2015 Yılı Temmuz Ayında Tüp Bebeğe başlayacak hanımlar!... Burada buluşalım

Kizlar belki bi fikir verirsiniz diye size soruyorum ben onceki tedavimde kan sulandirici clexan 2000 kullanmistim bunda doktorum hibor 3500 yazdi test gunune 2 adet eksik kaliyor bir arkadasimin elinde clexan 4000 kalmis onlari kullansam bi sakincasi olur mu ki hastaneyi aradim ama ulasmadim tekrar deneyecegim sizinde fkrinizi almak istedim

bence hastaneye sormadan kullanma

Fsh13 Hosbuldum evet yeniyim ilk transfer yaşım 33 kanallarla ilgili bir sorunum vardı. 5 gün emriyosu transferim c.tesi yapıldı allahım çok şükür yolunda benimde kasık ağrım var
Ayni gun olmus transferimiz benimde 5. Gun embriyosu hayirlisi bakalim nerde tedavi oldun

Dr kaç gün yatmani söyledi test günümüzde aynı gün allahım yar ve yardımcımız olsun bebişlerimiz tutulmuştur inşallah. nerelisin bu arada sen nerde yaptırdın

Dr kaç gün yatmani söyledi test günümüzde aynı gün allahım yar ve yardımcımız olsun bebişlerimiz tutulmuştur inşallah. nerelisin bu arada sen nerde yaptırdın
Benim 4. Tedavim cnm ama 2. Tedavimin meyvesi 3 yasinda kizim var doktor 2 gun yatmami ama sonrasinda Normal hayatima cok yorucu agir isler yapmadan donmemi istedi bende öyle yaptim. Benim problemim rezerv azlığı. Antalya memorial sa tedavi oldum. 5 tane yumurta toplandi 5ide 5. Gune gitti 2si transfer oldu ama geriye kalan 3 tane dondurulacak kalitede degil dediler. 27 yasindayim

Progestan kullaniyormusun senin Ağrın varmı
Ayy kullanmam mi 2 gune 1 kalcadan ve 2 saat once yaptirdim hala acisindan duramıyorum. Daha acisi gecmeden diger tarafa yeni bi aci geliyor ☺ Rabbim cektigimiz eziyetlerin karşılığını hayirli saglikli evlatla verir inşallah

Kizlar benim sizinde cok uykunuz geliyor mu? ben gun icinde resmen koltukda uyuyup kaliyorum...belki progesteronun yan etkisidir ama ogle zamani gozlerim cok agirlasiyo... siziyorum resmen...

kızlar bu cetrodıde nasıl bişeymiş ya dün vurmak için açtım tuhaf bir koruması vb bişey var bende zaten gergindim gün boyu önceki gün hemşire vurunca acaip acıdı korktum vurmaya stres oldum galiba iğneyi kurcalarken kırdım kırınca hıçkıra hıçkıra ağladım eşim zor zaptetti beni.anlayacağınız psikoloji diplerde.neyse bende ağlaya ağlaya vurdum bir şekilde ama doğrumu vurdum nasıl vurdum bilmiyom sadece geriye bir sürelik yanan bir acı bıraktı tabi sonra geçti.ama hala nasıl vurulur bilgim yok.netten baktım malesef 4000 videosu vs yok.bilen ve aynını vuran paylaşırsa sevinirim.bu arada dün giremedim çoközledim sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…