- 9 Ekim 2014
- 2.725
- 2.456
- 333
- Konu Sahibi kuzununannesi
-
en erken ben öğrenecem galiba :)Masallah ne güzel insallah guzel haberlerle gelirsin bana da 2 adet blast embriyo transferi yapildi. Test günüm 21 temmuzda
Evet pozitif sonuc al ayağını sürü bizde arkadandan gelelim bebislerleen erken ben öğrenecem galiba :)
Önerin nedir?Bugün için topik olarak manevi bir şeyler mi yapsak ve dua etsek.
Bi dua okuyabilir ya da esmaul husnalardan birini belli bi sayıda cekebiliriz.Önerin nedir?
inşallah hepimiz için dua ediyorum her gün... bu ay yüzümüz gülecek allahın izniyleEvet pozitif sonuc al ayağını sürü bizde arkadandan gelelim bebislerle
İnşallah pozitif çıkar..benimde 5gunum aynı sen gibi kendimi dinliyorum ve idrar testi yaptım bugün tek çizgi çıktı...sanırım psikoloji bozuldu ayniyiz dertlesmrk istedim sanırım affolaarkadaşlar biliyorum belirti aramak çok saçma bugün transferimin 5.günü ağrım yok ama sadece ara sıra kasıklarımda ağrı değil batmalar oluyor. birde göğüs uçlarımda hafif morluklar var. sürekli kendimi inceliyorum. bu durumdan kopamıyorum.
idrar testi için çok erken cnm o testeler beta hcg değerin 100 ün üstündeyse algılıyormuş diye duymuştum. bende 1 tane test var 19 temmuzu bekliyorum. senin kaçıncı gün transferiydiİnşallah pozitif çıkar..benimde 5gunum aynı sen gibi kendimi dinliyorum ve idrar testi yaptım bugün tek çizgi çıktı...sanırım psikoloji bozuldu ayniyiz dertlesmrk istedim sanırım affola
Ya fettah cocuk isteyenler icin cekilmesi gereken bi tesbih diye biliyorum aklima düştükce cekerim topikce cekebilirizBi dua okuyabilir ya da esmaul husnalardan birini belli bi sayıda cekebiliriz.
5. Gun kan testi icin bile erkenken idrar testi cok cok erken. Ben kizimi 11. Gun kan testi yle ogrenmistim 10. Gun idrar testm negatiftiİnşallah pozitif çıkar..benimde 5gunum aynı sen gibi kendimi dinliyorum ve idrar testi yaptım bugün tek çizgi çıktı...sanırım psikoloji bozuldu ayniyiz dertlesmrk istedim sanırım affola
Evet biraz acele davrandim hayırlısı...benim3.gün transferi canim..21temmuzkan tahlili dediler..idrar testi için çok erken cnm o testeler beta hcg değerin 100 ün üstündeyse algılıyormuş diye duymuştum. bende 1 tane test var 19 temmuzu bekliyorum. senin kaçıncı gün transferiydi
İyki varsiniz yoksa baya takicaktim şimdi için daha rahat inşallah...5. Gun kan testi icin bile erkenken idrar testi cok cok erken. Ben kizimi 11. Gun kan testi yle ogrenmistim 10. Gun idrar testm negatifti
Kan testi yaptirdim mi? Bence 10. Gunu beklemek lazim en azindan 9uBenim 5.gun embriyosu ve transferim 8.gunu idrar negatif kanda bthcg <2 )))) gülmekten Tutamıyorum kendimi acele işe seytan karisir aldım cevabımı şimdi sakin uslu dur test günün bekle hemi
Tsh yaptırdım haşimoto hastasıyım ben 1.19 dan 3.5 olmus tsh ilac dozun yükseltmek için bthcg baktılar 8.gunu <2 çıktı ondan dolayi ilacı artırması lazım baktılar işte böyle oldu olayKan testi yaptirdim mi? Bence 10. Gunu beklemek lazim en azindan 9u
Geçmiş olsun Allah sifa ve saglikli evlat yada evlatlar nasip etsinTsh yaptırdım haşimoto hastasıyım ben 1.19 dan 3.5 olmus tsh ilac dozun yükseltmek için bthcg baktılar 8.gunu <2 çıktı ondan dolayi ilacı artırması lazım baktılar işte böyle oldu olay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?