2015 Yılı Temmuz Ayında Tüp Bebeğe başlayacak hanımlar!... Burada buluşalım

Işte buna mucize derler 12 temuzdan düne kadar 0.100 olan bthcg bu gün 112.7 olmuş aglasammı gulsemmi bilmiyorum ilaçları bırakmam için son test yapmam istediler işte mucize oldu
Canım sen ilk söylediğinde Allah var dedim sonuç olumsuz üzüldüm Ama seni üzmemek için birşey söylemedim gerçekten muciZe seni tanımıyorum ama bacım gibi sevindim Rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin 2 tane pozitif sonucumuz oldu darısı bizlere inşallah bende pazartesi 9. Günüm yada Salı 10. Günümde kan testi yaptıracağım inşallah güzel haber veririrm

Ben 9 yada 10. Gün yaptıracağım çünkü ilaçlarıö bitiyor sonuca göre ilaç alayım malum para kalmadı negatif olursa Boşa para vermeyeyim
Canım 12 de netlesiyorsa bence riske atma 10 unda yaparsın negatif çıkar 2 gun sonra 100 un üstündebir ssonuç alırsın yani kıyıya kadar gelmiss inhayirlisiyla

Canım 12 de netlesiyorsa bence riske atma 10 unda yaparsın negatif çıkar 2 gun sonra 100 un üstündebir ssonuç alırsın yani kıyıya kadar gelmiss inhayirlisiyla
Kızımı 11. Gün yaptırmıştım 112 çıkmıştı bu 5. Gün embriyosuya Erken çıkar diye umuyorum

Bugun e2 ve progesteron baktırdım özel hst dunyanın parası illa bugun bakılcaktı baktırdik şimdide sonucu hastaneye yollayamıoruz bir Allahın kulu tele bakmıo guya en iyi hst gittik valla hergun sinirlencek bişi oluo

Işte buna mucize derler 12 temuzdan düne kadar 0.100 olan bthcg bu gün 112.7 olmuş aglasammı gulsemmi bilmiyorum ilaçları bırakmam için son test yapmam istediler işte mucize oldu
Harika bi haber ablacimmmm inşallah kucağına sağlıklı almayı nasip eder bayram şekeri gibi oldu şimdi..)belirtilerin varmiydi Ablacim hiç..

Harika bi haber ablacimmmm inşallah kucağına sağlıklı almayı nasip eder bayram şekeri gibi oldu şimdi..)belirtilerin varmiydi Ablacim hiç..
Hiç belirti arama olan olmayan herşey yaşadım yani en önemlisi sonuç ne olacaksa o belirti olsa olmasada boş

Ben yerleşme kanaması yaşamiştim çok aşırı korkmuştum .batıl bir inanç:yerleşme kanaması olanın oğlu oluyo bende ve kuzenimde doğru çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…