2015 Yılı Temmuz Ayında Tüp Bebeğe başlayacak hanımlar!... Burada buluşalım

Allahim tez zamanda yüzünü güldürsün Rabbim bu sayfada kizlarrrr poziitiiffff diye mutlu haberler vermeni vermemizi nasip etsin insallah

Transferin 4.günü ama bugün modem bulandi acaba bu bir velirtimiki:-(
Cnm insallah seninkisi güzel haberlerin belirtisidir ama belirti aramak dogru degilmis cunku bu belirtilerinnl nedeni kullanmis olduğumuz ilaclar. Ben kizimda hicbirsey hissetmemistim sadece 10. Gunde yururken siddetli bel agrim olmusta ertesi gun kan vermiştim sonuc 112 idi

Arkadaşlar transfer olduktan sonra ağrıdan bahsetmiş ben yumurta toplamadan sonra agrı olur diye biliyordum tranferden sonra da mı oluyor ?
Benim transferden sonra agrim olmadi opudan sonra oldu ama benimle transfer olan hastanede baska bi bayan vardi transfer sonrasi ayaga kalkarken acidan bağırdı yani benim yoktu ama olabiliyor demekki

fsh13 nerdesin bana yardımcı ol transfer günü jel kullandınmı.her yeri tarıyom kesin bilgi yok.
Jeli işlemden sonra istediğin bi saatte uygulayabilirsin saati yok onun.işlemden önce rahimağzı temizlenıyo sürdüğün jel boşa gider ben transferden bikaç saat sonra jelimi kullandım.sen yinede araştir

Jeli işlemden sonra istediğin bi saatte uygulayabilirsin saati yok onun.işlemden önce rahimağzı temizlenıyo sürdüğün jel boşa gider ben transferden bikaç saat sonra jelimi kullandım.sen yinede araştir
soruyom işte arada kaldım:) kimi kullan kimi kullanma diyor.bu hamilelerin ne dediği belli değil

Kizlar ben fazla giremiyorum internete..esim test gunune kadar bebekle ilgili konusmayi, arastirmayi buraya girmemi yasakladi..cok kafaya takip kendini dinliyosun diye sikayet ediyor..o yuzden bi sure esimin tavsiyesini dinlicem...

sadece bir kac seyden bahsedip cikayim..opudan sonra benim cok agrim olmustu ama transfer cok daha rahatti..zaten cok kolay bi islem...sadece transfer oncesi cervixi temizleme kismi beni biraz rahatsiz etti...temizlemelerin sebebi de cervixten tupun ucuna birsey yapisma ihtimali..embriynun cevresini temiz tutmak...ama anladigim kadariyla trde zaten transfer oncesi cervixi temizlenmiyor, yada her merkez yapmiyor..o yuzden sizin cok da sorun olmaya bilir.....transfer boyunca esim odadaydi...elimi tuttu, doktorda sagolsun asama asama her yaptigni anlatti..once "taklit transfer" dedikleri bisey yapti..tabi icinde embriyo olmayan bi tup ile rahimde ilerleyecegi ve embriyoyu koyacagi yere kadar cikti...galiba bu hem rahim yolunu kontrol etmek hem de en uygun embriyo konumu bulmak icindi, istedigi yere tuple cikabildigini test etti..sonra hersey yolunda rahim uygun, embriyoyu alim dedi, hemsireler gelip isim kontrolu ile transfer yapildi....bana da transfer sirasinda rahme konan tek tasimin ilk ulrtason resmini verdiler..., cok parlak beyaz bi nokta.. sonra hemsire tekrar laba gecti, mikroskopkta tupu inceledi ve embriyonun nakledildigini dogruladi....boylece supriz bi sekilde sabah transferimi yapip eve geldik...

bana doktor sakin eve gidince tam gun yatayim deme dedi...rahmin pozisyonunu gosterek anlatti, dik oturmak ve ayakta olmak yercekiminin yardimini arttirir embriyonun yerlesmesini dedi...(bu arada hamilelik etiketi olan arkadaslarinkine bakinca soyledigi cok mantikli geldi, rahmen one dogru olan cebinde bebislerimiz insallah...) tabi bugun ya otur ya da ayakta bekle demek degil..sadece vesvese yapip yatarak gununu gecirmeydi...kan dolasimi icin normal hayatina devam et dedi, kendini yorma hafif seylerle mesgul ol dedi...ben genelde oturur sekildeydim evde. itiraf edeyip gun icinde unuttum bir kac kez...bu da hosuma gitti, surekli beyni onunla mesgul etmek vicuddaki stres hormonlarini arttiriyor...
neyse jele gelince, bana sabahlari kullan dedi doktor, ben de sabahlari uyaninca kullandim...hatta transferdan 1-2 saat once kullanmistim, doktor iyi etmisin, zaten transfer oncesi cervixi temizleyecegiz, o hormon coktan emilmisitir vicud tarafindan dedi...

dualarim sizinle olacak, yine ara ara girmeye calisirim canlarim...Allah bizi ve bebeklerinizi korusun..

Son düzenleme:
Çok teşekkürler bilgi için )

60 507, member: 239540"]Arkadaşlar transfer olduktan sonra ağrıdan bahsetmiş vrta toplamadan sonra agrı olur diye biliyordum tranferden sonra da mı oluyor ?[/QUOTE]
Merhaba evet hafif yumurtalık kasık ağrısı rahimde batma ısırık gibi ağrı olur adet sancısı gibi ağrılar da var

slm arkadaşlar nete girmiyorum uzun süredir benimde eşim yasakladı :) bugün iş başı yaptım oradan yazıyorum sizlere sayfa sayısı ikiye katlanmış ama hepsini tek tek okuyacağım.
perşembe günü 2 adet kaliteli 5. embriyosu transfer yapıldı. 3 tanesini dondurduk. hiçbir ağrım yok sadece kasığımda batmalar oluyor. 19 temmuzda öğreneceğim. günler geçmiyor

Masallah ne güzel insallah guzel haberlerle gelirsin bana da 2 adet blast embriyo transferi yapildi. Test günüm 21 temmuzda

Kizlar Kadir gecemiz mübarek olsun dualarda buluşmak dileğiyle . Bu sayfada ve tüm dünyada bebek hasretiyle yanan benim gibi kardes isteyen tum kullarina Rabbim saglikli sihatli hayirli evlat ve evlatlar nasip etsin insallah
Amin canım inşallah Dualarımız kabul olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…