- 10 Ocak 2013
- 2.927
- 2.521
- 133
- Konu Sahibi kuzununannesi
-
Bayanlar biz 3 kisi olarak transferden ciktik doktorum 2 embriyo transferi yaptı yani bana sormadi bende pek bi memnun oldum bana birakmadigi icin Allahtan hayırlısı artik bide ikiz olurmus diye de espri yaptı ☺artik Rabbime biraktim ne eylerse güzel eyler. Rabbim sizlerede kaliteli embriyolarin transfer olunmasini nasip etsin. Bu arada ikiside iyi kalite ama zaten 5. Gune gelmeleri bile yuksek kaliteli oldugunu gosterir dedi Allahtan hayırlısıDualarim senle canım. Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin
Hakkında hayırlısı olsun canım darısı bize inşallah.Bayanlar biz 3 kisi olarak transferden ciktik doktorum 2 embriyo transferi yaptı yani bana sormadi bende pek bi memnun oldum bana birakmadigi icin Allahtan hayırlısı artik bide ikiz olurmus diye de espri yaptı ☺artik Rabbime biraktim ne eylerse güzel eyler. Rabbim sizlerede kaliteli embriyolarin transfer olunmasini nasip etsin. Bu arada ikiside iyi kalite ama zaten 5. Gune gelmeleri bile yuksek kaliteli oldugunu gosterir dedi Allahtan hayırlısı
Allah ım inşallah yüzünü güldürür canım. Hep dua ediyoruz merak etme :)Slm 2 embriyo transfer edıldı 1 saat yattım çıktım.bana sormadılar işlemden sonra öğrendım 2side iyi kalite 4 hucrelı embrıolarmiş.allh rızası için dua...
Hayirli olsun arkadasim iyi kalite olmalarına sevindim ikimizinde yuzu guler insallah. Rabbim nasip etsin. 1 saat yattim sonra idrar icin wcye gittim sonra tekrar yattım bulundugum il cok sicak 40 derece var sanirim o yuzden bir kac saat daha burda serin serin kitabimi okumak istiyorum.Slm 2 embriyo transfer edıldı 1 saat yattım çıktım.bana sormadılar işlemden sonra öğrendım 2side iyi kalite 4 hucrelı embrıolarmiş.allh rızası için dua...
Bayanlar biz 3 kisi olarak transferden ciktik doktorum 2 embriyo transferi yaptı yani bana sormadi bende pek bi memnun oldum bana birakmadigi icin Allahtan hayırlısı artik bide ikiz olurmus diye de espri yaptı ☺artik Rabbime biraktim ne eylerse güzel eyler. Rabbim sizlerede kaliteli embriyolarin transfer olunmasini nasip etsin. Bu arada ikiside iyi kalite ama zaten 5. Gune gelmeleri bile yuksek kaliteli oldugunu gosterir dedi Allahtan hayırlısı
:) hadi hayırlısı sıra gün saymada.çok sevindiriğimmmmmmmBayanlar biz 3 kisi olarak transferden ciktik doktorum 2 embriyo transferi yaptı yani bana sormadi bende pek bi memnun oldum bana birakmadigi icin Allahtan hayırlısı artik bide ikiz olurmus diye de espri yaptı ☺artik Rabbime biraktim ne eylerse güzel eyler. Rabbim sizlerede kaliteli embriyolarin transfer olunmasini nasip etsin. Bu arada ikiside iyi kalite ama zaten 5. Gune gelmeleri bile yuksek kaliteli oldugunu gosterir dedi Allahtan hayırlısı
çokşükür gözümüz aydın son umut gelmiş:) hayırlısıyla tutunsunlar inşallah canım.fsh13 ile gün saymaya başlayın arkanızda olcam:)Slm 2 embriyo transfer edıldı 1 saat yattım çıktım.bana sormadılar işlemden sonra öğrendım 2side iyi kalite 4 hucrelı embrıolarmiş.allh rızası için dua...
inşallah canım inşallah.aminBenimde 23 tem. Benim elde edilen 2ydi onlarda transfer edıldi zaten. Dondurmak nasip olmadı yum az olunca.Allah buyuk belkı ilk denemede olurda gerek kalmaz Allah hepimize yardımetsin
Sonucun cok guzel cnm hadi hayırlısı. Benim dondurulacak kalmamis bu arada yani dondurmaya degmez biz umutlu gormuyoruz dedi embrilog insallah tutarda bir daha bu sikintilara girmemkızlar bişey sorcam test sonuçlarımelime geçti.opudan 2 gün önceki yani çatlatmayı yapacağım gün.değerler bunlar
progeteron:1.17
e2: 1195.17 yorumu olan varsa paylaşsın lütfen.
Ya ben 10. Gun bakilir diye Biliyorum ama elime verdikleri kagitta 23 temmuz yaziyor ama 21 inde baktirmayi düşünüyorumPeki 5.gun trans ile 2.gün transf. Aynı gunmu bhcg bakılır bnce 5.gun olan daha erken bakabilir...
Benimde 23 tem. Benim elde edilen 2ydi onlarda transfer edıldi zaten. Dondurmak nasip olmadı yum az olunca.Allah buyuk belkı ilk denemede olurda gerek kalmaz Allah hepimize yardımetsin
Ya ben 10. Gun bakilir diye Biliyorum ama elime verdikleri kagitta 23 temmuz yaziyor ama 21 inde baktirmayi düşünüyorum
İnşalllahh canım inşallahhhSonucun cok guzel cnm hadi hayırlısı. Benim dondurulacak kalmamis bu arada yani dondurmaya degmez biz umutlu gormuyoruz dedi embrilog insallah tutarda bir daha bu sikintilara girmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?