2015 Yılı Temmuz Ayında Tüp Bebeğe başlayacak hanımlar!... Burada buluşalım

benimde çok ağrım var kanamam azaldı ama gazda çok sanki benimde salı günü galiba transafer pazartesi arıyacaklarmış
ağrım dayanılmayacak gibi değilyada bana öyle geliyo çünkü sanırım dayanıklıyım.kasıklarımda özellikle solama ara ara sağdada sancı oluyo ısırık yada çimdik gibi:) onun dışında karnım hamile gibi şiş gören hamile der o derece yani.aynadan baktım fenada durmuyor yakışıyomuş :) gaz ve karın ağrım devam.inşallah geçer.ayakta duramıyom ağrı yapıyo bende uzanıyom valla

Benim de en korktugum bu çözünme olayı ( neden tek tek çözmüyolar ki bu yumurtaları acaba.Bu arada tedavini nerede oluyorsun sakıncası yoksa?

bende aynı durumdayım hem ağrım bi taraftan gaz sancım bi taraftan merakım bi taraftan döllendimi acaba bizim yumoşlar oooooo daha çok var pazartesiye

Kızlar o jelden nefret geldi. Bide karından iğne verdiler yıne bıkmıştım zaten ..bide pregnyl vardıya çatl.iğnesi onuda 3 gunde bi yapicam sizindemi öyle..bunlara ek haplar var tabi..

Kızlar o jelden nefret geldi. Bide karından iğne verdiler yıne bıkmıştım zaten ..bide pregnyl vardıya çatl.iğnesi onuda 3 gunde bi yapicam sizindemi öyle..bunlara ek haplar var tabi..
Jel en basiti geliyor bana ben progesteron igne den biktim hala kalcam agriyor

Kizlar, surpriz gelismeler oldu... sabah merkezden telefon geldi, bizimkilerden 3tanesi 5.gune cikmis.Bizde esimle daha konustugumuz gibi birini transfer ettik, 2sini dondurduk...cunku embriyolar ikili donduralcagi icin tek bi embriyoyu dondurup cozdurmek mantikli gelmiyordu....3u birden de transfer etmeyi yada dondurmayi istemistik....Hersey cok hizli gelisti, sabah transfer oldu...az once eve geldik...Su an bebisim benimle beraber ..insallah 9 ay daha beraber oluruz...Dualarinizi eksik etmeyin...Gorusuruz...

çok sevindim hadi sende hamilelik takvimi yap uğur getirsin inşallah

kızlar bana progestoron iğne değil fitil verildi neden acaba olabilir bir antibiyotik bir alerji hapıbirde fitil e tabi folik asit aspirinde var

çok sevindim hadi sende hamilelik takvimi yap uğur getirsin inşallah

Yok canim, ben yapmak istemiyorum..daha onceden iki kimyasal gebeligim var..biri icin yapmistim hamilelik testi pozitif cikinca....sonra bebgim tutunamadi...o takvimi gormek icimi cok acitti..bir daha kalp attisini duyana kadar yapmicam dedim...Ama dilerim yapan arkadaslara ugur getirir...

hayırla tutunsun inşallah ve hayırla kucağına almayınasip etsin canım.amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…