2015 Yılı Temmuz Ayında Tüp Bebeğe başlayacak hanımlar!... Burada buluşalım

Ben 4 ay dhea kullandim sonrasinda basladim tedaviye
Cok basindayimm o zaman ama bayram sonrasi baslariz yumurtalarin cok guzel cok ii durumda dedi birde transferden ve opudan sonra yanimizda bi buyuk kalmali mi kayinvalidem annem falan cevap verirseniz sevinirim cunku yurtdisindalar ona gore gelcekler

yarın için hayırlı dualarım seninle.Rabbim yar ve yardımcın olsun

hala aramadılar kafayı yedik eşimle sinir stres birbirimize dalmamak için ikimizde zortutyoruz .bu saat oldu ses yok.dayanamayıp saat 5 olmadan aradım merkezi embriyoluğu arayıp size geri dönemelerini söyleyelim dediler.yine ses yok.binbir türlü senaryo yazdık.neden aramadılar fikri olan varmı.yada arama saatleri nedir geçte olsa ararlarmı bugün

Cok basindayimm o zaman ama bayram sonrasi baslariz yumurtalarin cok guzel cok ii durumda dedi birde transferden ve opudan sonra yanimizda bi buyuk kalmali mi kayinvalidem annem falan cevap verirseniz sevinirim cunku yurtdisindalar ona gore gelcekler
Yani eger ki onlarla rahat edebiliyorsan biri gelsin ama ben kizim olmasa kimseyi istemem daha emrahat ederim heleki kaynana asla. . Yavaş yavaş herseyi yapabilirsin ama ben yinede supurge gibi isleri deterjanli isleri eşime birakmastim. Surekli yatmak kan dolasimini azalttığı icin zaten onerilmiyor

Embriyolarin kacinci gunu eger 2. Gun ise 2. Gun acmadiklarindan bilgi vermiyorlar opunun ertesi gunu ve 3. Gun bilgi veriyorlar

Embriyolarin kacinci gunu eger 2. Gun ise 2. Gun acmadiklarindan bilgi vermiyorlar opunun ertesi gunu ve 3. Gun bilgi veriyorlar
canım yaa çok sağol rahatladım biraz.yani bu bilgiyi vermiyolar kafayı yedim.bugün 2.günü.peki 2. gün neden açmıyolar bu durumları iyi demkmi.offfff çok bunaldım stres yordu beni

Aslinda rahat edemem fakat esim annelerden biri olsun isi gucu yapsin sana baksin diyor bakalim kimse olmadanda bu is esle hallolur insallah

Aslinda rahat edemem fakat esim annelerden biri olsun isi gucu yapsin sana baksin diyor bakalim kimse olmadanda bu is esle hallolur insallah
aynı fikirdeyim kimseyi istemiyom çünkü gelen beni daha fazla yorar.kendim yada eşimle idare ederiz.önemli olan hastane ordada kendimiz idare ediyosak evde kendi yağımızda kavrulmak daha iyi.zaten stresli duygularıma yorumlar katılsın istemem nasılsa yaşayandan başkası anlamaz sonuçta.gergin dönem sinirlenirim felan nemelazım kimseyide kırmayayımbari:)

Kac ay tedavi gordunuz opu nuz bugune denk geldi 1 ayda hemen olacak bisey mi ???
Aynen canim daha simdiden kayinvalidem basladi cok abartiyosun ne var bunda die bi garip oldumm en buyuk destekcim esimm bu surecte vede annem ama hala direterek konusuyor ve canimI sıkıyor

Transferden 12 gun sonra bakılıomuş bhcg..hayatta duramam okadar.transferin yapıldığı gun 1.gun olarakmı sayıcaz?

Transferden 12 gun sonra bakılıomuş bhcg..hayatta duramam okadar.transferin yapıldığı gun 1.gun olarakmı sayıcaz?
☺hayir canim ne yazikki ertesi gun 1. Gun sayılıyor erken yapma bence senin 2. Gün transferi olacagindan gec artabilir en erken 1 gun once yap. Ben kizimda 11. Gun yapmistim 112 cikmisti 1 gun daha once yapsam 30-40 1 gun daha once yapsam belki negatif cikacakti kan testinde ogrendigim gun idrarda negatifti. Bu sefer son güne kadar sabretmeye calisacagim

kuzununannesi canim transfer saatin belli olmus, insallah saglicakla bebeklerine kavusursun...Allah yardimciniz olsun...Bana buyuk ihtimal donduracagiz ama yine de son karari 5.gun durumuna gore verilecek dendi..yani hala bi ihtimal yarin veya pazar gunune transfere cagirma ihtimalleri var...bekleyis devame diyor...

İyi geceler hatunlar Yumurta büyütme ve toplama işleminiz kaç gün sürdü ? Adetin 3. günü başlayınca kaçncı günde opu olur yani merak ettğim bu

İyi geceler hatunlar Yumurta büyütme ve toplama işleminiz kaç gün sürdü ? Adetin 3. günü başlayınca kaçncı günde opu olur yani merak ettğim bu
Sanada iyi geceler canım. Benim ikinci gün başlamıştı 12. Gün opu olmuştu ama o yumurtaların durumuna göre değişiyor günü. Aşağı yukarı bir kaç gün farkeder bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…