- 10 Ocak 2013
- 2.927
- 2.521
- 133
- Konu Sahibi kuzununannesi
-
Estrofem salgiliyormus cnm 4 tedavimin 4 unde de verdiler en guzel ilac yapistiriyorsun 1 hafta cikarmiyorsunBele yapışan bantları ne için verdi dr Fsh13 sen kullandığını yazmışsın
Canim olumsuz düşünme bende yatamiyorum bugun dusa girdim dustan cikarken rahmime bicak saplantisi gibi ani bi aci girdi cikti hemen uzandim gecti cok korktum ben banyoyu soguk yapamıyorum o yuzden hep banyodan korktum insallah korktugum basima gelmez. Surekli yatmak iyi degil kan dolasimi azaldigi icin oda tutunmayi engeller. Yorulmadan evde ufak isler yap yukari uzanma dikkat etKızlar bende bi sinir stres...2 kavanoz kırdım yarım saat arayla birsürü iş çıktı başima zaten hiç yatmıom sonucum belli işte
Kızlar bende bi sinir stres...2 kavanoz kırdım yarım saat arayla birsürü iş çıktı başima zaten hiç yatmıom sonucum belli işte
Canim olumsuz düşünme bende yatamiyorum bugun dusa girdim dustan cikarken rahmime bicak saplantisi gibi ani bi aci girdi cikti hemen uzandim gecti cok korktum ben banyoyu soguk yapamıyorum o yuzden hep banyodan korktum insallah korktugum basima gelmez. Surekli yatmak iyi degil kan dolasimi azaldigi icin oda tutunmayi engeller. Yorulmadan evde ufak isler yap yukari uzanma dikkat et
nasıl olsun ağrılı gazlı sıkıcı stresli öyle işte senin günün nasıl geçtiKızlar slm hepinize nasıl gecdi gününüz
ben transferin ilk günün akşamı duş aldım kadir gecesi olduğu için dr. kısa süreli ılık ve ayakta alırsan sorun olmaz normalde 2 gün yapılmasını istemiyoruz ama bu şekilde yaparsanızda sorun olmaz dediCanim banyo yapmanin ne zarari olucak ki..bence hayra yor batma hissini...
Cnm benden doktorum hic istemedi ama isteyen doktorlar duydum sanirim sonuca gore kullandığın ilaclari azalttip arttirabilirSevgili arkadaşlarım 17 temmuzda E2 ve progesteron baktırmam istendi.sizden de istendimi?bu değerlerim zaten normaldi ama transferin 6.günü tekrar gerekıyo demekki.değerler kaç olmali?
Ya Bana bi abla sıcak su rahmi gevsettiginden bebek tutunamaz demisti bende kaynar suda yikaririm hissedilen 50 derecede yasamama ragmen ilik suyla yaptim ilk 3 gun banyo yapmadim boy abdesti alamadim agri insallah hayirlara vesile dirCanim banyo yapmanin ne zarari olucak ki..bence hayra yor batma hissini...
Ya Bana bi abla sıcak su rahmi gevsettiginden bebek tutunamaz demisti bende kaynar suda yikaririm hissedilen 50 derecede yasamama ragmen ilik suyla yaptim ilk 3 gun banyo yapmadim Rabbim affetsin boy abdesti alamadim agri insallah hayirlara vesile dir
Ev icinde esime temizlik yapmasina Yardim ettim iftar icin yemek yaptim dus aldim kizimla ilgilendim oyunlar oynadık simdi babayla parka gitti uzanip dinleniyorumKızlar slm hepinize nasıl gecdi gününüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?