- 10 Mayıs 2011
- 1.189
- 1.302
- 333
- Konu Sahibi kuzununannesi
-
Hiç belirti arama olan olmayan herşey yaşadım yani en önemlisi sonuç ne olacaksa o belirti olsa olmasada boş
Kahverengi lekelenme oldumu sizde umutnur genelde oluyormuş burda yazılanlara göre
Yok canım önce 0.100 sonra <2 sonra <5 oldu bugunde 112.7 :) yani bende bişey anlamdimCanim cok tebrik ederim, Allah kucagina almayi nasip etsin...ben 4 tane embriyo transfer edildigini duyunca zaten Allahin izniyle olur diyordum, ilk negtif dediginde cok sasirmistim..bence kan tahlilini yapan yerde yanlis yapmislardir, cunku birden hormonlar bir gunde 0.1den 100lu degerlere cikmaz...Neyse onemli olan simdi sonucun olumlu olmasi...MAsallah diyelim tekrar.. insallah devami gelir...
☺ bende olmadi kizim oldu olabilir ☺Ben yerleşme kanaması yaşamiştim çok aşırı korkmuştum .batıl bir inanç:yerleşme kanaması olanın oğlu oluyo bende ve kuzenimde doğru çıktı
Hosgeldin aramiza insallah Rabbim gonlune gore versin. Oglun dogal mi tup muHeyyyy beni de alın aranıza.29 yaşındayım.4 yaşında bi oğlum var o da Micro. 14 temmuzda 2 tane 3.gün embriyosu transfer edildi.İnşallah tutar. İkisinden de vazgeçemiyorum analık işte,bana da dua edin. Hamile kalan 2 arkadaşı tebrik ediyorummm
Inşallah hayirlara vesile dir cnm benimde bugun Rahim ici sizilarim devam etti bayram ziyaretlerinde yorulunca baya hissettim. Yuruyusum degisti sanki hamileymisim gibi yürüyorum bunun nedeni birazda şiş olan Karnım. Kizimda Karnım ciksin belli olsun diye 4 ay beklemistim bu kadat gobegim yoktu. Bu sefer karnim baya su topladi baya bi şiş birileri hamile misin diye soracak diye cok korktum pantolonlar siktigi icin elbise giydim iyice gebeye benzedim ama sorsalar ne dicektim bilmiyorim ki hamilemiyim neyim hamileyim desem degilim degilim desem belkide hamileyim ☺ çok karışık bu islerbende kanama degil ama peceteye silince hafif pembelik geldi bir kac kez...cok ustunde durmadim ama...
Gercekten eger ki laboratuvar hatasi değilse bu bir mucize olmayacak sey olmus ben bir onceki tedavimde 9. Gun kan testim 1.8 idi. Doktorumu aradim bu saatten sonra artması mumkun degil ilaclari birak dedi biraktim ve 4 gun sonra adet oldum dusunuyorum da erken ogrenmeye calismak hic dogru degil 12. Gunde var bi keramet ki doktorlar o zaman istiyor kan testini Rabbim saglikla kucagina versin insallahYok canım önce 0.100 sonra <2 sonra <5 oldu bugunde 112.7 :) yani bende bişey anlamdim
O da tüp bebekHosgeldin aramiza insallah Rabbim gonlune gore versin. Oglun dogal mi tup mu
Benim kizimda tup bebek 2 tane 3. Gun embriyosu transfer edilmisti kizim oldu. Kizimdan once ve sonrada bir negatifim var bu 4. Denemem bu sefer yüzümüz güler insallahO da tüp bebek
Bnmde olmustu. Yumurtam cok diye oldu bence. Ama catlamasin diye igne vuruldugum icin korkmadim hic. Ignenin adi cetrotide.gecen sefrki orgalutran diGünaydın kızlar. Bugün adetin 7.günü ,tedavinin ise 6.gunu. yumurtlama zamanı gibi akıntim var. İç çamaşırını islatiyor fazlaca. Bu kadar erken ve fazla olması normal mi?
Cetrotide benimki de, korkmayayim o zamanBnmde olmustu. Yumurtam cok diye oldu bence. Ama catlamasin diye igne vuruldugum icin korkmadim hic. Ignenin adi cetrotide.gecen sefrki orgalutran di
Korkma normaldir akimtim simdi cok ozaman cokmuydu hatırlamıyorum kac yumurtan varGünaydın kızlar. Bugün adetin 7.günü ,tedavinin ise 6.gunu. yumurtlama zamanı gibi akıntim var. İç çamaşırını islatiyor fazlaca. Bu kadar erken ve fazla olması normal mi?
Hoşgeldin hayırlı olsun transferin. Ardışık transfer hiç duymamıştım ama kulağa hoş geliyoHerkese merhaba ve mutlu bayramlar ,
Hanimlar benim 2. Denemem. 38 yasindayim. Ilk denememde mayis ayinda 2 tane 3. Gun embriyosu kondu ve kimyasal gebelik oldu. Haziranda Dogum kontrol hapi kullandim. Haziran sonu regl ile ignelere basladim. Bu kez ardisik transfer yapti doktorum.pzt gunu 1 tane 3. Gun embriyosu kondu, carsambada 1 tane 5. Gun embriyosu kondu. 25 temmuz test gunum. Izmir medikal parkta tedavi oluyorum.
Ufak kramplar haricinde bir sey yok bende. Bir de gecen sefer olmayan bir akintim oluyor ara ara su gibi ama camasirimi islatacak kadar oluyor onu da anlamadim..
Topici bastan okumak istedim ama okuyamadim. Umarim guzel haberler aliriz herkesten..
Çok mutlu oldum Gözlerim doldu Sevinçten Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah canımIşte buna mucize derler 12 temuzdan düne kadar 0.100 olan bthcg bu gün 112.7 olmuş aglasammı gulsemmi bilmiyorum ilaçları bırakmam için son test yapmam istediler işte mucize oldu
Çok normal doktorum hormonlar yükseldiği için oluyor dedi bana bi kaç güne de çatlamasini önleyen iğne verecek sana belki de vermistirGünaydın kızlar. Bugün adetin 7.günü ,tedavinin ise 6.gunu. yumurtlama zamanı gibi akıntim var. İç çamaşırını islatiyor fazlaca. Bu kadar erken ve fazla olması normal mi?
Hadi hayırlısı canım.Oğlum benim ilk denemem tekti 3.gun embriyosu ve 8 hücreli ydi. O zaman 2 4 yaşındaydım cahildim. Olmaz diye düşünmedim hiç hep pozitiftim yani.Gecen sene 2 dondurulmuş koyduk tutmadı. Oğlum sürekli kardes istiyor.Caresizlik çok zormuş.Millet istediği anda oluyor biz hiç korunmuyoruz olmuyor.Esimde morfolojisıkıntısı var.Doktorlar bu büyük bi etken değil dese de olmuyor işte. Nasip bizim de dünyadaki sınavımız bu galiba.Rabbim büyük her şey ondan çok şükür inançlı insanlariźBenim kizimda tup bebek 2 tane 3. Gun embriyosu transfer edilmisti kizim oldu. Kizimdan once ve sonrada bir negatifim var bu 4. Denemem bu sefer yüzümüz güler insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?