2015 Yılı Temmuz Ayında Tüp Bebeğe başlayacak hanımlar!... Burada buluşalım

35 yaşın altında ki hastalara 1emriyo transfer ediliyor dedi dr bize 1emriyo transfer etti.sen nerde yaptırdın ne kadar ödedin merak ettim aysl42
Cnm ben 27 yasindayim 2 tane transfer edildi. Kizima hamile kaldigim da 23 yasindaydim yine 2 transfer yapilmisti. Benimkisi Antalya memorial

Selam temmuz ayı hepimize şans getirmesi dileğiyle, yaş 37, teşhis yumurta yetmezligi ve Sperm kalite düşüklüğü. ..3 denemem 2.denemede tuttu ama kalp atışını duymadık maalesef.temmuz un 6 sinda başladık iğneler yine temmuz 20 sinde yumurta toplama işlemi olacak.ilk kez çok uzadı yumurtalarin olgunlaşma süresi .daha önce kısa sürede gelişmişti.biraz huzursuz ve mutsuz oldum açıkçası

Tedaviyi nerde görüyorsun canim

Mrb. Benim transferde 10. Günüm dün kan tahlili yaptırdım hcg 46 çıktı

Hayirli Arifeler kizlar...yarin bayram, cok mutluyum malum bu collerde ramazani misafir etmek biraz zor oluyor..hamd olsun tamamladik..(ben tedaviden dolayi aksatsam da...)

Hadi masallah subhanallah diyelim..topigin ilk hamilelik haberi senden geldi canim A aysl42 ..insallah ugurlu gelir, degerlerin kat kat artar, bebegini kucagina alirsin...Senin pesine insallah daha cok guzel haberler aliriz...bugun arife cok dua etmek lazim...cok sukur bugun ve yarin evde olucam, ise gitmicem...bayram guzel sey yaa.....yarin bayram gezmelerinde olucam, ama yine esimden kacak bakmaya calisirim...

bu arada belirtisizlik devam ediyor bende...2 gundur aksama dogru bas agrisi tutuyor, o da sicaktan olsa gerek...affiniza siginarak sorucam, akintisi olan var mi bu aralar...

Hayırlı bayram arafesi canlar hamile kalan anne adaylarının anne olmaya hazırlanan tedavi arkadaşlarım bayram yarın bu gün bi telaş bi heyecan içinde tatile geldik inşallah bundan sonraki bayramda anne olmak yolunda sizlerle görüşmek üzere iyi bayramlar diliyorum

[QUOTE="sarojo, post: 41807675, member: bu arada belirtisizlik devam ediyor bende...2 gundur aksama dogru bas agrisi tutuyor, o da sicaktan olsa gerek...affiniza siginarak sorucam, akintisi olan var mi bu aralar...[/QUOTE]
Bende de herhangi bir belirti yok arada batmalari saymassak tabii. Bende arada akinti oluyor ama vajinal jel kullaniyorum ona bagli diye dusunuyorum

[QUOTE="sarojo, post: 41807675, member: bu arada belirtisizlik devam ediyor bende...2 gundur aksama dogru bas agrisi tutuyor, o da sicaktan olsa gerek...affiniza siginarak sorucam, akintisi olan var mi bu aralar...
Bende de herhangi bir belirti yok arada batmalari saymassak tabii. Bende arada akinti oluyor ama vajinal jel kullaniyorum ona bagli diye dusunuyorum[/QUOTE]

canim bende vaginal progestron kullaniyorum yumurta toplamadan beri..yani bir haftayi gecti..daha once akinti yapmadi sanki, sadece krem rengi tortu olustu..(kusura bakmayin detyali oldu)..iki gundur akinti hissetmeye basladim...belki yedigim bi sey de yapmis olabilir cok da emin degilim aslinda...

bu arada belirtisizlik devam ediyor bende...2 gundur aksama dogru bas agrisi tutuyor, o da sicaktan olsa gerek...affiniza siginarak sorucam, akintisi olan var mi bu aralar...
Cnm bende opudan beri jel kullaniyorum opudan beri sulu akintim var jeldendir bazen baya islak oluyor sik sık ic camasiri degistirmek zorunda kaliyorum

Cnm bende opudan beri jel kullaniyorum opudan beri sulu akintim var jeldendir bazen baya islak oluyor sik sık ic camasiri degistirmek zorunda kaliyorum

Olabilir tabi ama ben kullanmaya baslayali 10 gun oldu, sadece iki gundur var akinti...baslarda bende sadece kuruluk ve beyaz tortu vardi..akinti yeni yani...

E="sarojo, post: 41808692, member: 292601"]Olabilir tabi ama ben kullanmaya baslayali 10 gun oldu, sadece iki gundur var akinti...baslarda bende sadece kuruluk ve beyaz tortu vardi..akinti yeni yani...[/QUOTE]
Iyiye yor cnm bence kötü düşünme. Evrene pozitif mesajlar gönder. ... hersey iyi olacak

E="sarojo, post: 41808692, member: 292601"]Olabilir tabi ama ben kullanmaya baslayali 10 gun oldu, sadece iki gundur var akinti...baslarda bende sadece kuruluk ve beyaz tortu vardi..akinti yeni yani...
Iyiye yor cnm bence kötü düşünme. Evrene pozitif mesajlar gönder. ... hersey iyi olacak[/QUOTE]

Oyle canim, haklisin..insallah hayra alamettir..en azindan progestronedan olmadiginda eminim diyebilirim...umarim tahmin ettigim seye isarettir..

canim sen igne de kullaniyorsun degil mi? ben igneyi hic kullanmadim, belki sende igneden dolayi daha yogun olmustur...
Evet olabilir ikiside progesteron salgıladığı icin coktur. Gecenki negatif tedavimdede akintim coktu. Tortu seklinde dokuldugude oluyor su gibi aktigida

Evet olabilir ikiside progesteron salgıladığı icin coktur. Gecenki negatif tedavimdede akintim coktu. Tortu seklinde dokuldugude oluyor su gibi aktigida

canim bunyeden bunyeye farkli oluyordur belki de...sizde akinti yapmis ben de ise tam tersi oldu...ben de asilamam da kullanmistim, o zamanda ben de kuruluk olmustu, hatta doktor da transfer sirasindan progesteron kuruluk yapmis, biraz muayine aletini yerlestirirken aciyabilir demisti..oyle de oldu..biraz agrili oldu cervisi temizlerken de...

Hmm dogrudur belki yada baska kullandigim farkli ilac varsa oda fazla akinti yapmış olabilir hayirlisi bakalim Rabbim gunleri hizla gecirsin mutlu haberlere ulastirsin cifte bayram yapalim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…