- 5 Temmuz 2015
- 144
- 94
- 13
- 44
- Konu Sahibi kuzununannesi
-
bende heyecanlandım inşllah ikiside tutar hayırlı bir şekildede kucağına alırsınBeklenen tel geldi..3 yum toplandı 2si döllenmiş yarın yani 2.gün transf. Yapilcak 11 de gelin dediler.şansım düşük di mi?
amin inşallah haırlısıyla opu lar transferlerimiz başladı benimde bu gün pou oldu ağrım ve kanamam var canım sımsıkı tutunsunlar anneciklerine inşallahHastaneden aradilar yarin transferi saat 12.30 a vermisler Allahtan hayirlisi insallah kalitelidirler cuma gununun yüzü suyu hurmetine Rabbim yuzumuzu guldursun
Bnnde sali gunu opu olacak. E2 4300 sana yakin. Ins bi sorun olmazamin inşallah haırlısıyla opu lar transferlerimiz başladı benimde bu gün pou oldu ağrım ve kanamam var canım sımsıkı tutunsunlar anneciklerine inşallah
allah hepinizden razı olsun inşallah hepimiz birden pozitifleri görür hep beraber sevinirizyarın için hayırlı dualarım seninle.Rabbim yar ve yardımcın olsun
ben 11. günü opu oldumİyi geceler hatunlarYumurta büyütme ve toplama işleminiz kaç gün sürdü ? Adetin 3. günü başlayınca kaçncı günde opu olur yani merak ettğim bu
canım benim test sonucum yanlış çıkmış dr. böyle olabiliyor dedi 7 tane yumurtam olmuş yani salı günü transferim olabilirmiş hayırlısıylaBnnde sali gunu opu olacak. E2 4300 sana yakin. Ins bi sorun olmaz
oo canım çok zor bir karar bu kalbinin sesini dinle blast ne demek canım bi açıklık getirirsen sevinirimEvet cnm cok sukur bi heyecan sorma bu gece de uyku yok anlasilan. Simdi kizlar size bir soru ben cok kararsizim. Simdi Benim bi evladim var ve yasi küçük aydin zamanda calisiyorum. Eger ki tercihi doktorum bana birakirsa tek embriyo mu cift embriyo mu isteyeyim. Blast olunca tutma orani yukseliyor ya ikiz olursa bakmaktan cok erken sağlıksız dogumdan korkuyorum bi akil verin ama umarim doktorum bana birakmaz duami Rabbim sen neyi nasip edeceksen ama bana kaldiramayacagim yuk yukleme diyorum hayirlisi sizin fikriniz nedir
sorun neydi güzelim inşallah bu sefer herşey güzel olurİlk tedavimde ilk transferde tuttu brnim sonra düştü 3 adet dondurulmuş vardı onlarda transfer günü sağlıklı çözünmediği için transfer iptal oldu 2. Tedavi de ise 5. Güne sadece iki adet kalmış onlar da tutmadı elde var sıfır
çok sevindim allah gönlüne göre versin inşallah mevlam neylerse güzel eyler sen içini ferah tut canım benim 7 tane yumurtam çıktı test sonucu yanlışmış salı günü transfer dedi bugün opu oldum kaçıncı gün embiroyosu oluyor acabaBayanlar biz 3 kisi olarak transferden ciktik doktorum 2 embriyo transferi yaptı yani bana sormadi bende pek bi memnun oldum bana birakmadigi icin Allahtan hayırlısı artik bide ikiz olurmus diye de espri yaptı ☺artik Rabbime biraktim ne eylerse güzel eyler. Rabbim sizlerede kaliteli embriyolarin transfer olunmasini nasip etsin. Bu arada ikiside iyi kalite ama zaten 5. Gune gelmeleri bile yuksek kaliteli oldugunu gosterir dedi Allahtan hayırlısı
3 taneside canli ama dondurulmaya degecek degil dediler bu yuzden kalmadi baska21inde yaparız kızlar bide 23ünde yaparız ıkıye katlamişmi dıye.. fsh13 senın 5 taneydi 2si trans.diğer 3ü noldu
3. Gun oluyor cnmçok sevindim allah gönlüne göre versin inşallah mevlam neylerse güzel eyler sen içini ferah tut canım benim 7 tane yumurtam çıktı test sonucu yanlışmış salı günü transfer dedi bugün opu oldum kaçıncı gün embiroyosu oluyor acaba
Blast 5. Gune ulasmis embriyo demek yani bölünme islemi bitmis tutmaya hazir demek normal gebelik dongusunde de dollenen yunurta 5. Gun rahime inip tutunuyor sans biraz daha yuksek Allah buyuk bakalımoo canım çok zor bir karar bu kalbinin sesini dinle blast ne demek canım bi açıklık getirirsen sevinirim
Bazi laboratuvarlar 5. Gune bekletme icin uygun degilmis belki o yuzden belki sayin azsa riske atmak istemiyor olabilirler veya gelisimleri yavassa rahimde daha guzel buyur diye olabilir benim kizim 3. Gun embriyosuydu yani ol der olur inşallah.sizce 3. gün embiroyosumu daha iyi 5. günmü neden direk 5. günü beklemeden 3. günü transfer etmek istiyor acaba
teşekkür ederim canım.iyide diğer emriyolarda 5 güne kaldı neden dondurulmaya değer bulunmuyoki.neyse napalım inşallah bunlar tutcak ve zaten 3 çocuk yeter :) rabbim yardımcınız olsun dualarımızı kabul etsin.dün gece namazda çok dua ettim hepimize inşallah kabul olur.Sonucun cok guzel cnm hadi hayırlısı. Benim dondurulacak kalmamis bu arada yani dondurmaya degmez biz umutlu gormuyoruz dedi embrilog insallah tutarda bir daha bu sikintilara girmem
aminnnnnnnnnanladım 7 yumurta varmış kalitesi hakkında hiç birşey söylemedi beklicez ve görücez dediler pazartesi heber vericeklermiş e2 test sonucum yanlışmış sorun yok yani salı günü transfer dedi inşallah hep beraber güzel bol pozitifli haberler alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?