2015 Yılı Temmuz Ayında Tüp Bebeğe başlayacak hanımlar!... Burada buluşalım

Rabbim tamamına erdirsin canim

inşallah hepimizin bebişleri sımsıkı tutunurlar rabbim kucapımızıda almayı hayırlısıyla nasip etsin inşallah

arkadaşlar bana opu sonrası kullanmam için sadece monodox diye bir hap birde crınone verdi onları kullanıyom.
transfer sonrası kullanacağım ilaçlar ise estrofem, clexane , ve folik bu kadar.bunlara daha başlamadım yani

Ayy cok sevindim birlikte basladik birlikte gun sayacagiz hadi bismillah

Progesteron igne vermedi mi bide benim belden yapiskanli bantim var

Cok tesekkurler kizlar dualariniz icin...Allah cumlemize hayirli, saglikli evlatlar nasip etsin...bugun transfer fikrine cok hazir degildim ama ekranda tek tas gibi parlayan embriyoyu gorunce icim bi tuhaf oldu...10 gun sonra test gunum, o zamana kadar beklicem insallah.....bi tanecik tasim var icerde...bakalim Rabbim ne nasip edecek...

hayır canım sana yazmıştım sende yanlış anlamış olmayasın ara demiştin unutmuşsun doğal olarak.üstelik opu sonrası değil transfer sonrası başlıycam yazdığım ilaçlara.sadece crınone kullanıyom bide bir hap var onu o hapta sanırım opu sonrası enfeksiyon olmasın diye yani prospektüste onu anladım okuyunca.kan sulandırcıda karından iğne transfer sonrası başlıyom anlayacağın.

Bugun transferde de tekrar sordum opuda baslayacaksin dedi doktorum hatta baslamadim diyede korktu demekki doktorlarin uygulamalari farkli cnm pozitif sonuclar alalim yeterki gerisi teferruat ☺

Benim de en korktugum bu çözünme olayı ( neden tek tek çözmüyolar ki bu yumurtaları acaba.Bu arada tedavini nerede oluyorsun sakıncası yoksa?
Canım aslında varsa ikişer ikişer dondurup ikişer çözdürüyorlar ama benim 3 adetti üçünü bir dondurdular ama biri sağlıksızsa öbürü de öyle anlamına gelmiyor her biri kendi başına bir fert brnim şanssızlığım üçü birden sağlıksız çıktı. Benim ilk tedavim kayseri nemorial ikinci ankara memorialdeydi şimdi kayseri acıbademde düşünüyorum

Hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…