- 10 Ocak 2013
- 2.927
- 2.521
- 133
- Konu Sahibi kuzununannesi
-
Cnm ben 27 yasindayim 2 tane transfer edildi. Kizima hamile kaldigim da 23 yasindaydim yine 2 transfer yapilmisti. Benimkisi Antalya memorial35 yaşın altında ki hastalara 1emriyo transfer ediliyor dedi dr bize 1emriyo transfer etti.sen nerde yaptırdın ne kadar ödedin merak ettim aysl42
Allah emekleriniZi boşa çıkarmasın evlatlarına kavuşmayı nasip etsın dualarım senınle ve tüm isteyenlerle...Slm kızlar salı günü transferim oldu banada dua edermisiniz 7. Denemem
Tedaviyi nerde görüyorsun canimSelam temmuz ayı hepimize şans getirmesi dileğiyle, yaş 37, teşhis yumurta yetmezligi ve Sperm kalite düşüklüğü. ..3 denemem 2.denemede tuttu ama kalp atışını duymadık maalesef.temmuz un 6 sinda başladık iğneler yine temmuz 20 sinde yumurta toplama işlemi olacak.ilk kez çok uzadı yumurtalarin olgunlaşma süresi .daha önce kısa sürede gelişmişti.biraz huzursuz ve mutsuz oldum açıkçası
Mrb. Benim transferde 10. Günüm dün kan tahlili yaptırdım hcg 46 çıktı
Bende de herhangi bir belirti yok arada batmalari saymassak tabii. Bende arada akinti oluyor ama vajinal jel kullaniyorum ona bagli diye dusunuyorum[/QUOTE][QUOTE="sarojo, post: 41807675, member: bu arada belirtisizlik devam ediyor bende...2 gundur aksama dogru bas agrisi tutuyor, o da sicaktan olsa gerek...affiniza siginarak sorucam, akintisi olan var mi bu aralar...
Cnm bende opudan beri jel kullaniyorum opudan beri sulu akintim var jeldendir bazen baya islak oluyor sik sık ic camasiri degistirmek zorunda kaliyorumbu arada belirtisizlik devam ediyor bende...2 gundur aksama dogru bas agrisi tutuyor, o da sicaktan olsa gerek...affiniza siginarak sorucam, akintisi olan var mi bu aralar...
Cnm bende opudan beri jel kullaniyorum opudan beri sulu akintim var jeldendir bazen baya islak oluyor sik sık ic camasiri degistirmek zorunda kaliyorum
Cnm bende opudan beri jel kullaniyorum opudan beri sulu akintim var jeldendir bazen baya islak oluyor sik sık ic camasiri degistirmek zorunda kaliyorum
Iyiye yor cnm bence kötü düşünme. Evrene pozitif mesajlar gönder. ... hersey iyi olacakE="sarojo, post: 41808692, member: 292601"]Olabilir tabi ama ben kullanmaya baslayali 10 gun oldu, sadece iki gundur var akinti...baslarda bende sadece kuruluk ve beyaz tortu vardi..akinti yeni yani...
Evet olabilir ikiside progesteron salgıladığı icin coktur. Gecenki negatif tedavimdede akintim coktu. Tortu seklinde dokuldugude oluyor su gibi aktigidacanim sen igne de kullaniyorsun degil mi? ben igneyi hic kullanmadim, belki sende igneden dolayi daha yogun olmustur...
Evet olabilir ikiside progesteron salgıladığı icin coktur. Gecenki negatif tedavimdede akintim coktu. Tortu seklinde dokuldugude oluyor su gibi aktigida
Hmm dogrudur belki yada baska kullandigim farkli ilac varsa oda fazla akinti yapmış olabilir hayirlisi bakalim Rabbim gunleri hizla gecirsin mutlu haberlere ulastirsin cifte bayram yapalim insallahcanim bunyeden bunyeye farkli oluyordur belki de...sizde akinti yapmis ben de ise tam tersi oldu...ben de asilamam da kullanmistim, o zamanda ben de kuruluk olmustu, hatta doktor da transfer sirasindan progesteron kuruluk yapmis, biraz muayine aletini yerlestirirken aciyabilir demisti..oyle de oldu..biraz agrili oldu cervisi temizlerken de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?