- 10 Mayıs 2011
- 1.189
- 1.302
- 333
- Konu Sahibi kuzununannesi
-
o zaman cok bi sey demek mumkun degil..ben ilk tup bebekte cok tanimadigim bi doktorla yaptim, hata ettim, o yuzden bu sefer doktoru ve merkezi cok arastimadan baslamadim...senin ve gelecekteki bebeklerin icin en kritik kararlari veren kisi olacak doktorun.. o yuzden guven olmadan yada tanimadan ilerlemek biraz zor olabilir..en iyisi zaman birakip yasayp gormek belki...nasipten oteye gecen yok..insallah hakkinda hayirlisi olur...açıkçası dr.güvenip güvenmediğimi bilmiyorumaslında şu anda hiç bişey düşünemiyorum bu konuda çok bir bilgim yok
Hadi hayırlısı canım. İnşallah devamı da gelir canimKizlar az once aradilar...Rabbime sukurler olsun haberler cok guzel...8 dollenmis yumurtadan 7embriyomuz varmis..bunun 2si cok iyi, 4 u iyi bi tanesi de zayifmis..zayif olan da gec dollenen yumurtalardan biriymis, o yuzden bi gun geriden geliyomus, onun bile hala sansi var dediler...kendimi en kotusune hazirlamistim, belki 1-2 ancak kalir diyordum, malum hizla yukselen E2 degeri ve 15 yumurtadan sonra kaliteleri beni kaygilandirmisti..hamd olsun 3. gune 7si de kalmis...embriyolog hic fragmantasyon yok (bu benim icin cok onemliydi, genelde fragmantasyonu olan embriyolar fazla yasayamiyor lab ortaminda..), simetrileri gayet duzgun, 5.gune kadar bekletecegiz dedi..5.gune cikanlari dondurcaz insallah...Allaha sukurler olsun, simdi sukur namzi kilicam, yasin okuyucam, sadaka vericem biraz da...inanin opudan sonra hayat zindan olmustu..ne uyku ne yemek aklimda....yas 32, ikinci denememiz..haliyle cok yoruldum yipranmistim...Dualarim hepimize...Insallah 5.gun guzel haberlere devam ederiz...bu kadar da olsa umut olmasi beni umutlandirdi...Rabbim hayirli evlatlar nasip etsin...
Ah canım sorma aynen öyle ilaçlar düzenimi nasıl bozdu bilsen
Hemen hemen aynı zamnlrda olacak transfrimiz o zaman:) hadi hayırlısı
kızlarrrrr çok duygusalım şu anda merkezden aradılar.döllenmiş yumurtalar tuhaf bir haldeyim.ilk tedavimden 1 yumurta ve negatif sonuç sonrası bu durum kendimde değilim sanki.inşallah devam ederlerde bu mutluluk daim olur.dua edin lütfen buna çok ihtiyacım var hepimizgibi.son umut arkadaşım sakın ümitsizliğe kapılma yarında senin 3 yumurtanın döllendiğini duyarım inşallah.dua edicem .bu aradabenim hala ağrım var
Amin canim, cok tesekkurler...Hadi hayırlısı canım. İnşallah devamı da gelir canim
çokşükür allah hayırlısıyla nasip etsininşallahKizlar az once aradilar...Rabbime sukurler olsun haberler cok guzel...8 dollenmis yumurtadan 7embriyomuz varmis..bunun 2si cok iyi, 4 u iyi bi tanesi de zayifmis..zayif olan da gec dollenen yumurtalardan biriymis, o yuzden bi gun geriden geliyomus, onun bile hala sansi var dediler...kendimi en kotusune hazirlamistim, belki 1-2 ancak kalir diyordum, malum hizla yukselen E2 degeri ve 15 yumurtadan sonra kaliteleri beni kaygilandirmisti..hamd olsun 3. gune 7si de kalmis...embriyolog hic fragmantasyon yok (bu benim icin cok onemliydi, genelde fragmantasyonu olan embriyolar fazla yasayamiyor lab ortaminda..), simetrileri gayet duzgun, 5.gune kadar bekletecegiz dedi..5.gune cikanlari dondurcaz insallah...Allaha sukurler olsun, simdi sukur namzi kilicam, yasin okuyucam, sadaka vericem biraz da...inanin opudan sonra hayat zindan olmustu..ne uyku ne yemek aklimda....yas 32, ikinci denememiz..haliyle cok yoruldum yipranmistim...Dualarim hepimize...Insallah 5.gun guzel haberlere devam ederiz...bu kadar da olsa umut olmasi beni umutlandirdi...Rabbim hayirli evlatlar nasip etsin...
ARO canim, hepimize insallah...Dualarimda hepiminizi ekliyorum, ne kadar uzun ve sancili oldigunu en iyi bilenlerdenim...Allah mubarek gunler hurmetine hayirli evlatlar nasip eder insallah...çokşükür allah hayırlısıyla nasip etsininşallah
canım akşama kadar benimde açık kırmızı kan geldi.ağrımda çoktu.bugün şükür kanamam yok kuru kuru bişeyler dökülüyo ama oda azaldı.sadece ağrım var ama dayanabiliyom.senin kanama çoksa ve ağrın dayanılmayacak gibiyse doktora bildirmen gerek.geçmiş olsunArkadaşlar sabah 10da opu oldum kanamam hala devam edıo ağrımda var normalmi opu olanlar ltfn cvp.
Amin ecmainARO canim, hepimize insallah...Dualarimda hepiminizi ekliyorum, ne kadar uzun ve sancili oldigunu en iyi bilenlerdenim...Allah mubarek gunler hurmetine hayirli evlatlar nasip eder insallah...
maniag anne adayları olduk daha doğrusu kendi adıma konuşayım.maniag dedim diye şimdi kimse kızmasın malüm hormonlar alt üstA
Ne bu ya yok yumurta oluştu mu yok embriyo oldumu, çözüldü mü, rahime yerleşebildi mi ? Gerçekten allah yardımcımız olsun hiç kolay bir süreç değil.
@izlerr canim belki sana moral olur, ben de embriyologla konusunca ogrendim..benim toplanan yumurtlardan 3 tanesi ilk basta tam da olgunlasmamis, yani cok da umutverici yumurtalar degilmis, iyi gorunmemisler baslarda..sonra birkac saatlik bi islemden gecmis, tam bilmiyorum ne yaptilar , yumurtalar labda olgunlasma kivamina gelmis, dollenmis...bana dollenme oncesinde bir sey dememislerdi, bugun konusunca anlattilar...dollenme sonrasi o uc yumurtadan degil de diger 5inden daha umutlularmis, sirf protokol geregi bu 3unu isleme almislar..neyse bugun 3 yumurtadan 2si buyumeye devam etmis, hatta biri gec dollenmesine ragmen erken dollenen yumurtalarla ayni seviye gelmis...embriyolog da sasirmis,normalde islemlerden dolayi nerdeyse bi gun gec dollendi denilebilir dedi..hatta cok da ihtimal vermemistik bu embriyolarin buyumesine dedi..bana telefonda bunlari anlatirken benim aklima gelen ilk sey duanin etkisi oldu...inan beni bugun en cok mutlu eden 5 embriyo degilde bu savasci iki embriyo oldu...gozlerim doldu...esime anlatinca o da cok sasirdi, doktorda cok nadir yasanilan bisey dedi...neyse diyecegim o ki dua ile embriyolarina destek ol..zaten daha fazla bi seyde yok elimizden gelen....Rabbim ol derse lmayacaks ey yok...
savaşçı embriyolar bende bugün tamda böyle dua ettim malüm eşimden kaynaklı sorun bugün döllendiğini duyduğumda Allahım nolur hepsi devam etsin diye dualar ettim. öyle bişeyki bağırdım evde deli gibi hadi çocuklarım savaşın kim daha güçlü vs SONRA oturdum ağrım oldu bağırınca Allahım aklımı koru dedim:) maniag oldum diye boşuna demiyom.yorumların için teşekkür ederim.Rabbim yüzümüzü güldürür inşallah.Amin
Allah dularini kabul etsin, katindan hayirli nesiller nasip etsin...malum Arizonada hala iftar olmadi, iftarda once hepimize sonra sana ismen dua edicem...Rabbim cekilen izdirabi dua kabul etsin insallah...
eşim ile aynı hastalığı taşıyoruz pgt yaptırcaz hiç doğal denemedikHayir canim, hamd olsun bizim genetik bi sorunumuz yok...PGTlik bi rahatsizlik degil endometriosis...
Ilgin icin tesekkurler...sizin sorun ne?
Rabbim ol dedikten sonra olur şans değil bu Rabbim hayırlısı ni versinBeklenen tel geldi..3 yum toplandı 2si döllenmiş yarın yani 2.gün transf. Yapilcak 11 de gelin dediler.şansım düşük di mi?
son tedavimin üzerinden neredeyse 5 ay geçti hala kendimi toparlayamıyorum yeniden başlayacağımı düşündükçe yaşadıklarım geliyor aklıma tekrar yaşayacağımı biliyorum offf offf. mübarek günler rabbim görsün bizi de ne diyimA
Ne bu ya yok yumurta oluştu mu yok embriyo oldumu, çözüldü mü, rahime yerleşebildi mi ? Gerçekten allah yardımcımız olsun hiç kolay bir süreç değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?