2015 Yılı Temmuz Ayında Tüp Bebeğe başlayacak hanımlar!... Burada buluşalım

32 yaşindayım.2 embrıyoyuda transfer etmezler di mi yasa varya hani?nası olcak yaaaa

Beklenen tel geldi..3 yum toplandı 2si döllenmiş yarın yani 2.gün transf. Yapilcak 11 de gelin dediler.şansım düşük di mi?
şubat topiğinde bir arkadaşın da 2. gün transferi oldu şu an hamile canım yeter ki rabbim ol desin umudunu her zaman koru. benim çok iyi kalitede iki tane 5. gün transferi yapılmıştı daha test günüm gelmeden kanama başladı. bu işler sayıya güne bakmıyor

Peki birini dondursalar olmazmı?
canım ikinci gün transfer edeceklerine göre çok iyi ilerlemiyorlar gibi bir an önce ana rahmine yani doğal ortamına bırakıp orada ilerlemesini isteyecekler. hem kişi birbirini destekleyebilir ben yerinde olsam çift transfer isterim.

Beklenen tel geldi..3 yum toplandı 2si döllenmiş yarın yani 2.gün transf. Yapilcak 11 de gelin dediler.şansım düşük di mi?
sabahtan beri tarifi imkanmsız bir stresteyim hiçbir yere sığamıyorum ağrımda artıp duruyo gerginlikte ne yaptığımı bilmediğimden.telefon gelmedi ha geldi ha gelecek yok şöyledir yok böyledir beynim zonkluyor artık bu duygulardan kurtulmanın tek yolu Allahımıza emanet etmek.o evlat sahibi olmamızı isterse olucaktır.aksi herşey boş.sende ümitsiz olma.herşey Rabbimize emanet elden ne gelir arkadaşım.çokşükür döllenmişler böyle düşün ve rahatla.Allah yüzünü gülsürsüninşallah

aynen bende öyleyim ilk tedavinin başarısızlığı yaşadıklarım ilaçlar vb bir sürü şey.bu defa yüzümüz gülsün hayırlısıyla inşallah

kesinlikle katılıyorum.ve umut veriyor.teşekkürler paylaşımın için.son umut beni yoruyosun transferini ol gel hamile haberini duymakistiyorum

benim opu yarın sabah 09.00 da tarifsiz duygular yaşıyorum geliba hepdini birden hayırlısı diyorum artık e2 yüksek çıktığı için transfer bir dahaki aya kaldı döllenirlerse inşallah dondurulucak hayırlısı diyorum herkes için rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah

hala aramadılar yaa bir sorun yoktur demi.benmi arasam.gerçi aramaya korkuyom

aradılar mı canım ?? Allahım nolur bu zor süreçte yar ve yardımcımız ol burda eli yüreğinde bekleyen tüm arkadaşlarımın yüzünü güldür. transferden sonra tam yerım kafayı yandınız :: ))))) iyiki varsınız.

Canim doktor seni tedaviye hazırlıyo suan bence hormon değerlerini dengelemeye çalışıyo ayrıca yumurtaların sayısı fazla kalitesi iyi olsun diye dhea kullanıyoruz aynilarini bende kullanıyorum. Bugün yarın adet bekliyorum adetim gelince bende bu ay basliycam inşallah tedaviye hayırlısı olsun hepimiz için Rabbim bu mübarek ayda dualarımızı ellerinizi geri çevirmesin kabul etsin dualarımizi amin

Amin canimm insallah cok heyecanliyimm surectee ama dhea die bisey baslamadim henuz zamanla insallah cnm rabbim saglik versinn

Ben 4 ay dhea kullandim sonrasinda basladim tedaviye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…