2015 Yılı Temmuz Ayında Tüp Bebeğe başlayacak hanımlar!... Burada buluşalım

Dualarim senle canım. Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin
Bayanlar biz 3 kisi olarak transferden ciktik doktorum 2 embriyo transferi yaptı yani bana sormadi bende pek bi memnun oldum bana birakmadigi icin Allahtan hayırlısı artik bide ikiz olurmus diye de espri yaptı ☺artik Rabbime biraktim ne eylerse güzel eyler. Rabbim sizlerede kaliteli embriyolarin transfer olunmasini nasip etsin. Bu arada ikiside iyi kalite ama zaten 5. Gune gelmeleri bile yuksek kaliteli oldugunu gosterir dedi Allahtan hayırlısı

Hakkında hayırlısı olsun canım darısı bize inşallah.

Slm 2 embriyo transfer edıldı 1 saat yattım çıktım.bana sormadılar işlemden sonra öğrendım 2side iyi kalite 4 hucrelı embrıolarmiş.allh rızası için dua...
Hayirli olsun arkadasim iyi kalite olmalarına sevindim ikimizinde yuzu guler insallah. Rabbim nasip etsin. 1 saat yattim sonra idrar icin wcye gittim sonra tekrar yattım bulundugum il cok sicak 40 derece var sanirim o yuzden bir kac saat daha burda serin serin kitabimi okumak istiyorum.

:) hadi hayırlısı sıra gün saymada.çok sevindiriğimmmmmmm

Slm 2 embriyo transfer edıldı 1 saat yattım çıktım.bana sormadılar işlemden sonra öğrendım 2side iyi kalite 4 hucrelı embrıolarmiş.allh rızası için dua...
çokşükür gözümüz aydın son umut gelmiş:) hayırlısıyla tutunsunlar inşallah canım.fsh13 ile gün saymaya başlayın arkanızda olcam:)

Benimde 23 tem. Benim elde edilen 2ydi onlarda transfer edıldi zaten. Dondurmak nasip olmadı yum az olunca.Allah buyuk belkı ilk denemede olurda gerek kalmaz Allah hepimize yardımetsin

kızlar bişey sorcam test sonuçlarımelime geçti.opudan 2 gün önceki yani çatlatmayı yapacağım gün.değerler bunlar
progeteron:1.17
e2: 1195.17 yorumu olan varsa paylaşsın lütfen.

Peki 5.gun trans ile 2.gün transf. Aynı gunmu bhcg bakılır bnce 5.gun olan daha erken bakabilir...

kızlar bişey sorcam test sonuçlarımelime geçti.opudan 2 gün önceki yani çatlatmayı yapacağım gün.değerler bunlar
progeteron:1.17
e2: 1195.17 yorumu olan varsa paylaşsın lütfen.
Sonucun cok guzel cnm hadi hayırlısı. Benim dondurulacak kalmamis bu arada yani dondurmaya degmez biz umutlu gormuyoruz dedi embrilog insallah tutarda bir daha bu sikintilara girmem

Benimde 23 tem. Benim elde edilen 2ydi onlarda transfer edıldi zaten. Dondurmak nasip olmadı yum az olunca.Allah buyuk belkı ilk denemede olurda gerek kalmaz Allah hepimize yardımetsin

Hayirli olsun arkadasim benimde test gunum 23 temmuz benim persembe oldu transferim beklerken birbirimize destek olalim zaman gecmiyor,benimde 2 transfer edildi bakalim insaallah bekleyen isteyen herkese allah versin:)

21inde yaparız kızlar bide 23ünde yaparız ıkıye katlamişmi dıye.. fsh13 senın 5 taneydi 2si trans.diğer 3ü noldu

Bu arada dr umdan memnun kaldim bana en son çok dua et dedi şaşırdım sağolsun.1-2 gun kanama ağrı olabilirmiş.olmaz umarim şimdilik iiym.kivi ve ananas yıolarmiş bizde yiyelim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…