2015 Yılı Temmuz Ayında Tüp Bebeğe başlayacak hanımlar!... Burada buluşalım

arkadaşlar biliyorum belirti aramak çok saçma bugün transferimin 5.günü ağrım yok ama sadece ara sıra kasıklarımda ağrı değil batmalar oluyor. birde göğüs uçlarımda hafif morluklar var. sürekli kendimi inceliyorum. bu durumdan kopamıyorum.

İnşallah pozitif çıkar..benimde 5gunum aynı sen gibi kendimi dinliyorum ve idrar testi yaptım bugün tek çizgi çıktı...sanırım psikoloji bozuldu ayniyiz dertlesmrk istedim sanırım affola

İnşallah pozitif çıkar..benimde 5gunum aynı sen gibi kendimi dinliyorum ve idrar testi yaptım bugün tek çizgi çıktı...sanırım psikoloji bozuldu ayniyiz dertlesmrk istedim sanırım affola
idrar testi için çok erken cnm o testeler beta hcg değerin 100 ün üstündeyse algılıyormuş diye duymuştum. bende 1 tane test var 19 temmuzu bekliyorum. senin kaçıncı gün transferiydi

5. Gun kan testi icin bile erkenken idrar testi cok cok erken. Ben kizimi 11. Gun kan testi yle ogrenmistim 10. Gun idrar testm negatifti

idrar testi için çok erken cnm o testeler beta hcg değerin 100 ün üstündeyse algılıyormuş diye duymuştum. bende 1 tane test var 19 temmuzu bekliyorum. senin kaçıncı gün transferiydi
Evet biraz acele davrandim hayırlısı...benim3.gün transferi canim..21temmuzkan tahlili dediler..

Benim 5.gun embriyosu ve transferim 8.gunu idrar negatif kanda bthcg <2 )))) gülmekten Tutamıyorum kendimi acele işe seytan karisir aldım cevabımı şimdi sakin uslu dur test günün bekle hemi

Benim 5.gun embriyosu ve transferim 8.gunu idrar negatif kanda bthcg <2 )))) gülmekten Tutamıyorum kendimi acele işe seytan karisir aldım cevabımı şimdi sakin uslu dur test günün bekle hemi
Kan testi yaptirdim mi? Bence 10. Gunu beklemek lazim en azindan 9u

Kan testi yaptirdim mi? Bence 10. Gunu beklemek lazim en azindan 9u
Tsh yaptırdım haşimoto hastasıyım ben 1.19 dan 3.5 olmus tsh ilac dozun yükseltmek için bthcg baktılar 8.gunu <2 çıktı ondan dolayi ilacı artırması lazım baktılar işte böyle oldu olay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…