2015 Yılı Temmuz Ayında Tüp Bebeğe başlayacak hanımlar!... Burada buluşalım

Hmm dogrudur belki yada baska kullandigim farkli ilac varsa oda fazla akinti yapmış olabilir hayirlisi bakalim Rabbim gunleri hizla gecirsin mutlu haberlere ulastirsin cifte bayram yapalim insallah

Yok canim, benim progesteron disinda kullandigim bi ilac yok...o yuzden baska bir ilactan olma ihtimali de yok..

insan herseyden umutlaniyor iste..yapmicam desemde biraz googledan arastirdim, benim gibi olan iki kisinin hikayesini okudum, ikiside hamilelermis..tabi bi heycan basti beni...neyse dedigin gibi daha test gunune cok var, belki de tam biseye de isaret etmiyordur akintinin baslamasi..acikcasi ben 2 embriyolu dondurulmus transfere hazirlamistim kendimi..bu tek embriyolu taze transfer bana supriz oldu biraz..sadece bir tane trasnfer edildi neticede... o yuzden sansim az gibi geliyo...bakalim nasipte ne varmis...

Rabbim ol der olur Insallah ben kendim icin dedim cnm sizden daha fazla ilac kullaniyorum o yuzden akintim coktur.

Ya ben sizlere birsey sorcam. Simdi dun ben dustan ciktiktan sonra rahme sizi gibi agri girdi. Sonrasinda yatana kadar rahim icinde bi hareketlilik hissettim Allah var umutlandim sonra yatmaya az bi zaman kala bi anda atesim yükseldi ve bi ter bosaldi hemen uzandim 1 dakika kadar sürdü sonrası normale döndüm bugun ise en ufak hicbirsey hissetmedim. Dun biraz fazla ayakta durmustum bugunu daha fazla dinlenerek gecirdim kendimide dinledim ama birsey hissetmedim. Iyiye mi yorayim kotuye mi bilemedim. Kafama takmiyacagim dusunmeyecegim desemde hakim olamıyorum sanirim. Allahtan hayirlisi

Insallah hayra isarettir canim, bisey demek zor..sen daha once hamile kaldigin icin aslinda daha tecrubelisin...benim de sol trafimda batmalar 2.gunden beri oluyo ama benim endometriosis oldugu icin batma hislerini goz ardi etmeye calisiyorum...cunku endometriosiste batma hissi verebiliyor...her ne kadar ameliyatla alinmis olsada endo kistim kendimi batma hissine gore umutlandirmak istemiyorum...senin durumun farkli tabi...umarim guzel seylere isarete ediyordur..senin 2 embriyo transfer edilmisti, insallah sansin yuksek canim...

Sirtimda belimde kasigimda agri hissetmiyorum igneden dolayi kalcamda ve kabiz olmamak için yedigim kaysilardan dolayi karnimda kiramplar var. Kizimda da rahim icine bicak giriyormus gibi agri olmustu ama kacinci gundu hatırlamıyorum. Bu sizi birqz daha farkli ama hissettigim yer ayni. Tedavinin basindan beri hep bi pozitiflik var ama kendimi olumsuz sonucada hazirlamak istiyorum herseg Rabbimden insallah nasibimizde vardir

sarojo bu arada farkinda misin bu kaçak anneler bizi yalniz birakti sen çalıyon ben söylüyorum diyen hesap gibi heyyy bayanlar nerdesiniz bayrama tatli dolmami yapiyonuz bakem ☺☺

sarojo bu arada farkinda misin bu kaçak anneler bizi yalniz birakti sen çalıyon ben söylüyorum diyen hesap gibi heyyy bayanlar nerdesiniz bayrama tatli dolmami yapiyonuz bakem ☺☺

hadi bizim burda daha oglen, ve evde yanlizim, esimi bekliyorum vakit olduruyom nette...sen niye hala ayaktasin ki?yat uyu yarin bayram..

Eee yarın bayram olunca herkeste bir hazırlık var. Bende bugün vurdum ilk iğnemi şuan çok duygusuzum hiç heyecan duymuyorum niyeyse. Ama arife bugün dua edelim bol bol Allah hayırlısını versin bize.

aynen al bendende o kadar benimde çok zorlu geçer.benim pek transfer sonrası yoktu ama bugün birden hissettim sanki olucakmış ağrısı bir an korktum zamanım geliyo acaba hastamı olucam diye sonra geçti .zaman geçmiyo 3.günüm saatler zor geçiyo yaa filme vurdumkendimi malesef çok sevdiğim kitap okuma alışkanlığım işe yaramıyor bu süreçte.kün fe yekün.amin

[QUOTE="sarojo, post: 41807675, member: bu arada belirtisizlik devam ediyor bende...2 gundur aksama dogru bas agrisi tutuyor, o da sicaktan olsa gerek...affiniza siginarak sorucam, akintisi olan var mi bu aralar...
Bende de herhangi bir belirti yok arada batmalari saymassak tabii. Bende arada akinti oluyor ama vajinal jel kullaniyorum ona bagli diye dusunuyorum[/QUOTE]
evet canım 2 gündür hafif akıntı var bendede ıslaklık oluyo bende jelden diye düşündüm.hayırlısı inşallah.

canımm inşallah hayırlı haberin batmalarıdır.bu konuda sarojo nun dediği gibi sen daha tecrübelisin.rabbim umudumuza kavuşmayı nasip etsin.

Bende de herhangi bir belirti yok arada batmalari saymassak tabii. Bende arada akinti oluyor ama vajinal jel kullaniyorum ona bagli diye dusunuyorum
evet canım 2 gündür hafif akıntı var bendede ıslaklık oluyo bende jelden diye düşündüm.hayırlısı inşallah.[/QUOTE]

hadi insallah hayra isarettir..yanliz kimseyi yanlis yonlerdirmeyim canim, bazi arkadaslarda kullanmaya baslayinca akintida yapmis, ben de ise akinti yapmadi, tam tersi kuruluk yapti...akinti sonradan gelisen bi seydi..o yuzden akinti ilacin yan etikisi mi degil mi sen kendin vicudun tepkisine gore tahmin edebilirsin..ben daha oncede kullandigim icin nerdeyse eminim, progestrone bende akinti yapmiyor...bakalim sabirla beklemeye devam edicez...

Bayramimiz mubarek olsun.Allah yine ramazana kavuşmayı nasip etsın ..benım 5 gundur ağrı full devam erken mens mi olcam acaba dıom

Kızlar bişey dicem oğlumda 21.gun bhcg 10 çıkmıştı sonra katlanarak devam etti.bize şuan dr 27.günü bekletıyo tamamen saçmalık.pazartesi kan vercem.sinirlerim tepemde ağrıdan ölcem

canımm inşallah hayırlı haberin batmalarıdır.bu konuda sarojo nun dediği gibi sen daha tecrübelisin.rabbim umudumuza kavuşmayı nasip etsin.
Amin amin insallah Rabbim her birimizin yüzünü güldürsün once hic olmayana sonra bana versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…