- Konu Sahibi kuzununannesi
-
Bunlarin hicbiri sonucu etkilemez,transfer yapilmis,guzel olur insallah,uzulmek,endiselenmek yokkızlaR TRANSFERİM14:00 gibi yapıldı ama felaketti.doktorum gecikti feci derecede sıkıştım.tam boşaltcaktım doktor geldi zor sabrederek blastlarım 2 adet gönderildi.Ama ben ne yazıkki göremedimodaya geçer geçmez ağrıyla sürgüyle wc olayını aralıklarla hallettim.1 , 1.5 saat dinlenip hastaneden çıkıp eve geldik.evdede malesef ayakta dolandım daha yeni uzandım.
geri kalan 3 embriyomuda dondurmadılar çoküzüldüm buna transfer öncesi dayanamayıp ağladım.çünkübu bizimson şansımızdılütfen dua edin bebeklerim tutunsun.birdaha anne olmam çokzor çünkü
Transfer olmus ya cok şükür Rabbim nasip etsin neden son sansiniz??kızlaR TRANSFERİM14:00 gibi yapıldı ama felaketti.doktorum gecikti feci derecede sıkıştım.tam boşaltcaktım doktor geldi zor sabrederek blastlarım 2 adet gönderildi.Ama ben ne yazıkki göremedimodaya geçer geçmez ağrıyla sürgüyle wc olayını aralıklarla hallettim.1 , 1.5 saat dinlenip hastaneden çıkıp eve geldik.evdede malesef ayakta dolandım daha yeni uzandım.
geri kalan 3 embriyomuda dondurmadılar çoküzüldüm buna transfer öncesi dayanamayıp ağladım.çünkübu bizimson şansımızdılütfen dua edin bebeklerim tutunsun.birdaha anne olmam çokzor çünkü
Aynı şeyi yaşadım arkadaşim okadar sıkıştımki vazgeçicektım valla tutamıom dedim sancı girdi çok aceleye geldi transfer sonrasında ağrı.....kızlaR TRANSFERİM14:00 gibi yapıldı ama felaketti.doktorum gecikti feci derecede sıkıştım.tam boşaltcaktım doktor geldi zor sabrederek blastlarım 2 adet gönderildi.Ama ben ne yazıkki göremedimodaya geçer geçmez ağrıyla sürgüyle wc olayını aralıklarla hallettim.1 , 1.5 saat dinlenip hastaneden çıkıp eve geldik.evdede malesef ayakta dolandım daha yeni uzandım.
kızlaR TRANSFERİM14:00 gibi yapıldı ama felaketti.doktorum gecikti feci derecede sıkıştım.tam boşaltcaktım doktor geldi zor sabrederek blastlarım 2 adet gönderildi.Ama ben ne yazıkki göremedimodaya geçer geçmez ağrıyla sürgüyle wc olayını aralıklarla hallettim.1 , 1.5 saat dinlenip hastaneden çıkıp eve geldik.evdede malesef ayakta dolandım daha yeni uzandım.
Aminnnnn...hayırlısı ile pozitif sonucu alırsın alırız arkadaşım inşallah...Arada girip okuyup cikiyorum kizlar, calismaya basladim bugun..benim icin de iyi oldu aslinda...dikkatimi baska konulara vermek, uzerimdeki stresi azaltiyor...bugun biraz yogun gecti ama cok yoruldum diyemem, zaten yaz donemi eve erken gelme luksum de var, yani tam gun degil isim...bi arkadasim doktoru transfer sonrasi kiraz ye, besin degeri cok yuksek, rahme iyi gelir demis..benim de tesadef evde kiraz var, girip cikip ondan yiyorum...ananas ve kabak cekirdegi de aklima geldikce yediklerimden...
Gun sayiyorum desem yalan olur..yani nasil gececek su iki hafta psikolojisinden ciktim tamamen... gercekten su an transfer oncesi hayatima geri dondum...is yerimde beni bekleyen projeler toplantilar derken bebek cikti gibi sanki aklimdan, tedavi surecinde cok izin aldigim icin donusum de beni bekleyen islere giristim....bazen suclu hissetsem de gecen sene tup bebekte nerdeyse bi hafta yatmama ragmen negatif oldugunu hatirlayinca kasmiyorum artik...doktorun dedigi gibi, bundan sonrasi bebegin genlerine ve rahmini onu kabullenmesine kaldi...cok asiri bi fiziksel hareketlilik olmadan hayatima devam ediyorum....Rabbim hayirli evlatlar versin...
İnşallah olumlu haberlerini alırız canım. İnşallah bebeğin tutunmuştur annecineArada girip okuyup cikiyorum kizlar, calismaya basladim bugun..benim icin de iyi oldu aslinda...dikkatimi baska konulara vermek, uzerimdeki stresi azaltiyor...bugun biraz yogun gecti ama cok yoruldum diyemem, zaten yaz donemi eve erken gelme luksum de var, yani tam gun degil isim...bi arkadasim doktoru transfer sonrasi kiraz ye, besin degeri cok yuksek, rahme iyi gelir demis..benim de tesadef evde kiraz var, girip cikip ondan yiyorum...ananas ve kabak cekirdegi de aklima geldikce yediklerimden...
Gun sayiyorum desem yalan olur..yani nasil gececek su iki hafta psikolojisinden ciktim tamamen... gercekten su an transfer oncesi hayatima geri dondum...is yerimde beni bekleyen projeler toplantilar derken bebek cikti gibi sanki aklimdan, tedavi surecinde cok izin aldigim icin donusum de beni bekleyen islere giristim....bazen suclu hissetsem de gecen sene tup bebekte nerdeyse bi hafta yatmama ragmen negatif oldugunu hatirlayinca kasmiyorum artik...doktorun dedigi gibi, bundan sonrasi bebegin genlerine ve rahmini onu kabullenmesine kaldi...cok asiri bi fiziksel hareketlilik olmadan hayatima devam ediyorum....Rabbim hayirli evlatlar versin...
ya bende hiçbir şey hisstemiyorum. ilk denememde çok sancım olmuştu sonuç negatiftiKizlar bende 2. Gundrn itibaren yatmayi biraktim annesi calistigi icin anneye hasret bi yavrucak vardı onunla oynamaya yemeklerini yedirmeye basladim hergun annem bugun işe gitmemis diye sevinc naralariyla uyaniyor. Dusundum en azindan sonuc negatif olsada kizimla evde 12 gun gecirmis olcam cok zorladigi zamanda kizim Karnım agriyor bu yuzden seninle hoplayip ziplayamam diyorum anlayis gosteriyor. Ev isi yapmiyorum ama biz biraz kalabalik yasiyoruz tatil yerinde oturdugumuzdan misafirimiz hic eksik olmuyor. Egerki is yapmaya bi baslarsam ölürüm yorgunluktan sicaklik 40-41 derece. Yani kizimla vakit gecirmedigim zamanlar klimanin altinda kurani kerim meali okuyorum. Farkli birsey yiyip icmedim sadece beslenmeme özen gosteriyorum. Bugun 3. Gunum icinde bi bosluk hissi var birşey hissetmem gerekmiyor ama biraz agri sizi belirti hissetmek istiyorum sanırım
Hadi hayirli oldun birlikte dogum yaparsiniz Insallah T toprakddeniz S sepelemm ben hicbirsey hissetmiyorum ne agri ne sizi estrofemi icinde midem bulaniyor ama nedeni estrofem tabiki. Kizimda nasil diye hatirlamaya calisiyorim ama tam emin degilim sadece 10. Gun isten donerken siddetli bel agrisi hissetmistim bide rahmin ici kaziniyormus gibi hissetmistim ama hatirladigim son 2 gun. Bulantim 7. Haftada baslamis 8. Hafta siddetlenmis 16. Haftaya kadar kusmustum. Gogus agrisi ve goguste hafif buyumegi opudan beri hissrettigim icin bi belirti degil ilaclardan oldugu kesin. Rabbim su mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine nasip etsin. Testi 21 temmuz sali gunu yapcam. Ilk 2 gun hafif kabiz oldum insallah cok zorlamamisimdir.Benimde 3.günüm ve kasık ağrısı mens olcakmişim gibi full devam .ilk gün yattım bidahada yatmadım bana göre değil.zaten yattıkça insan kendıni dinliyo..buarada dun kardeşimin hamiş olduğunu öğrendık sevınçten salya sümük ağladım benımde olursa beraber doğurcaz
Cnm sen ilk defa yaziyorsun sanırım öncelikle aramiza hosgeldin. Bize biraz kendinden bahset kac yasindasun kacinci denemen kacinci gun embriyosu kac tane kaliteleri nasil probleminiz nedir? Cok soru sordum sanirim ☺Benimde 3 günüm yavaş hareket etsemde kalkmaya korkuyorum test ne zaman yapicaksin fsh13sonucunu Paylaş
Bana sabah aksam olmak uzere 2 tane verdiArkadaşlar estrofemi gunde kaç taneiçiyorsunuz bana gunde 3 verdı dr.
Hadi hayirlisi guzel haberler ver insallah.Kizlar ani bir kararla transfer dun yapildi test gunum 25 temmuz insallah hepimizin bebekleri simki tutunur ams Ben cok korkuyorum 2. Gun embiriyosuydu hep bit korku var icimde besinci gunu tutunma oluyordu deglimi banada proteinli yiyrcekler tuketin dendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?