- 10 Ocak 2013
- 2.927
- 2.521
- 133
- Konu Sahibi kuzununannesi
-
Rabbim bilir cnm kaliteleri iyiyse 2. Gun transferinde de tutar yeterki Rabbim ol desinBeklenen tel geldi..3 yum toplandı 2si döllenmiş yarın yani 2.gün transf. Yapilcak 11 de gelin dediler.şansım düşük di mi?
şubat topiğinde bir arkadaşın da 2. gün transferi oldu şu an hamile canım yeter ki rabbim ol desin umudunu her zaman koru. benim çok iyi kalitede iki tane 5. gün transferi yapılmıştı daha test günüm gelmeden kanama başladı. bu işler sayıya güne bakmıyorBeklenen tel geldi..3 yum toplandı 2si döllenmiş yarın yani 2.gün transf. Yapilcak 11 de gelin dediler.şansım düşük di mi?
doktorun inisiyatifine kalmış canım çoğu yerde yapıyorlar iki transfer inşallah seninkini de yaparlar32 yaşindayım.2 embrıyoyuda transfer etmezler di mi yasa varya hani?nası olcak yaaaa
canım ikinci gün transfer edeceklerine göre çok iyi ilerlemiyorlar gibi bir an önce ana rahmine yani doğal ortamına bırakıp orada ilerlemesini isteyecekler. hem kişi birbirini destekleyebilir ben yerinde olsam çift transfer isterim.Peki birini dondursalar olmazmı?
Amiinn inşallah. Sadece dua edıyorum ..Hastaneden aradilar yarin transferi saat 12.30 a vermisler Allahtan hayirlisi insallah kalitelidirler cuma gununun yüzü suyu hurmetine Rabbim yuzumuzu guldursun
sabahtan beri tarifi imkanmsız bir stresteyim hiçbir yere sığamıyorum ağrımda artıp duruyo gerginlikte ne yaptığımı bilmediğimden.telefon gelmedi ha geldi ha gelecek yok şöyledir yok böyledir beynim zonkluyor artıkBeklenen tel geldi..3 yum toplandı 2si döllenmiş yarın yani 2.gün transf. Yapilcak 11 de gelin dediler.şansım düşük di mi?
aynen bende öyleyim ilk tedavinin başarısızlığı yaşadıklarım ilaçlar vb bir sürü şey.bu defa yüzümüz gülsün hayırlısıyla inşallahson tedavimin üzerinden neredeyse 5 ay geçti hala kendimi toparlayamıyorum yeniden başlayacağımı düşündükçe yaşadıklarım geliyor aklıma tekrar yaşayacağımı biliyorum offf offf. mübarek günler rabbim görsün bizi de ne diyim
Aminnnnnnn.hayırlısıyla gel inşallah.Hastaneden aradilar yarin transferi saat 12.30 a vermisler Allahtan hayirlisi insallah kalitelidirler cuma gununun yüzü suyu hurmetine Rabbim yuzumuzu guldursun
kesinlikle katılıyorum.ve umut veriyor.teşekkürler paylaşımın için.son umut beni yoruyosun transferini ol gel hamile haberini duymakistiyorumşubat topiğinde bir arkadaşın da 2. gün transferi oldu şu an hamile canım yeter ki rabbim ol desin umudunu her zaman koru. benim çok iyi kalitede iki tane 5. gün transferi yapılmıştı daha test günüm gelmeden kanama başladı. bu işler sayıya güne bakmıyor
Ben 2 embriyoyuda transfer ederler diye düşünüyorum 2sinin transfer edilmesi şansını arttirir Allah yardimcin olsun32 yaşindayım.2 embrıyoyuda transfer etmezler di mi yasa varya hani?nası olcak yaaaa
canım dualarımız seninle inşallah hepsi 1. kaliteyle döllenir sımsıkı annecine tutunurhala aramadılar yaa bir sorun yoktur demi.benmi arasam.gerçi aramaya korkuyom
hala aramadılar yaa bir sorun yoktur demi.benmi arasam.gerçi aramaya korkuyom
Canim doktor seni tedaviye hazırlıyo suan bence hormon değerlerini dengelemeye çalışıyo ayrıca yumurtaların sayısı fazla kalitesi iyi olsun diye dhea kullanıyoruz aynilarini bende kullanıyorum. Bugün yarın adet bekliyorum adetim gelince bende bu ay basliycam inşallah tedaviye hayırlısı olsun hepimiz için Rabbim bu mübarek ayda dualarımızı ellerinizi geri çevirmesin kabul etsin dualarımizi aminProlaktinim yuksek cikti ve doxtinex verdi kullaniyorum hala fakat daha basinda miyim ortasinda miyim tedavinin bilemedim hep muayaneye cagiriyo drm ama opu falan geciyo cok mu uzagim onlara hormon igneleri falannn anlam veremedim dogrusu neresindeyim
Amin canimm insallah cok heyecanliyimm surectee ama dhea die bisey baslamadim henuz zamanla insallah cnm rabbim saglik versinnCanim doktor seni tedaviye hazırlıyo suan bence hormon değerlerini dengelemeye çalışıyo ayrıca yumurtaların sayısı fazla kalitesi iyi olsun diye dhea kullanıyoruz aynilarini bende kullanıyorum. Bugün yarın adet bekliyorum adetim gelince bende bu ay basliycam inşallah tedaviye hayırlısı olsun hepimiz için Rabbim bu mübarek ayda dualarımızı ellerinizi geri çevirmesin kabul etsin dualarımizi amin
Ben 4 ay dhea kullandim sonrasinda basladim tedaviyeCanim doktor seni tedaviye hazırlıyo suan bence hormon değerlerini dengelemeye çalışıyo ayrıca yumurtaların sayısı fazla kalitesi iyi olsun diye dhea kullanıyoruz aynilarini bende kullanıyorum. Bugün yarın adet bekliyorum adetim gelince bende bu ay basliycam inşallah tedaviye hayırlısı olsun hepimiz için Rabbim bu mübarek ayda dualarımızı ellerinizi geri çevirmesin kabul etsin dualarımizi amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?