2015 Yılı Temmuz Ayında Tüp Bebeğe başlayacak hanımlar!... Burada buluşalım

İyi geceler hatunlar Yumurta büyütme ve toplama işleminiz kaç gün sürdü ? Adetin 3. günü başlayınca kaçncı günde opu olur yani merak ettğim bu
24 haziranda adrt oldum 6 temmuzda opu 11 haziranda transfer olcak. Yani adetle opu arasi 13 surmus

Son düzenleme:
Evet cnm cok sukur bi heyecan sorma bu gece de uyku yok anlasilan. Simdi kizlar size bir soru ben cok kararsizim. Simdi Benim bi evladim var ve yasi küçük aydin zamanda calisiyorum. Eger ki tercihi doktorum bana birakirsa tek embriyo mu cift embriyo mu isteyeyim. Blast olunca tutma orani yukseliyor ya ikiz olursa bakmaktan cok erken sağlıksız dogumdan korkuyorum bi akil verin ama umarim doktorum bana birakmaz duami Rabbim sen neyi nasip edeceksen ama bana kaldiramayacagim yuk yukleme diyorum hayirlisi sizin fikriniz nedir

canım yaa çok sağol rahatladım biraz.yani bu bilgiyi vermiyolar kafayı yedim.bugün 2.günü.peki 2. gün neden açmıyolar bu durumları iyi demkmi.offfff çok bunaldım stres yordu beni
Canim embriyolar kapali bi alan icinde saklaniyor ilk gun dollenme olup olmadığına bakiyorlar ama 2. Gun rahatsiz edip havayla temaslarini engellemek icin dokunmuyorlar benim merkezimde de ayni sekilde birde 4. Gun acmiyorlar cunku en cok bolunmeyi 2. Ve 4. Gun yapiyorlarmis rahatsiz edip zarar vermek istemiyorlar rahat ol

Tedaviniz hayırlı olsun. Bence bu kadar zahmete girmişken çift embriyo konulsun. O zaman tutma şansı yüksek oluyor ya biri tutup diğeri tutmayabiliyor.ikiz olursada yapacak bir şey yok Allah öyle kısmet etmiş demekki deriz :) hayırlısı olsun...

canımmmmm çok teşekkür ediyorum keşke o kadar stres ve ağrıçekmeden duysaydım bunları sabahım öğlenim ve akşamım berbattı ama gecemi aydınlattın:)

Hayirli olsun transferin insallah,ne guzel bir evladin varmis senin,doktorlara birak bence bu karari madem boyle bir yola girmişsin bu kadar emek veriyorsun arkadasim iki olsun ne olcak her ikiz gebelik saagliksiz olucak diye bisey yokki sen şimdiden bu şekilde şartlandirma kendini,hadi bakalim insallah pozitif sonuclarin olsun test gununde

Turkiyedeki kanun geregi bir diyebilirler..gerci merkezler bu kurali esnete biliyor...bence yarinki embriyo kalitesine gore karar ver..eger kalitede bi sorun yoksa tek koydur, daha yasin kucuk, birden 3 cocuklu olmak zor gelebilir...Allahin izniyle dondurulmus kaliteli embriyo olduktan sonra tekrar transfer ettirir hamile kalirsin... kalanlari sonraki gebbeliklerde kullanirsin...

Doktorum hep 2 transfer yapti dedigin gibi kalitesine gore karar vermek lazım ama inşallah Doktorum bana birakmaz

canımmmmm çok teşekkür ediyorum keşke o kadar stres ve ağrıçekmeden duysaydım bunları sabahım öğlenim ve akşamım berbattı ama gecemi aydınlattın:)
Ben cok takip edemedim bilemedim kacinci gunleri oldugunu bilseydim daha once rahatlatirdim seni tecrube cnm işte ama aci gerçek ☺

Dondurulmuş embriyonuz olmadı mı ilk tedavinizden?
İlk tedavimde ilk transferde tuttu brnim sonra düştü 3 adet dondurulmuş vardı onlarda transfer günü sağlıklı çözünmediği için transfer iptal oldu 2. Tedavi de ise 5. Güne sadece iki adet kalmış onlar da tutmadı elde var sıfır

Bu akşam İstanbul yolcusuyuz kızlar. Adeti orada bekleyecem eli kulağındadir da. Bayram onu uçak bileti bulamazsa diye sorun yasamayalim dedik. Rabbim yardımcımız oldin.
İnsallah evime bebegimle girmek nasip olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…