- Konu Sahibi kuzununannesi
-
Mrb. Benim transferde 10. Günüm dün kan tahlili yaptırdım hcg 46 çıktı[/QUOTE
Ayyy mşlhhh şükürler olsun çok sevındım darısı bize..
aynen bendende istenmediCnm benden doktorum hic istemedi ama isteyen doktorlar duydum sanirim sonuca gore kullandığın ilaclari azalttip arttirabilir
inşallah.AminYa Bana bi abla sıcak su rahmi gevsettiginden bebek tutunamaz demisti bende kaynar suda yikaririm hissedilen 50 derecede yasamama ragmen ilik suyla yaptim ilk 3 gun banyo yapmadim boy abdesti alamadim agri insallah hayirlara vesile dir
evet canım ama korkuyorum dış gebelik kimyasal gebelik gibi şeyleri duyunca. Allah isteyen herkese nasip etsinyani hamilesin öylemi :) öyleyse hayırlı olsunnnnnnnnnnn
hepimizin yüzünü güldürsün inşallah sende hiç değişik belirtiler varmıaynı gün test günü cumartesiye geliyo sanırımben o gün idrar testi yapıp pazartesikan testi yapayım diyom çok korkuyom yaa hem zaman geçsin istiyom hemde o günden kaçıyom.inşallah güzel sonuç alırız sen ben ve diğer arkadaşlarımız inşallah
:) hayır yapma bekle az daha. sen stres üzüntü yaparsın bizde mahfoluruz. belki erken olur çıkmaz moral bozmanın manası yok.olumluda olumsuzda günü gelsin sabret kaşınma :)İzler ya ben topikleri gezıyom millet 7.günden itibaren bhcg baktırmaya başlamiş.poz. sonuç alanlarda çok.kaşınmaya başladım ben
Cnm bende dun hibor 3500 yerine clexan 4000 bulmustum aradim hemsireye sordum içerikleri ayni isimleri farkli kullanabilirain dediArkadaşlarım acil cvp ltfn... oksapar yerine clexane buldum.dozu falan herşeyi aynı.olurmu kullanayımmı dr uma ulaşamiorum bilginiz varmı
inşallah herşey normaldir.hayırlı olsun arkadaşım:)evet canım ama korkuyorum dış gebelik kimyasal gebelik gibi şeyleri duyunca. Allah isteyen herkese nasip etsin
Sakin cnm sonuc düşük cikarsa ilaclari kullanmak istemezsin belki gec tutunur gec yukselir en erken 10. Gun yapılmalı diye dusunuyorum benim 5. Gun embriyosu olmasi nedeniyle ve ilaclarimin 9. Gunu bitecek olmasi nedeniyle 9. Gun yaptirmayi düşünüyorumİzler ya ben topikleri gezıyom millet 7.günden itibaren bhcg baktırmaya başlamiş.poz. sonuç alanlarda çok.kaşınmaya başladım ben
Tebrik ederim güzel bir sonuc biraz düşük ciksada insallah kimsayal degildir 12. Gun 2 ye katladigini varsayarsak 100u gecer saglikla al kucagina Rabbim bizide pozitif sonuclar nasip etsin. Kacinci gun embriyosuydu kac tane transfer edildiMrb. Benim transferde 10. Günüm dün kan tahlili yaptırdım hcg 46 çıktı
hayır canım belirgin net bişey yok dün birden acaip bir batma oldu ama geçti.ağrım var ama tamamen opudan kalan ve transfer ağrısına bağlıyom.kendi kendime sorup duruyom elimi karnıma koyup ordamısınız ya azıcık ses verin diyom yok hiçbişey hissetmiyom bomboş herşey sanki boşluktayım.bakalım ne olcak hayırlısı.rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah.rabbim
hepimizin yüzünü güldürsün inşallah sende hiç değişik belirtiler varmı
2 embiriyo transfer edildi 5. GünTebrik ederim güzel bir sonuc biraz düşük ciksada insallah kimsayal degildir 12. Gun 2 ye katladigini varsayarsak 100u gecer saglikla al kucagina Rabbim bizide pozitif sonuclar nasip etsin. Kacinci gun embriyosuydu kac tane transfer edildi
Tek tutmus büyük ihtimal hadi hayirli olsun saglikla al kucagina2 embiriyo transfer edildi 5. Gün
Bende hayirlisyla bi 10. Gune geleydim bekleme asamasi cok zor hele birsey hissetmiyorsak Allahtan hayirlisi. Cifte bayram yapariz insallah. 2 gun sonra testini tekrarla bizede bildir kat kat artar insallah
- Evet ilk tedavim yaşım 30 2 yıllık evliyim 1 aşılama yaptırdım sonra tüp bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?