- Konu Sahibi kuzununannesi
-
sağol canım ağrım var çokkorkuyom niyeyse.inşallah herşey yolunda giderAyyy hadii allhım hayırlısını versın dualarım senınle
İnşallah canım Allah buyuk var bunda da bi hayır demekki.benımde dun transfer oldu akşamdan beri çektiğim ağrıyla 3kere mens olurdum mahvoldum ..yatmıomda..ümidim az.künfeyekün dıom..S.a arkadaşlar transferi olan arkadaşlar çok sanslisiniz Rabbim sonunu güzel yapsın iyi haberlerinizi bekliyoruz. Bende regl oldum 2 gün önce. Dün tedaviye başlamak için gittim doktora 1 folikül görüldüğü için doktor iptal etti tedaviyi.gelecek ay inşallah fazla olur dua edin..
Cok uzuldum cnm Rabbim bol bol aaglikli yunurtalar nasip etsin insallahS.a arkadaşlar transferi olan arkadaşlar çok sanslisiniz Rabbim sonunu güzel yapsın iyi haberlerinizi bekliyoruz. Bende regl oldum 2 gün önce. Dün tedaviye başlamak için gittim doktora 1 folikül görüldüğü için doktor iptal etti tedaviyi.gelecek ay inşallah fazla olur dua edin..
hoşgeldin.hayırlı olsun inşallah.Allah tamamına erdirsin.Merhaba kader arkadaşları..araniza yeni katılıyorum..ben7.tupbebek denememi 4gün önce transferimle sonuca odaklanmış sabırla bekliyorum dualarinizi beklerim...Allah tüm isteyen ve bu zorlu yolda mücadele edenlere sonucu pozitif olan sağlıklı bebeklere kavustursun..
İnşallah canım Allah buyuk var bunda da bi hayır demekki.benımde dun transfer oldu akşamdan beri çektiğim ağrıyla 3kere mens olurdum mahvoldum ..yatmıomda..ümidim az.künfeyekün dıom..
Arkadaşlar transfer olduktan sonra ağrıdan bahsetmiş ben yumurta toplamadan sonra agrı olur diye biliyordum tranferden sonra da mı oluyor ?yarın kadir gecesiymiş ne güzelve yarın transferim var çok gergin ve duygusal halim inşallah yarının bu güzel ayın yüzü suyu hürmetine transferim olumlu geçer ve 12 gün sonra pozitifi görürüm ve rabbim tamamına erdirir kucağıma alırım.bu dileğimin hepsi sizin içinde geçerli.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.test günü gelen sırayla hayırlı haberini yazsın buraya ve sonra ne yedin ne içtin vb vb paylaşımlar yaparız
benim daha transfer olmadı opu ağrım hala var hemkasık ağrım hemde idrar torbası dolar ağrı yaparya öyle ağrı ama transfer sonrasıda hafif ağrılar oluyo sanırım.Arkadaşlar transfer olduktan sonra ağrıdan bahsetmiş ben yumurta toplamadan sonra agrı olur diye biliyordum tranferden sonra da mı oluyor ?
Amin inşallah.hayırlı olsun tedavinBugün adet oldum arkadaşlar. Yarın tedaviye başlıyoruz inşallah. Mübarek bir aya ve güne denk geldi. Rabbim bugünlerin yüzü suyu hurmetine yardımcımız olsun ,sonuclarimiz pozitif olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?