- Konu Sahibi kuzununannesi
-
tamam transfer sonrası bende hazırlarım inşallahProfilinde hamilelik takvimi dogum tarihi yeri var oraya dogacagi tarihi yaziyorsun adrt tarighi girince hesaplayan programlar var benimkini 30 mart gosterdi o sekilde girdim
çarşamba hayırlı haberlerle inşallahEvet çarşamba test günüm
geçmiş olur inşallah.mens ne olaki:/Çok ağrım var 1 saattir kıvranıyorum transferi sabah oldum akşam ağrı bastırdı mens olcakmişim gibi çokfena ağrı
ağrım dayanılmayacak gibi değilyada bana öyle geliyo çünkü sanırım dayanıklıyım.kasıklarımda özellikle solama ara ara sağdada sancı oluyo ısırık yada çimdik gibi:) onun dışında karnım hamile gibi şiş gören hamile der o derece yani.aynadan baktım fenada durmuyor yakışıyomuş :) gaz ve karın ağrım devam.inşallah geçer.ayakta duramıyom ağrı yapıyo bende uzanıyom vallabenimde çok ağrım var kanamam azaldı ama gazda çok sanki benimde salı günü galiba transafer pazartesi arıyacaklarmış
Amin insallahhHadi bismillah Rabbim hakkinda hayirlisini versin
İlk tedavimde ilk transferde tuttu brnim sonra düştü 3 adet dondurulmuş vardı onlarda transfer günü sağlıklı çözünmediği için transfer iptal oldu 2. Tedavi de ise 5. Güne sadece iki adet kalmış onlar da tutmadı elde var sıfır
Çok ağrım var 1 saattir kıvranıyorum transferi sabah oldum akşam ağrı bastırdı mens olcakmişim gibi çokfena ağrı[/hadi bakalım hayırlısı sımsıkı tutunur inşallah annesi transferden sonrada ağrı oluyormu kaçıncı gün embiriyosu bende heyecanlandım bak şimdi
bende aynı durumdayım hem ağrım bi taraftan gaz sancım bi taraftan merakım bi taraftan döllendimi acaba bizim yumoşlar oooooo daha çok var pazartesiyeağrım dayanılmayacak gibi değilyada bana öyle geliyo çünkü sanırım dayanıklıyım.kasıklarımda özellikle solama ara ara sağdada sancı oluyo ısırık yada çimdik gibi:) onun dışında karnım hamile gibi şiş gören hamile der o derece yani.aynadan baktım fenada durmuyor yakışıyomuş :) gaz ve karın ağrım devam.inşallah geçer.ayakta duramıyom ağrı yapıyo bende uzanıyom valla
Jel en basiti geliyor bana ben progesteron igne den biktim hala kalcam agriyorKızlar o jelden nefret geldi. Bide karından iğne verdiler yıne bıkmıştım zaten ..bide pregnyl vardıya çatl.iğnesi onuda 3 gunde bi yapicam sizindemi öyle..bunlara ek haplar var tabi..
Kizlar transfer edilen embriyonun resmi ☺
çok sevindim hadi sende hamilelik takvimi yap uğur getirsin inşallahKizlar, surpriz gelismeler oldu... sabah merkezden telefon geldi, bizimkilerden 3.tanesi 5.gune cikmis.Bize esimle daha konustugumuz gibi birini transfer ettik, 2sini dondurduk...cunku embriyolar ikili donduralcagi icin tek bi embriyoyu dondurup cozdurmek mantikli gelmiyordu....3u birden de transfer etmeyi yada dondurmayi istemistik....Hersey cok hizli gelisti, sabah transfer oldu...az once eve geldik...Su an bebisim benimle beraber..insallah 9 ay daha beraber oluruz...Dualarinizi eksik etmeyin...Gorusuruz...
çok sevindim hadi sende hamilelik takvimi yap uğur getirsin inşallah
hayırla tutunsun inşallah ve hayırla kucağına almayınasip etsin canım.aminKizlar, surpriz gelismeler oldu... sabah merkezden telefon geldi, bizimkilerden 3tanesi 5.gune cikmis.Bizde esimle daha konustugumuz gibi birini transfer ettik, 2sini dondurduk...cunku embriyolar ikili donduralcagi icin tek bi embriyoyu dondurup cozdurmek mantikli gelmiyordu....3u birden de transfer etmeyi yada dondurmayi istemistik....Hersey cok hizli gelisti, sabah transfer oldu...az once eve geldik...Su an bebisim benimle beraber..insallah 9 ay daha beraber oluruz...Dualarinizi eksik etmeyin...Gorusuruz...
hayırla tutunsun inşallah ve hayırla kucağına almayınasip etsin canım.amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?