yuksek cikmis cnm ohhss oluyor sanirim cok yuksek cikinca genelde pkos rahatsizligi varsa yuksek oluyor umarim tedavine devam edilir güzel sonuclar alirsin ben centrotide kullandiktan sonra dusmustu ama benim degerim 410du 380 e dusmustu sende ise yarar mi bilmiyorummoralim çok bozuk ne olur biriniz anlıyorsa şu test sonucundan bişey söyleyin bana 4000 binin altında olması gerektiği söylendi ama benim e2 4664,94 çıktı kendimi ağlamaktan alamıyorum neden böyle çıktı ne olacak acaba şimdi
evet canım ama değildim yumurtalarım cumartesi toplanacakCok yuksek cikmis cnm ohhss oluyor sanirim cok yuksek cikinca genelde pkos rahatsizligi varsa yuksek oluyor umarim tedavine devam edilir güzel sonuclar alirsin ben centrotide kullandiktan sonra dusmustu ama benim degerim 410du 380 e dusmustu sende ise yarar mi bilmiyorum
E2 degeri cok onemli diye biliyorum doktorum hizli yukselmesi iyi degil dedi benim ilk kontrolde 410 cikimca cetrotide kullanmami istedi sonra deger yavas yavas yukseldi opudan 2 gun once 620 idi. Opu gunude olsa olsa 1000-1200 arasidir ama benim az yumurtam oldugu icin normaldi. Senin kac yumurtan var ohhss olma ihtimalin yuksek cnm olgun yunurta basina ortalama degeri 250 olmali diye biliyorume2 değerine göre sizce transfer olrmu ki acaba dr. daha görmedi sonucu başka yerde yaptırdım ben oyüzden
Allah Allah neyse her yigidin yogurt yegisi farkli demekki bende transfer sonrasi baslamak isterdim cunku kalcam göbeğim cok agri
valla doğru tabir vardır bişey napalım.bize ne derlerse onu yapıyoz .haklısın iyi tarafı birazda olsa iğnelerden uzak olucam iyi yanı o benimde göbeksertleşmişti artık
hayırlısıyla gir çık inşallah.misafirim olduğu için pek giremiyorum arkadaşlar bugün konrolle gittim cumartesi opu va rarkadaşlar akşam çatlatma iğnem stres tavan yaptı e2 testini verdim birazdan sponuç almaya gidecen inşallah sorun çıkmaz rahim kalınlığına dr. 10 cm dediğini duydum iyimi acaba kafamda deli sorular allahım ne olur hepimiz pozitifleri görelim yarabbim duy sesimizi
Benimde aksama kadar hafif koyu kirmizi kanamam olmustu ertesi gune gecti kanaman coksa doktoruna bildirmen lazim ama akinti gibiyse normalArkadaşlar sabah 10da opu oldum kanamam hala devam edıo ağrımda var normalmi opu olanlar ltfn cvp.
Masallah cnm cok sevindim stres yaptigini hissetmistim Rabbim bu mutlulugunu bebekle taclandirsin. Yumurcaklarimiz hayirlisiyla 5. Gune gelip ana rahminde tutunsun insallahKizlar az once aradilar...Rabbime sukurler olsun haberler cok guzel...8 dollenmis yumurtadan 7embriyomuz varmis..bunun 2si cok iyi, 4 u iyi bi tanesi de zayifmis..zayif olan da gec dollenen yumurtalardan biriymis, o yuzden bi gun geriden geliyomus, onun bile hala sansi var dediler...kendimi en kotusune hazirlamistim, belki 1-2 ancak kalir diyordum, malum hizla yukselen E2 degeri ve 15 yumurtadan sonra kaliteleri beni kaygilandirmisti..hamd olsun 3. gune 7si de kalmis...embriyolog hic fragmantasyon yok (bu benim icin cok onemliydi, genelde fragmantasyonu olan embriyolar fazla yasayamiyor lab ortaminda..), simetrileri gayet duzgun, 5.gune kadar bekletecegiz dedi..5.gune cikanlari dondurcaz insallah...Allaha sukurler olsun, simdi sukur namzi kilicam, yasin okuyucam, sadaka vericem biraz da...inanin opudan sonra hayat zindan olmustu..ne uyku ne yemek aklimda....yas 32, ikinci denememiz..haliyle cok yoruldum yipranmistim...Dualarim hepimize...Insallah 5.gun guzel haberlere devam ederiz...bu kadar da olsa umut olmasi beni umutlandirdi...Rabbim hayirli evlatlar nasip etsin...
allah razı olsunhayırlısıyla gir çık inşallah.
çok geçmiş olsun öylemiii oluyo cumarteside benim varArkadaşlar sabah 10da opu oldum kanamam hala devam edıo ağrımda var normalmi opu olanlar ltfn cvp.
Masallah cnm cok sevindim stres yaptigini hissetmistim Rabbim bu mutlulugunu bebekle taclandirsin. Yumurcaklarimiz hayirlisiyla 5. Gune gelip ana rahminde tutunsun insallah
senin adına çok sevindim benim e2 deçok yükselmiş o yüzden dondurulup bir dahaki aya transfer yapılacakmış ama öyle oluncada kalitesinin düştüğünü duymuştum hiç tutucak diye ümidim kalmadı moral sıfırKizlar az once aradilar...Rabbime sukurler olsun haberler cok guzel...8 dollenmis yumurtadan 7embriyomuz varmis..bunun 2si cok iyi, 4 u iyi bi tanesi de zayifmis..zayif olan da gec dollenen yumurtalardan biriymis, o yuzden bi gun geriden geliyomus, onun bile hala sansi var dediler...kendimi en kotusune hazirlamistim, belki 1-2 ancak kalir diyordum, malum hizla yukselen E2 degeri ve 15 yumurtadan sonra kaliteleri beni kaygilandirmisti..hamd olsun 3. gune 7si de kalmis...embriyolog hic fragmantasyon yok (bu benim icin cok onemliydi, genelde fragmantasyonu olan embriyolar fazla yasayamiyor lab ortaminda..), simetrileri gayet duzgun, 5.gune kadar bekletecegiz dedi..5.gune cikanlari dondurcaz insallah...Allaha sukurler olsun, simdi sukur namzi kilicam, yasin okuyucam, sadaka vericem biraz da...inanin opudan sonra hayat zindan olmustu..ne uyku ne yemek aklimda....yas 32, ikinci denememiz..haliyle cok yoruldum yipranmistim...Dualarim hepimize...Insallah 5.gun guzel haberlere devam ederiz...bu kadar da olsa umut olmasi beni umutlandirdi...Rabbim hayirli evlatlar nasip etsin...
senin adına çok sevindim benim e2 deçok yükselmiş o yüzden dondurulup bir dahaki aya transfer yapılacakmış ama öyle oluncada kalitesinin düştüğünü duymuştum hiç tutucak diye ümidim kalmadı moral sıfır
açıkçası dr.güvenip güvenmediğimi bilmiyorumaslında şu anda hiç bişey düşünemiyorum bu konuda çok bir bilgim yokCanim tam tersi benim doktorumda dondurulmadan ancak iyi embriyolar hayat kalabilir, sansiniz dondurulmusla daha yuksek dedi..ben biraz vesveseli oldugum icin yapilan arastirma makalelerini falan okudum deli gibi...veriler dondurulmus transferin basari oranini daha yuksek gosteriyor, hatta annenin yasi ve kisirlik sebebine gore degisse de 35 yas alti dondurulmus basarisi %65-70 arasinda...tazede transferde bu yuzde 5-7 daha dusuk...moralini yuksek tut...onemli olan kaliteleri, eger kaliteli ise dondurulmadan cikmalari daha kolay oluyor...dedigin gibi benim de E2 yuksek oldugu icin su an transfer yapmak hic mantikli degil...bi de yumurta ne kadar olursa rahim ve yumurtaliklarda dokusal stres de o kadar cok oluyor, yani tutunma zorlasiyor..en iyisi rahme dinleneccek zamani vermek...bence doktoruna guven...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?