- 10 Ocak 2013
- 2.927
- 2.521
- 133
- Konu Sahibi kuzununannesi
-
Hayat hikayenize cok üzüldüm sukredecek ne cok sey var aslinda Rabbim size de bir baskasina da yasatmasin evlat acisini esini kaybetme acisini. Rabbim yeniden anne olmanizi nasip etsin insallah hayirli güzel haberlerinizi bekliyoruz.Merhaba kızlar bende 5 temmuz transfer olanlardanim...
kendim hakkında size bilgi vereyim 42 yaşım var 18 yaşında evlilik yaptım 2 yıl içinde 1 çocuğum oldu şükür Rabbime dedim bu arada unverste yi kazandım 4 yıllık ebe hemşire olarak okudum ve 2 çocuğa hamile kaldım ve bir gün nobetteydim eşim ve oğlum ziyaretime geldiler is yerinde oturduk çay içip onları yolcu ettim. Bir kaç saat sonra beni polisler aradı eşim trafik kazası yapmış dediler dünyam karardı o gün tüm hayat durumu eşimi ve oğlum kayb ettim günlerce yaşanan stres sıkıntı yuzunden birde üstüne kanamam başladı 3 aylık bebeğim de kuretajla benden aldılar uzun yıllar kara bulutlar yuzerimde dolaştı ama hayat işte insan yalnız kalmıyor dediler ve 36 yaşında birdaha evlendim yine kara bulutlarım eksilmedi çocuk sahibi olmak istedim tedavi muayene derken iki tüpünde kapanmış dediler yıkıldı hayallerim yine hüsran eşim peşini bırakmam illaki çocuğumuz olacak dedi 2 defa laparto mi açık tüp amelyatı oldum açılmadı tüplerim malesef boşuna bıçak altına yattım yaş oldu 39 tüp bebek denemesi yapmaya karar verdik ankarada 2 deneme yaptım malesef 1i 6 haftalik düşük 2 negatif sonlandı 3 denemeye antalyaya geldik yine yok yumurta rezervi düşük olduğundan tedavim iptal oldu eve umutsuz halleri sonmus biri olarak döndüm. Tekrar eşim yılmadı birdaha deneyecek dedi tedavim başladı o arada TSH+ DIYABET illetiyle tanıştım meğerse hastalıklar baş almış gidiyor tedavim ilk önce yüksek TSH düşürmek şekeri yenmek oldu. 5.tup bebek için merkezleri araştırdık ve kıbrısta yapmayı denedik bu defa tedavi haziranda başladı firdevs uguz hanımla tanıştım kıbrıs kolon hastanesine gittim haziran 30 yumurat toplandı sperm alındı ve döndük o gün sabah bilgi aldım 14 yumurat almış 11 olgun işlemde. 2 gün sonra 8 embriyo ile yola devam etmeye başladı.5.gun 5 temmuzda transfer için kıbrısa geldim. Ve 6 embriyonun 4 birinci 2 ikinci kalite blastosist olduğunu söyledi doktorum 4 tane 1 kalite blastosist transferi yaptım malesef donduracak kalitede embriyo kalmadı döndük. Şimdi sabırsızlıkla 17 temmuz test günümübekliyorum sizlerin yazılarına baktıkça hayatımın yaşadıklarımı hatırlayıp hayat herseye değer diye düşünüyorum ve hepinize bol şans hayırlı evlatlar diliyorum ramazan günü Rabbim kimseni kapısından boş göndermesin inşallah
Cnm hafifse onemli degil ama siddetliyse muayene olkızlar hala ağrım var bu normalmi ya hemşire normal dedi ama ben onlara güvenmiyom herşey normal zaten onlara:) bu arada benim pazartesi transfer olabilir.yarın ararlarsa haber veririm.
Hadi bismillah Rabbim hakkinda hayirlisini versinMerhaba kızlar. Benimde adetimin eli kulaginnda.pzt de tsh sonucuna göre başlamayı düşünüyoruz fakat bayrama denk gelmesi ve uzak şehirde olacak olması beni şimdiden tedirgin etti. Ne olacak bilmiyorum. Bu aklım ertele diyor, bi taraftan hemen başlamak istiyorum. Allahim sen yardım et.
hoşgeldin aramıza arkadaş.inşallah yavrularına kavuşursun.mutlu sonu hepbirlikte görürüz.yaşadıkların için yorum yapamıycam içim kötü acıdı söyleyecek söz yok.rabbim yar ve yardımcımız olsun.Merhaba kızlar bende 5 temmuz transfer olanlardanim...
kendim hakkında size bilgi vereyim 42 yaşım var 18 yaşında evlilik yaptım 2 yıl içinde 1 çocuğum oldu şükür Rabbime dedim bu arada unverste yi kazandım 4 yıllık ebe hemşire olarak okudum ve 2 çocuğa hamile kaldım ve bir gün nobetteydim eşim ve oğlum ziyaretime geldiler is yerinde oturduk çay içip onları yolcu ettim. Bir kaç saat sonra beni polisler aradı eşim trafik kazası yapmış dediler dünyam karardı o gün tüm hayat durumu eşimi ve oğlum kayb ettim günlerce yaşanan stres sıkıntı yuzunden birde üstüne kanamam başladı 3 aylık bebeğim de kuretajla benden aldılar uzun yıllar kara bulutlar yuzerimde dolaştı ama hayat işte insan yalnız kalmıyor dediler ve 36 yaşında birdaha evlendim yine kara bulutlarım eksilmedi çocuk sahibi olmak istedim tedavi muayene derken iki tüpünde kapanmış dediler yıkıldı hayallerim yine hüsran eşim peşini bırakmam illaki çocuğumuz olacak dedi 2 defa laparto mi açık tüp amelyatı oldum açılmadı tüplerim malesef boşuna bıçak altına yattım yaş oldu 39 tüp bebek denemesi yapmaya karar verdik ankarada 2 deneme yaptım malesef 1i 6 haftalik düşük 2 negatif sonlandı 3 denemeye antalyaya geldik yine yok yumurta rezervi düşük olduğundan tedavim iptal oldu eve umutsuz halleri sonmus biri olarak döndüm. Tekrar eşim yılmadı birdaha deneyecek dedi tedavim başladı o arada TSH+ DIYABET illetiyle tanıştım meğerse hastalıklar baş almış gidiyor tedavim ilk önce yüksek TSH düşürmek şekeri yenmek oldu. 5.tup bebek için merkezleri araştırdık ve kıbrısta yapmayı denedik bu defa tedavi haziranda başladı firdevs uguz hanımla tanıştım kıbrıs kolon hastanesine gittim haziran 30 yumurat toplandı sperm alındı ve döndük o gün sabah bilgi aldım 14 yumurat almış 11 olgun işlemde. 2 gün sonra 8 embriyo ile yola devam etmeye başladı.5.gun 5 temmuzda transfer için kıbrısa geldim. Ve 6 embriyonun 4 birinci 2 ikinci kalite blastosist olduğunu söyledi doktorum 4 tane 1 kalite blastosist transferi yaptım malesef donduracak kalitede embriyo kalmadı döndük. Şimdi sabırsızlıkla 17 temmuz test günümübekliyorum sizlerin yazılarına baktıkça hayatımın yaşadıklarımı hatırlayıp hayat herseye değer diye düşünüyorum ve hepinize bol şans hayırlı evlatlar diliyorum ramazan günü Rabbim kimseni kapısından boş göndermesin inşallah
Allah razı olsun canım cumlenize yaşatsın annelik duygularını dünyada herseye değecek bir duyguHayat hikayenize cok üzüldüm sukredecek ne cok sey var aslinda Rabbim size de bir baskasina da yasatmasin evlat acisini esini kaybetme acisini. Rabbim yeniden anne olmanizi nasip etsin insallah hayirli güzel haberlerinizi bekliyoruz.
bende heyecanlandım:) inşallah silinmiycek Rabbimizin izniyle.Hayal65 a heveslenip bende erkende gebelik cizelgesi hazırladim bu bile beni heyecanlandırdı insallah silmek zorunda kalmam
Teşekkür ederim canım arkadaşım Rabbim cumlemize yardım etsin kimsenin umutları sonmesin inşallah tüm sayfaları birer birer okuyorum sizlerle heyecanlandım sizlerle seviniyorum herkesin anne olma çabası bana büyük umutlar peşinde gitmeye yardım ediyorhoşgeldin aramıza arkadaş.inşallah yavrularına kavuşursun.mutlu sonu hepbirlikte görürüz.yaşadıkların için yorum yapamıycam içim kötü acıdı söyleyecek söz yok.rabbim yar ve yardımcımız olsun.
Takvim Gebelik şansını artırıyor dediler arkadaşlar bende bir umut dedim bebişlerimle büyüyorum burdabende heyecanlandım:) inşallah silinmiycek Rabbimizin izniyle.
bu çizelge için son adet tarihi girilecek yer işaretlenincemi hesaplanıyor.başkaişlem yokmu
Profilinde hamilelik takvimi dogum tarihi yeri var oraya dogacagi tarihi yaziyorsun adrt tarighi girince hesaplayan programlar var benimkini 30 mart gosterdi o sekilde girdimbu çizelge için son adet tarihi girilecek yer işaretlenincemi hesaplanıyor.başkaişlem yokmu
Olmuş işte bak güzel 3 haftalik hamilesin :)Profilinde hamilelik takvimi dogum tarihi yeri var oraya dogacagi tarihi yaziyorsun adrt tarighi girince hesaplayan programlar var benimkini 30 mart gosterdi o sekilde girdim
Yani bi nevi oyle sayilirim ama demi nasilsa bugun iki noktanin rahime salindigini gordum ☺ senin beta hcg gunun ne zaman bendem 9 gun onde gorunyyorsun test gunune az mi kaldiOlmuş işte bak güzel 3 haftalik hamilesin :)
benimde çok ağrım var kanamam azaldı ama gazda çok sanki benimde salı günü galiba transafer pazartesi arıyacaklarmışkızlar hala ağrım var bu normalmi ya hemşire normal dedi ama ben onlara güvenmiyom herşey normal zaten onlara:) bu arada benim pazartesi transfer olabilir.yarın ararlarsa haber veririm.
inşallah canım hepimizede nasip olurtez vakitteHayal65 a heveslenip bende erkende gebelik cizelgesi hazırladim bu bile beni heyecanlandırdı insallah silmek zorunda kalmam
çok zor şeyler yaşamışsınız rabbim kimseyi evladıyla sınamasın inşallah bundan sonrahyatınıza güneş açsın ve sadece mutluluk yağmurları yağsın inşallah bundan sonra bebeklerimizin gazı hakkında konuşuruz rabbim bizleride bir pıtta sevindiren anne ve babalardan eylesin inşallahMerhaba kızlar bende 5 temmuz transfer olanlardanim...
çok zor şeyler yaşamışsınız rabbim kimseyi evladıyla sınamasın inşallah bundan sonrahyatınıza güneş açsın ve sadece mutluluk yağmurları yağsın inşallah bundan sonra bebeklerimizin gazı hakkında konuşuruz rabbim bizleride bir pırta sevindiren anne ve babalardan eylesin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?