2015 Yılı Temmuz Ayında Tüp Bebeğe başlayacak hanımlar!... Burada buluşalım

Herkese merhaba ve mutlu bayramlar ,
Hanimlar benim 2. Denemem. 38 yasindayim. Ilk denememde mayis ayinda 2 tane 3. Gun embriyosu kondu ve kimyasal gebelik oldu. Haziranda Dogum kontrol hapi kullandim. Haziran sonu regl ile ignelere basladim. Bu kez ardisik transfer yapti doktorum.pzt gunu 1 tane 3. Gun embriyosu kondu, carsambada 1 tane 5. Gun embriyosu kondu. 25 temmuz test gunum. Izmir medikal parkta tedavi oluyorum.
Ufak kramplar haricinde bir sey yok bende. Bir de gecen sefer olmayan bir akintim oluyor ara ara su gibi ama camasirimi islatacak kadar oluyor onu da anlamadim..
Topici bastan okumak istedim ama okuyamadim. Umarim guzel haberler aliriz herkesten..

Hosgeldib aramiza mutlu haberler aliriz hep birlikte insallah. Bayram gezmelerine basladik kimseye soylemediginiz icin biraz yorucu geciyor hayirlisi bakalim Rabbim cifte bayram yaptirir insallah

A
Işte buna mucize derler 12 temuzdan düne kadar 0.100 olan bthcg bu gün 112.7 olmuş aglasammı gulsemmi bilmiyorum ilaçları bırakmam için son test yapmam istediler işte mucize oldu

Alllahımm şükürler olsun nasıl mutlu ettin benı bayram gunu ayrıntılı anlat nolur kaçıncı gunundu bugun çokk tebrık ederim arkadaşim duygulandım şuan çok fena.duygularım allak bullak zaten iyi değilim

Işte buna mucize derler 12 temuzdan düne kadar 0.100 olan bthcg bu gün 112.7 olmuş aglasammı gulsemmi bilmiyorum ilaçları bırakmam için son test yapmam istediler işte mucize oldu
Hayırlı olsun canım. Çok sevindim inan. Darısı bizlere insallah

Vallah transfer olduğum günden 7.günü dahil test yapıyorum 4 tane blastosist transferi belki çıkar erken diye düne kadar 0.100 çıktı hep hiç değişmedi bu gün firdevs hanım son bi test yap ilaçları bırak dedi bende bu gün baktım son defa işte 112.7 inanamadım yanlış olurmu dedim yok dediler öyle kala kalmışım dönmüş gibi işte böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…