- 6 Kasım 2013
- 1.828
- 1.474
- 133
- Konu Sahibi kuzununannesi
-
Canim bisey yok ki onda. Bende igneden cok korkarim ama onu yapabildim. Buyuk ucu takip ignede ki suyu tube aktaracaksin az karistirip geri cekeceksin igneye. Sonra kucuk ucu takip havasi varsa cikartip yapacaksin. Ben en son gun sabah ayilamadim icinde hava varken yaptim kanadi ve acidi. Baska biseyi yokkızlar bu cetrodıde nasıl bişeymiş ya dün vurmak için açtım tuhaf bir koruması vb bişey var bende zaten gergindim gün boyu önceki gün hemşire vurunca acaip acıdı korktum vurmaya stres oldum galiba iğneyi kurcalarken kırdım kırınca hıçkıra hıçkıra ağladım eşim zor zaptetti beni.anlayacağınız psikoloji diplerde.neyse bende ağlaya ağlaya vurdum bir şekilde ama doğrumu vurdum nasıl vurdum bilmiyom sadece geriye bir sürelik yanan bir acı bıraktı tabi sonra geçti.ama hala nasıl vurulur bilgim yok.netten baktım malesef 4000 videosu vs yok.bilen ve aynını vuran paylaşırsa sevinirim.bu arada dün giremedim çoközledim sizi
cerodıte yazmışım ya clexane 4000 olucak pardon.Canim bisey yok ki onda. Bende igneden cok korkarim ama onu yapabildim. Buyuk ucu takip ignede ki suyu tube aktaracaksin az karistirip geri cekeceksin igneye. Sonra kucuk ucu takip havasi varsa cikartip yapacaksin. Ben en son gun sabah ayilamadim icinde hava varken yaptim kanadi ve acidi. Baska biseyi yok
Onu hic kullanmadimcerodıte yazmışım ya clexane 4000 olucak pardon.
canım teşekkür ederim yanlış yazmışım bunlar kolay çok yaptım bahsettiğim clexane acaip korumalı bir iğne kafayı yedim bunla.varya gösterseler nolur sanki hayatımız bunlarla geçti.http://bebekistiyoruz.biz/mobil/index.php?dosya=galeridetay&gid=24
Novafertil diye sitede boyle bi video var turkce ve guzel anlatmış
tmm canım sağol bakcam biraz daha netten inşallah bulurum.Onu hic kullanmadim
banada fitil olarak verildiProgestanin ignesidemi varmış benim dr fitil olarak verdi kafam karıştı
canım cleaxanı neden kullanmadın en kolayı o aslında direkmen enjekte edeceksin korumasını açmadan. yayı var basınca o atıyor iğne ucunu içini alıyortmm canım sağol bakcam biraz daha netten inşallah bulurum.
11 temmuz demek istemiş sanırım:)11 haziranda transfer yapıldıysa test günün gelmişte geçmiş bile güzelim benim 13 temmuzda transferim yapıldı ne çok yatıyorum ne çok geziyorum nede çok oturuyorum ani hareketlerden sakınıyorum oturup kalkarken pat diye yapmıyorum uzanmıyorumyemeğimim yapıyorum pek fazla ev işi yapmıyorum ama ağrılarım var neden bilmiyorum benim 2. gün embiriyosu hangi gün rahime tutunma ihtimali var bilemiyorum rabbim hepimizin yüzünü güldürsün sağlıklı bebişler versin inşallah
Canim kolay bi iğne bende kullanıyorum her akşam ,koruması vurduktan sonra atmadan önce iyce ileriye bastirirsaniz çıkıyor sorun yok yanı...deri altı iğnesi stres yapma canim...kızlar bu cetrodıde nasıl bişeymiş ya dün vurmak için açtım tuhaf bir koruması vb bişey var bende zaten gergindim gün boyu önceki gün hemşire vurunca acaip acıdı korktum vurmaya stres oldum galiba iğneyi kurcalarken kırdım kırınca hıçkıra hıçkıra ağladım eşim zor zaptetti beni.anlayacağınız psikoloji diplerde.neyse bende ağlaya ağlaya vurdum bir şekilde ama doğrumu vurdum nasıl vurdum bilmiyom sadece geriye bir sürelik yanan bir acı bıraktı tabi sonra geçti.ama hala nasıl vurulur bilgim yok.netten baktım malesef 4000 videosu vs yok.bilen ve aynını vuran paylaşırsa sevinirim.bu arada dün giremedim çoközledim sizi
Cnm bir oncekinde kullanmistim clexan i. Korumali kendinden Pistonlu cok az igne ucu var disindakini cikarmiyorsun sadece kapağını aciyorsun igneyi vurduktan sonra igne ucu otomatik icine giriyor. Kan sulandurici igneler ne yazikki hem morartiyor hem aci veriyor. Bende hibor 3500 kullaniyorumcerodıte yazmışım ya clexane 4000 olucak pardon.
Hosgeldin hayirli olsun benimde 11 temmuz cumartesi 2 adet blast 5. Gun embruyosu transfer edildi. 2 gun yattim simdi ise agir is yapmadan gunluk hayatima dondum pazara markete gidiyorum ama hicbirsey taşımıyorum kizim var onunla ilgileniyorum ama kucagima almıyorum. Farkli birsey yiyip içmiyorum kabiz olmamak icin kaysi ve kaysi hosafi içiyorum. Senin kacinci gun embriyosu. Benim 4. Tedavim baya bi tecrubeliyim sormak istediğini sorabilirsin kizim 2. Tedavimin meyvesiMeraba arkadaşlar ben de aranızda yeniyim. Yazdıklarınızı n cogunu okudum. Önce kendimden bahsedeyim.. 3 yıllık evliyim bundan bir buçuk sene evvel hamile kaldım. 8 haftalik iken kanamam başladı ve kaybettim. Sonra normal yolla hamile kalmadım. Son 9 ay içinde 2 defa asilama yaptik. Tutmadi. Biz de geçen ay tüp bebek tedavisine başladık. 8 yumurta toplandi. Şükür 8 i de dollenmiss. 1 tanesi dışında hepsi iyiydi. 11 haziranda 2 embriyo transfer edildi.( sayfada ayni gun transferin yapildigi arkadaslar varmis) transfer gununden beri kalkmamaya dikkat ediyorum. Aslinda cok yatmanin bir anlami yokmus. Ama esim istemiyor ayrica da ben de riske girmek istemiyorum. Ondan dolayi yatiyorum.
bu surecte neye dikkat ediyorsunuz ne yapiyorsunuz merak ediyorum.
Allah kimsenin kucagini cocuk hasretinden mahrum birakmasin. Sayfadan guzel haberleralmak dileyiyle
Embriyolar 7-9. Gun arasinda tutunuyor duye biliyorum senin 5. Ve 7. Gunlerine denk geliyoranlamıyorum bana neden bu ilaçları vermediler sadece folikasit aspirin bide progeston fitil ne iğne var ne bişey onlar tutunsun iyi olsun ben razım o iğnelerin acısına amam vermediler bişey sorucam gögüsleriniz çok acıyomu benimkiler çok acıyo he unutmadanbişeyde daha benimki 2. gün embiriyosu emriyolar kaçıncı günlerinde tutunuyolar lütfen
Aynen benim de 5. Hatta 6. Gun embriyo lar transfer edildi. Yani pazartesi yumurtalar toplandı. Cumartesi transfer yapıldı. Hatta ben çok panik olmuştum neden alamiyor lar bişey mi oldu diye.. Burayı takip etseymisim bu kadar panik olmazdım.Hosgeldin hayirli olsun benimde 11 temmuz cumartesi 2 adet blast 5. Gun embruyosu transfer edildi. 2 gun yattim simdi ise agir is yapmadan gunluk hayatima dondum pazara markete gidiyorum ama hicbirsey taşımıyorum kizim var onunla ilgileniyorum ama kucagima almıyorum. Farkli birsey yiyip içmiyorum kabiz olmamak icin kaysi ve kaysi hosafi içiyorum. Senin kacinci gun embriyosu. Benim 4. Tedavim baya bi tecrubeliyim sormak istediğini sorabilirsin kizim 2. Tedavimin meyvesi
Cnm seninde 5. Gun embriyosu benimde pazartesi opu oldu cumartesi transfer hadi bakalim birlikte gun sayalim sana test tarihi olarak ne zaman dedilerAynen benim de 5. Hatta 6. Gun embriyo lar transfer edildi. Yani pazartesi yumurtalar toplandı. Cumartesi transfer yapıldı. Hatta ben çok panik olmuştum neden alamiyor lar bişey mi oldu diye.. Burayı takip etseymisim bu kadar panik olmazdım.
Allah kimsenin emeklerini boşa cikarmasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?