2015 Yılı Temmuz Ayında Tüp Bebeğe başlayacak hanımlar!... Burada buluşalım

Kızlar bende bi sinir stres...2 kavanoz kırdım yarım saat arayla birsürü iş çıktı başima zaten hiç yatmıom sonucum belli işte
Canim olumsuz düşünme bende yatamiyorum bugun dusa girdim dustan cikarken rahmime bicak saplantisi gibi ani bi aci girdi cikti hemen uzandim gecti cok korktum ben banyoyu soguk yapamıyorum o yuzden hep banyodan korktum insallah korktugum basima gelmez. Surekli yatmak iyi degil kan dolasimi azaldigi icin oda tutunmayi engeller. Yorulmadan evde ufak isler yap yukari uzanma dikkat et

[QUOepelemm, post: 41796963, member: 692155"]Fatmustafa sen nerde tedavi gördün benim bursa art ve dr progestan fitil verdi sadece[/QUOTE]
Ben hatay da tedavi görüyorum bol şans hepimize

Sevgili arkadaşlarım 17 temmuzda E2 ve progesteron baktırmam istendi.sizden de istendimi?bu değerlerim zaten normaldi ama transferin 6.günü tekrar gerekıyo demekki.değerler kaç olmali?

Kızlar bende bi sinir stres...2 kavanoz kırdım yarım saat arayla birsürü iş çıktı başima zaten hiç yatmıom sonucum belli işte

daha cok erken biisey demek icin..inan yatmak bebegin grantisi degil...eger kendini iyi hissedeceksen soyleyim, benim dun 2 gece yatili misafirim geldi...cok ani oldu, tedaviden kimseden bahsetmedigimiz icin baska bi sehirden 2 gunlugune arkadaslar gelmek istedi, bizde hayir diyemedik..gunduz calisiyorum, eve gelip evi toparladim (gerci esim sagolsun temizligin cogunu yapmisti), sonra yemek hazirligi, sahur derken bir kac saat disinda hep ayaktaydim...ama yine de olumsuz dusunmuyorum..inan bana rahme embriyo konduktan sonra embrionun kaderini belirliyen 90% embriodaki genleri, senin yatman veya kalkman degil...eger yeterince gucluyse tutunacaktir ama yok genetigi de sorun varsa hicbirsey yardim edemez....

burada bi hemsirenin hikayesini okumustum, embriyo transferi olduktan bir kac saat sonra acil ameliyata cagirilmis, gitmek zorunda kalmis...ameliyatta saatlerce ayakta kalmis...eve gelince gunlerce aglamis,,,hatta esi de gittigi icin cok kizmis, kavga etmisler..neyse bu transferden hayir gelmez diye normal hayatina donmus..sonuc ona gore belliymis zaten, negatif...bu arada 2. tup bebek denemesi, 3.ye maddi gucleri de yokmus...neyse uzun lafin kisasi test gunu adet yerini bulsun diye kan vermis, ve sonuc positif...simdi bir oglu var......eger is yatmakta olsaydi, ben ilk tedavimde positif alirdim, bu hemsire arkadsta negatif..ama mevzu o degil...cok stres yapma, rahim kaslarini da geriyorsun stresliyken...farkli seyler dusunmeye calis...

Benim cok yogun bi uyku halim var...bu tabi misafir gelmeden once de var hala var...trasnferin 2.gunu basladi, azalmadan devam etti..isim fiziksel olrak yogun degil, sadece zihinsel olarak beni mesgul ediyo...nerdeyse yarim gun ofiste olmama ragmen oglen eve gelince koltukta siziyorum...ilk tup bebek denememde hic boyle olmamastim...dun yoruldum tabi misafir gelince, ama biliyorum ki bu uyku hali yorgunluktan degil, insallah hayirlara isarettir.....belirli sayilacak bi sey yok aslinda, hersey normal seyrinde sanki..

Canim banyo yapmanin ne zarari olucak ki..bence hayra yor batma hissini...

Sevgili arkadaşlarım 17 temmuzda E2 ve progesteron baktırmam istendi.sizden de istendimi?bu değerlerim zaten normaldi ama transferin 6.günü tekrar gerekıyo demekki.değerler kaç olmali?
Cnm benden doktorum hic istemedi ama isteyen doktorlar duydum sanirim sonuca gore kullandığın ilaclari azalttip arttirabilir

Canim banyo yapmanin ne zarari olucak ki..bence hayra yor batma hissini...
Ya Bana bi abla sıcak su rahmi gevsettiginden bebek tutunamaz demisti bende kaynar suda yikaririm hissedilen 50 derecede yasamama ragmen ilik suyla yaptim ilk 3 gun banyo yapmadim boy abdesti alamadim agri insallah hayirlara vesile dir

Aaa bana doktorum tranferden sonra duş alabilirsin eve gidince demişti ama bende iki gün yapmadım ama malum hava çok sıcak dayanamıyo insan.kalbini ferah tut Fsh13

Kızlar bu programı tele indirebılıomuyuz süreklı googleden açıom telden gırıom.

merhaba herkese..benim bir sorum olacaktı...artık yeni kanun ile tek embriyo yerleştiriliyor değil mi? (35 yaş altı ve ilk denemeye)...yani benim doktorum sanki bana iki tane doğurtayım da ben seni gibi bir şey söyledi aklım karıştı..bu arada henüz opu dahi olmadım tedavi sürecindeyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…