2015 Yılı Temmuz Ayında Tüp Bebeğe başlayacak hanımlar!... Burada buluşalım

Hayat hikayenize cok üzüldüm sukredecek ne cok sey var aslinda Rabbim size de bir baskasina da yasatmasin evlat acisini esini kaybetme acisini. Rabbim yeniden anne olmanizi nasip etsin insallah hayirli güzel haberlerinizi bekliyoruz.

Hadi bismillah Rabbim hakkinda hayirlisini versin

hoşgeldin aramıza arkadaş.inşallah yavrularına kavuşursun.mutlu sonu hepbirlikte görürüz.yaşadıkların için yorum yapamıycam içim kötü acıdı söyleyecek söz yok.rabbim yar ve yardımcımız olsun.

Hayat hikayenize cok üzüldüm sukredecek ne cok sey var aslinda Rabbim size de bir baskasina da yasatmasin evlat acisini esini kaybetme acisini. Rabbim yeniden anne olmanizi nasip etsin insallah hayirli güzel haberlerinizi bekliyoruz.
Allah razı olsun canım cumlenize yaşatsın annelik duygularını dünyada herseye değecek bir duygu

Teşekkür ederim canım arkadaşım Rabbim cumlemize yardım etsin kimsenin umutları sonmesin inşallah tüm sayfaları birer birer okuyorum sizlerle heyecanlandım sizlerle seviniyorum herkesin anne olma çabası bana büyük umutlar peşinde gitmeye yardım ediyor

Son düzenleme:
bu çizelge için son adet tarihi girilecek yer işaretlenincemi hesaplanıyor.başkaişlem yokmu
Profilinde hamilelik takvimi dogum tarihi yeri var oraya dogacagi tarihi yaziyorsun adrt tarighi girince hesaplayan programlar var benimkini 30 mart gosterdi o sekilde girdim

Profilinde hamilelik takvimi dogum tarihi yeri var oraya dogacagi tarihi yaziyorsun adrt tarighi girince hesaplayan programlar var benimkini 30 mart gosterdi o sekilde girdim
Olmuş işte bak güzel 3 haftalik hamilesin :)

kızlar hala ağrım var bu normalmi ya hemşire normal dedi ama ben onlara güvenmiyom herşey normal zaten onlara:) bu arada benim pazartesi transfer olabilir.yarın ararlarsa haber veririm.
benimde çok ağrım var kanamam azaldı ama gazda çok sanki benimde salı günü galiba transafer pazartesi arıyacaklarmış

çok zor şeyler yaşamışsınız rabbim kimseyi evladıyla sınamasın inşallah bundan sonrahyatınıza güneş açsın ve sadece mutluluk yağmurları yağsın inşallah bundan sonra bebeklerimizin gazı hakkında konuşuruz rabbim bizleride bir pıtta sevindiren anne ve babalardan eylesin inşallah

Çok ağrım var 1 saattir kıvranıyorum transferi sabah oldum akşam ağrı bastırdı mens olcakmişim gibi çokfena ağrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…