- 5 Temmuz 2015
- 144
- 94
- 13
- 44
- Konu Sahibi kuzununannesi
-
23 temmuz dediler. Sana da ayni tarih verilmiş sanırım di miCnm seninde 5. Gun embriyosu benimde pazartesi opu oldu cumartesi transfer hadi bakalim birlikte gun sayalim sana test tarihi olarak ne zaman dediler
Cok zor bi psikoloji cok iyi bilirim arkadasim Rabbim insallah nasip etsin tum kalbimle dua ediyorum. Gecen bir arkadasimin kizi 6 aylikken hamile kalmis ve kurtaj olmus o kadar üzüldüm ki onuda kirmak istemedim. Ama keske sana degil bana verseydi dedim hic off demezdim. Herkesin bir sinavi var cnm belki bizde kolay bulsak burun kivirirdik neyse 2. Gun tutmayacak diye bi kaide yok kaliteliyse tutar insallah bide bir yerde doktorun yazısını okumustum tutsada tutmasada embriyolar rahimde kalirmis tutmazza adetle atilirmis sonuc ne olursa olsun suan bizimleler. Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin insallah. Bu gunlerin yuzu suyu hurmetine nasip etsin.cevabın için teşekkürler içimde hep bi korku 2. gün embiriyosu olması beni hep tedirgin ediyor ikide bir elimi karnıma koyuyorum hala benimle beraberlemi diye hiç bişey hissedemiyorum yok beni bıraktılarmı ağlamaya başlıyorum iyice saçmalamaya başaladım yani sürekli bir belirti arıyorum çok erken daha biliyorum ama onları kaybetmekten korkuyorum ayrıca sizin gögüslerinizde çok acıyormu helede uçlarıoff nasıl geçicek zaman bilmiyorum dün kız kardeşim aradı daha kızı 7 aylık hamileyim abla dedi bi taraftan sevindim bi taraftanda abla gücüm yok nasıl yapıcam dedi ben de saçmalama biz bir tane için neler yaşıyoruz senşikayet ediyorsun dedim bi dahada aramadım çünkü pisikolojimi bozuyor hep şikayet hep şikayet başkaları napsın o zaman diyorum çok mu acımasız konuştum acaba biide bizim annemiz yok ya kendi kendimize yetmeye çalışıyoruz
haydi bismillah Allah emeklerimizi bosa cikarmasin. Guzel.haberle gelMerhaba arkadaşlar bende hayırlısıyla başladım bugün tedavime. Yarın hormon sonuçlarına göre vuracağım iğnemi. Geçen sefer sanki daha pahalı bir iğneyle başlamıştım. Bu sefer sadece gonal-f 300 doz vuracağım. Dualarınıza benide katın lütfen.
Ya bana da 23 temmuz dediler ama 5. Gun embriyosuna 10. Gun test istiyorlar bizimkiler neden 12. Gun istediler? Ama benim ilaclarim 21inde bitiyo o yuzden 21inde test yapicagim sonuca gore ilac alacağım bosbosuna ilac parasi vermek istemiyorum23 temmuz dediler. Sana da ayni tarih verilmiş sanırım di mi
Evde yari uyuklar vaziyette gezdigimden cok uyku problemi hissetmedim. Hormonlardan olabilir is yogunlugu olabilir. Hayirlara vesile olsunKizlar benim sizinde cok uykunuz geliyor mu? ben gun icinde resmen koltukda uyuyup kaliyorum...belki progesteronun yan etkisidir ama ogle zamani gozlerim cok agirlasiyo...siziyorum resmen...
Bu arada benim kullandigim en pahali ikac gonal-f di. Paketi 320 tl ve sen iki gune 1 paket bitireceksin. (Ben ilaci indirimli 230 tlye aliyordum anlasmali eczaneden)Merhaba arkadaşlar bende hayırlısıyla başladım bugün tedavime. Yarın hormon sonuçlarına göre vuracağım iğnemi. Geçen sefer sanki daha pahalı bir iğneyle başlamıştım. Bu sefer sadece gonal-f 300 doz vuracağım. Dualarınıza benide katın lütfen.
dr. kalite sorunu yok sadece embiriyo sayısı azaldığı için onları doğal ortamlarına koymayı tercih ettik dedi tabi ben salya sümük ağlıyorum dr. da bana dediki 23 yaşındaki bir hastamın 15 yumurtası oluştu 15 de boştu ama açık açık ona doğruyu söyledim kandırmadım isteseydim transferi yapardım nerden bilecekti ama biz sizleri kandırmak için burda değiliz yumurtalarının kalitesinde bişey yok bana güven dedi sadece riske atmak istemiyorum dedi rabbim inşallah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsinCok zor bi psikoloji cok iyi bilirim arkadasim Rabbim insallah nasip etsin tum kalbimle dua ediyorum. Gecen bir arkadasimin kizi 6 aylikken hamile kalmis ve kurtaj olmus o kadar üzüldüm ki onuda kirmak istemedim. Ama keske sana degil bana verseydi dedim hic off demezdim. Herkesin bir sinavi var cnm belki bizde kolay bulsak burun kivirirdik neyse 2. Gun tutmayacak diye bi kaide yok kaliteliyse tutar insallah bide bir yerde doktorun yazısını okumustum tutsada tutmasada embriyolar rahimde kalirmis tutmazza adetle atilirmis sonuc ne olursa olsun suan bizimleler. Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin insallah. Bu gunlerin yuzu suyu hurmetine nasip etsin.
Bak ne güzel mantıklı çünkü embriyolar dogal ortaminda daha iyi gelisiyor. Benim ilk tedavim 2. Gun embriyosu idi ama 2. Ve 3. Kaliteydi tutma olasiligi düşüktü ve tutmadi sen mutlu haberler ver insallahdr. kalite sorunu yok sadece embiriyo sayısı azaldığı için onları doğal ortamlarına koymayı tercih ettik dedi tabi ben salya sümük ağlıyorum dr. da bana dediki 23 yaşındaki bir hastamın 15 yumurtası oluştu 15 de boştu ama açık açık ona doğruyu söyledim kandırmadım isteseydim transferi yapardım nerden bilecekti ama biz sizleri kandırmak için burda değiliz yumurtalarının kalitesinde bişey yok bana güven dedi sadece riske atmak istemiyorum dedi rabbim inşallah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin
Suan hangi ilaclara devam ediyorsun ki ben sadece progestan iğnesi coraspin ve vajinal jel kullanıyorumfsh: 41795830 .!.:Ya bana da 23 temmuz dediler ama 5. Gun embriyosuna 10. Gun test istiyorlar bizimkiler neden 12. Gun istediler? Ama benim ilaclarim 21inde bitiyo o yuzden 21inde test yapicagim sonuca gore ilac alacağım bosbosuna ilac parasi vermek istemiyorum
Bende progesteron igne, vajinal jel, estrofem (günde 2 kere) hibor 3500 kan sulandirici igne ve bele yapistirilan 2 bant.Suan hangi ilaclara devam ediyorsun ki ben sadece progestan iğnesi coraspin ve vajinal jel kullanıyorum
Sanki öyle hatırladım. Evet bu sefer çok yumurta elde edip pgt yaptıracağız inşallah o yüzden yüksek dozda başladım.bana 250 tl den verdiler.Bu arada benim kullandigim en pahali ikac gonal-f di. Paketi 320 tl ve sen iki gune 1 paket bitireceksin. (Ben ilaci indirimli 230 tlye aliyordum anlasmali eczaneden)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?