- Konu Sahibi kuzununannesi
-
Elbetki var ama 4 iz istemem ben gebelik şansını artırmak için 4 embriyo tranferin yaptırdım ama 2iz olsun isterim 42 yaşım var çoğul gebelik zor banaHayal65 ne güzel yaa şimdi 4 üzlerin mi olacak yani??? 4 bebis olma ihtimali var yani ne güzel yaa
Canım sen ilk söylediğinde Allah var dedim sonuç olumsuz üzüldüm Ama seni üzmemek için birşey söylemedim gerçekten muciZe seni tanımıyorum ama bacım gibi sevindim Rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin 2 tane pozitif sonucumuz oldu darısı bizlere inşallah bende pazartesi 9. Günüm yada Salı 10. Günümde kan testi yaptıracağım inşallah güzel haber veririrmIşte buna mucize derler 12 temuzdan düne kadar 0.100 olan bthcg bu gün 112.7 olmuş aglasammı gulsemmi bilmiyorum ilaçları bırakmam için son test yapmam istediler işte mucize oldu
Ben 9 yada 10. Gün yaptıracağım çünkü ilaçlarıö bitiyor sonuca göre ilaç alayım malum para kalmadı negatif olursa Boşa para vermeyeyimDr lar hep 12. Gun test yapın diyorlar ama yaa 12 ye bbeklemesek olmaz mi
Canım 12 de netlesiyorsa bence riske atma 10 unda yaparsın negatif çıkar 2 gun sonra 100 un üstündebir ssonuç alırsın yani kıyıya kadar gelmiss inhayirlisiylaBen 9 yada 10. Gün yaptıracağım çünkü ilaçlarıö bitiyor sonuca göre ilaç alayım malum para kalmadı negatif olursa Boşa para vermeyeyim
ay CNN dörtlüsü ne ypcan Allah esirgesin hepsi sağlıksız olur ikizin bile riski çokken Rabbim en fazla ikiz versin her birinize inşllhHayal65 ne güzel yaa şimdi 4 üzlerin mi olacak yani??? 4 bebis olma ihtimali var yani ne güzel yaa
Kızımı 11. Gün yaptırmıştım 112 çıkmıştı bu 5. Gün embriyosuya Erken çıkar diye umuyorumCanım 12 de netlesiyorsa bence riske atma 10 unda yaparsın negatif çıkar 2 gun sonra 100 un üstündebir ssonuç alırsın yani kıyıya kadar gelmiss inhayirlisiyla
CNm koysam inşallah bayrm girince fırsat bulamadım listede olmayanlarda var onlarda bilgilerini yaZsın telden zor oluyor bilgisayardan yapacagımFSH canım ilk sayfada hamile olanların yanına bebek resmi koysak mi ki ?
Harika bi haber ablacimmmm inşallah kucağına sağlıklı almayı nasip eder bayram şekeri gibi oldu şimdi..Işte buna mucize derler 12 temuzdan düne kadar 0.100 olan bthcg bu gün 112.7 olmuş aglasammı gulsemmi bilmiyorum ilaçları bırakmam için son test yapmam istediler işte mucize oldu
FSH canım ilk sayfada hamile olanların yanına bebek resmi koysak mi ki ?
Eline sağlık canım. Benim adet bekliyoruz silebilirsin. Tedavideyim şuanKIZLAR AKLIMDA KALDIGINCA L,STEYİ GÜNCELLEDİM EKSİKLERİ YANLIŞLARI SÖYLEYİN DÜZELTEYİM. 2 TANE HAMİŞİMİZ VAR
Hiç belirti arama olan olmayan herşey yaşadım yani en önemlisi sonuç ne olacaksa o belirti olsa olmasada boşHarika bi haber ablacimmmm inşallah kucağına sağlıklı almayı nasip eder bayram şekeri gibi oldu şimdi..)belirtilerin varmiydi Ablacim hiç..
Benim kizimdada olmadi ve olmasini istemem kimisine gore belirti de olsa kimisininde düşük nedeni. Ben kizimda yasamadimKahverengi lekelenme oldumu sizde umutnur genelde oluyormuş burda yazılanlara göre
olmadı bişey hiçKahverengi lekelenme oldumu sizde umutnur genelde oluyormuş burda yazılanlara göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?