- 9 Ekim 2014
- 2.725
- 2.456
- 333
- Konu Sahibi kuzununannesi
-
Rabbim tamamına erdirsin canimKizlar, surpriz gelismeler oldu... sabah merkezden telefon geldi, bizimkilerden 3tanesi 5.gune cikmis.Bizde esimle daha konustugumuz gibi birini transfer ettik, 2sini dondurduk...cunku embriyolar ikili donduralcagi icin tek bi embriyoyu dondurup cozdurmek mantikli gelmiyordu....3u birden de transfer etmeyi yada dondurmayi istemistik....Hersey cok hizli gelisti, sabah transfer oldu...az once eve geldik...Su an bebisim benimle beraber..insallah 9 ay daha beraber oluruz...Dualarinizi eksik etmeyin...Gorusuruz...
inşallah hepimizin bebişleri sımsıkı tutunurlar rabbim kucapımızıda almayı hayırlısıyla nasip etsin inşallahYok canim, ben yapmak istemiyorum..daha onceden iki kimyasal gebeligim var..biri icin yapmistim hamilelik testi pozitif cikinca....sonra bebgim tutunamadi...o takvimi gormek icimi cok acitti..bir daha kalp attisini duyana kadar yapmicam dedim...Ama dilerim yapan arkadaslara ugur getirir...
Ayy cok sevindim birlikte basladik birlikte gun sayacagiz hadi bismillahKizlar, surpriz gelismeler oldu... sabah merkezden telefon geldi, bizimkilerden 3tanesi 5.gune cikmis.Bizde esimle daha konustugumuz gibi birini transfer ettik, 2sini dondurduk...cunku embriyolar ikili donduralcagi icin tek bi embriyoyu dondurup cozdurmek mantikli gelmiyordu....3u birden de transfer etmeyi yada dondurmayi istemistik....Hersey cok hizli gelisti, sabah transfer oldu...az once eve geldik...Su an bebisim benimle beraber..insallah 9 ay daha beraber oluruz...Dualarinizi eksik etmeyin...Gorusuruz...
Progesteron igne vermedi mi bide benim belden yapiskanli bantim vararkadaşlar bana opu sonrası kullanmam için sadece monodox diye bir hap birde crınone verdi onları kullanıyom.
transfer sonrası kullanacağım ilaçlar ise estrofem, clexane , ve folik bu kadar.bunlara daha başlamadım yani
Bana fitil verilmedi aspirin yerine de kan sulandirici gobekten igne verildi doktorlarin uygulamalari farklikızlar bana progestoron iğne değil fitil verildi neden acaba olabilir bir antibiyotik bir alerji hapıbirde fitil e tabi folik asit aspirinde var
Bugun transferde de tekrar sordum opuda baslayacaksin dedi doktorum hatta baslamadim diyede korktu demekki doktorlarin uygulamalari farkli cnm pozitif sonuclar alalim yeterki gerisi teferruat ☺hayır canım sana yazmıştım sende yanlış anlamış olmayasın ara demiştin unutmuşsun doğal olarak.üstelik opu sonrası değil transfer sonrası başlıycam yazdığım ilaçlara.sadece crınone kullanıyom bide bir hap var onu o hapta sanırım opu sonrası enfeksiyon olmasın diye yani prospektüste onu anladım okuyunca.kan sulandırcıda karından iğne transfer sonrası başlıyom anlayacağın.
Canım aslında varsa ikişer ikişer dondurup ikişer çözdürüyorlar ama benim 3 adetti üçünü bir dondurdular ama biri sağlıksızsa öbürü de öyle anlamına gelmiyor her biri kendi başına bir fert brnim şanssızlığım üçü birden sağlıksız çıktı. Benim ilk tedavim kayseri nemorial ikinci ankara memorialdeydi şimdi kayseri acıbademde düşünüyorumBenim de en korktugum bu çözünme olayı( neden tek tek çözmüyolar ki bu yumurtaları acaba.Bu arada tedavini nerede oluyorsun sakıncası yoksa?
Aminnn inşallah cümlemizin. Bizim sorun eşimde sayı ve morfolojisorun neydi güzelim inşallah bu sefer herşey güzel olur
bizimdeAminnn inşallah cümlemizin. Bizim sorun eşimde sayı ve morfoloji
Bizim de sayı morfoloji ve hızAminnn inşallah cümlemizin. Bizim sorun eşimde sayı ve morfoloji
Ayyy hadii allhım hayırlısını versın dualarım senınlekızlar hastaneden aradılar yarın saat 12 de orda olcam hazırlayıp transfere alıcaklarmış.dua etmeyi unutmayın olurmu.
Allah yardımcın olsun inşallah hayırlı olur...kızlar hastaneden aradılar yarın saat 12 de orda olcam hazırlayıp transfere alıcaklarmış.dua etmeyi unutmayın olurmu.
Dualarımız sizinle )kızlar hastaneden aradılar yarın saat 12 de orda olcam hazırlayıp transfere alıcaklarmış.dua etmeyi unutmayın olurmu.
Hayırlısı olsun.Canım aslında varsa ikişer ikişer dondurup ikişer çözdürüyorlar ama benim 3 adetti üçünü bir dondurdular ama biri sağlıksızsa öbürü de öyle anlamına gelmiyor her biri kendi başına bir fert brnim şanssızlığım üçü birden sağlıksız çıktı. Benim ilk tedavim kayseri nemorial ikinci ankara memorialdeydi şimdi kayseri acıbademde düşünüyorum
Hadi bakalım Allah yardimcin olsun güzel haberlerle gelkızlar hastaneden aradılar yarın saat 12 de orda olcam hazırlayıp transfere alıcaklarmış.dua etmeyi unutmayın olurmu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?