2015 Yılı Temmuz Ayında Tüp Bebeğe başlayacak hanımlar!... Burada buluşalım

Hiç belirti arama olan olmayan herşey yaşadım yani en önemlisi sonuç ne olacaksa o belirti olsa olmasada boş

Canim cok tebrik ederim, Allah kucagina almayi nasip etsin...ben 4 tane embriyo transfer edildigini duyunca zaten Allahin izniyle olur diyordum, ilk negtif dediginde cok sasirmistim..bence kan tahlilini yapan yerde yanlis yapmislardir, cunku birden hormonlar bir gunde 0.1den 100lu degerlere cikmaz...Neyse onemli olan simdi sonucun olumlu olmasi...MAsallah diyelim tekrar.. insallah devami gelir...

Kizlar herkese iyi bayramlar, insallah bayram mutlulugunu ikiye katmalamak nasip olur hepimize..
guzel haberler gelmeye baslamis hamd olsun..insallah bereketiyle devam eder..

bu arada benim cok belim agrimaya basladi, sabah adet olacakmis gibi sancilandim..hamd olsun gorunurde bisey yok..tedirgin oldum yine de. ..neyse birazdan bayram ziyaretlerine gidecegiz opuyorum sizi...

Heyyyy beni de alın aranıza.29 yaşındayım.4 yaşında bi oğlum var o da Micro. 14 temmuzda 2 tane 3.gün embriyosu transfer edildi.İnşallah tutar. İkisinden de vazgeçemiyorum analık işte,bana da dua edin. Hamile kalan 2 arkadaşı tebrik ediyorummm

Yok canım önce 0.100 sonra <2 sonra <5 oldu bugunde 112.7 :) yani bende bişey anlamdim

Hosgeldin aramiza insallah Rabbim gonlune gore versin. Oglun dogal mi tup mu

bende kanama degil ama peceteye silince hafif pembelik geldi bir kac kez...cok ustunde durmadim ama...
Inşallah hayirlara vesile dir cnm benimde bugun Rahim ici sizilarim devam etti bayram ziyaretlerinde yorulunca baya hissettim. Yuruyusum degisti sanki hamileymisim gibi yürüyorum bunun nedeni birazda şiş olan Karnım. Kizimda Karnım ciksin belli olsun diye 4 ay beklemistim bu kadat gobegim yoktu. Bu sefer karnim baya su topladi baya bi şiş birileri hamile misin diye soracak diye cok korktum pantolonlar siktigi icin elbise giydim iyice gebeye benzedim ama sorsalar ne dicektim bilmiyorim ki hamilemiyim neyim hamileyim desem degilim degilim desem belkide hamileyim ☺ çok karışık bu isler

Yok canım önce 0.100 sonra <2 sonra <5 oldu bugunde 112.7 :) yani bende bişey anlamdim
Gercekten eger ki laboratuvar hatasi değilse bu bir mucize olmayacak sey olmus ben bir onceki tedavimde 9. Gun kan testim 1.8 idi. Doktorumu aradim bu saatten sonra artması mumkun degil ilaclari birak dedi biraktim ve 4 gun sonra adet oldum dusunuyorum da erken ogrenmeye calismak hic dogru degil 12. Gunde var bi keramet ki doktorlar o zaman istiyor kan testini Rabbim saglikla kucagina versin insallah

Günaydın kızlar. Bugün adetin 7.günü ,tedavinin ise 6.gunu. yumurtlama zamanı gibi akıntim var. İç çamaşırını islatiyor fazlaca. Bu kadar erken ve fazla olması normal mi?

Günaydın kızlar. Bugün adetin 7.günü ,tedavinin ise 6.gunu. yumurtlama zamanı gibi akıntim var. İç çamaşırını islatiyor fazlaca. Bu kadar erken ve fazla olması normal mi?
Bnmde olmustu. Yumurtam cok diye oldu bence. Ama catlamasin diye igne vuruldugum icin korkmadim hic. Ignenin adi cetrotide.gecen sefrki orgalutran di

Korkma normaldir akimtim simdi cok ozaman cokmuydu hatırlamıyorum kac yumurtan var

Hoşgeldin hayırlı olsun transferin. Ardışık transfer hiç duymamıştım ama kulağa hoş geliyo

Çok normal doktorum hormonlar yükseldiği için oluyor dedi bana bi kaç güne de çatlamasini önleyen iğne verecek sana belki de vermistir

Benim kizimda tup bebek 2 tane 3. Gun embriyosu transfer edilmisti kizim oldu. Kizimdan once ve sonrada bir negatifim var bu 4. Denemem bu sefer yüzümüz güler insallah
Hadi hayırlısı canım.Oğlum benim ilk denemem tekti 3.gun embriyosu ve 8 hücreli ydi. O zaman 2 4 yaşındaydım cahildim. Olmaz diye düşünmedim hiç hep pozitiftim yani.Gecen sene 2 dondurulmuş koyduk tutmadı. Oğlum sürekli kardes istiyor.Caresizlik çok zormuş.Millet istediği anda oluyor biz hiç korunmuyoruz olmuyor.Esimde morfolojisıkıntısı var.Doktorlar bu büyük bi etken değil dese de olmuyor işte. Nasip bizim de dünyadaki sınavımız bu galiba.Rabbim büyük her şey ondan çok şükür inançlı insanlariź

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…