- 10 Ocak 2013
- 2.927
- 2.521
- 133
- Konu Sahibi kuzununannesi
-
sabah akşam 2 şer tane kullanıyorum.Cnm sen ilk defa yaziyorsun sanırım öncelikle aramiza hosgeldin. Bize biraz kendinden bahset kac yasindasun kacinci denemen kacinci gun embriyosu kac tane kaliteleri nasil probleminiz nedir? Cok soru sordum sanirim ☺
bence hastaneye sormadan kullanmaKizlar belki bi fikir verirsiniz diye size soruyorum ben onceki tedavimde kan sulandirici clexan 2000 kullanmistim bunda doktorum hibor 3500 yazdi test gunune 2 adet eksik kaliyor bir arkadasimin elinde clexan 4000 kalmis onlari kullansam bi sakincasi olur mu ki hastaneyi aradim ama ulasmadim tekrar deneyecegim sizinde fkrinizi almak istedim
Ayni gun olmus transferimiz benimde 5. Gun embriyosu hayirlisi bakalim nerde tedavi oldunFsh13 Hosbuldum evet yeniyim ilk transfer yaşım 33 kanallarla ilgili bir sorunum vardı. 5 gün emriyosu transferim c.tesi yapıldı allahım çok şükür yolunda benimde kasık ağrım var
Benim 4. Tedavim cnm ama 2. Tedavimin meyvesi 3 yasinda kizim varDr kaç gün yatmani söyledi test günümüzde aynı gün allahım yar ve yardımcımız olsun bebişlerimiz tutulmuştur inşallah. nerelisin bu arada sen nerde yaptırdın
Ayy kullanmam mi 2 gune 1 kalcadan ve 2 saat once yaptirdim hala acisindan duramıyorum. Daha acisi gecmeden diger tarafa yeni bi aci geliyor ☺ Rabbim cektigimiz eziyetlerin karşılığını hayirli saglikli evlatla verir inşallahProgestan kullaniyormusun senin Ağrın varmı
Ayy fitil iyiymis benimki kalcadan igne kizimdada vurulmustum bundan onceki negatif tedavimde de doktorum hic progesteronu fitil yada hap seklinde vermediProgestanin ignesidemi varmış benim dr fitil olarak verdi kafam karıştı
Bana hep igne olarak verdi doktorum rahime tutunma ignesi diye hic duymadim hicte vurulmadim adi ne?Rahime tutunma iğnesi var ama 1tane.yaaa şimdi igne olması daha iyi bence
Transfer olmus ya cok şükür Rabbim nasip etsin neden son sansini
sabah akşam canımArkadaşlar estrofemi gunde kaç taneiçiyorsunuz bana gunde 3 verdı dr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?