- Konu Sahibi kuzununannesi
-
Arkadaşım inşallah pozitif haberleri alırsın..bende7.tupbebeklerimi yaptırdım bekliyorum insallahhh hayirli si ile tutar..son olur...Slm kızlar salı günü transferim oldu banada dua edermisiniz 7. Denemem
Amin canım. İnşallah. Hayırlı bayramlar herkeseArkadaşlar hayırlı bayramlarrrrrrrrbayram bereketli gelir hepimiz hamile kalırız anne oluruz insallahhh...
Hosgeldib aramiza mutlu haberler aliriz hep birlikte insallah. Bayram gezmelerine basladik kimseye soylemediginiz icin biraz yorucu geciyor hayirlisi bakalim Rabbim cifte bayram yaptirir insallahHerkese merhaba ve mutlu bayramlar ,
Hanimlar benim 2. Denemem. 38 yasindayim. Ilk denememde mayis ayinda 2 tane 3. Gun embriyosu kondu ve kimyasal gebelik oldu. Haziranda Dogum kontrol hapi kullandim. Haziran sonu regl ile ignelere basladim. Bu kez ardisik transfer yapti doktorum.pzt gunu 1 tane 3. Gun embriyosu kondu, carsambada 1 tane 5. Gun embriyosu kondu. 25 temmuz test gunum. Izmir medikal parkta tedavi oluyorum.
Ufak kramplar haricinde bir sey yok bende. Bir de gecen sefer olmayan bir akintim oluyor ara ara su gibi ama camasirimi islatacak kadar oluyor onu da anlamadim..
Topici bastan okumak istedim ama okuyamadim. Umarim guzel haberler aliriz herkesten..
Işte buna mucize derler 12 temuzdan düne kadar 0.100 olan bthcg bu gün 112.7 olmuş aglasammı gulsemmi bilmiyorum ilaçları bırakmam için son test yapmam istediler işte mucize oldu
Hayırlı olsun canım. Çok sevindim inan. Darısı bizlere insallahIşte buna mucize derler 12 temuzdan düne kadar 0.100 olan bthcg bu gün 112.7 olmuş aglasammı gulsemmi bilmiyorum ilaçları bırakmam için son test yapmam istediler işte mucize oldu
Vallah transfer olduğum günden 7.günü dahil test yapıyorum 4 tane blastosist transferi belki çıkar erken diye düne kadar 0.100 çıktı hep hiç değişmedi bu gün firdevs hanım son bi test yap ilaçları bırak dedi bende bu gün baktım son defa işte 112.7 inanamadım yanlış olurmu dedim yok dediler öyle kala kalmışım dönmüş gibi işte böyleA
Alllahımm şükürler olsun nasıl mutlu ettin benı bayram gunu ayrıntılı anlat nolur kaçıncı gunundu bugun çokk tebrık ederim arkadaşim duygulandım şuan çok fena.duygularım allak bullak zaten iyi değilim
Inşallah canım benım çok teşekkürlerHayırlı olsun canım. Çok sevindim inan. Darısı bizlere insallah
Inşallah canım benım çok teşekkürler
Yok 4 embriyo 5.gun embriyosu blastosist transferi yapıldıHayal65 nasıl yani 4 transfer mi yapıldı ben mi yanlış anladimm. .???
YOK bu gün 12. Günüm 5 temmuzda transfer olmuştum 7. Günümde yani 11 temuzdan düne kadar 0.100 du bu gün 112.7 sonucYAni bugun 7.gunun öylemi?
Tek embriyo yaniYok 4 embriyo 5.gun embriyosu blastosist transferi yapıldı
Yok tek değil 4 embriyoTek embriyo yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?