- 9 Ekim 2014
- 2.725
- 2.456
- 333
- Konu Sahibi kuzununannesi
-
10 a yakın canimKorkma normaldir akimtim simdi cok ozaman cokmuydu hatırlamıyorum kac yumurtan var
Dünden beri önleyici iğneyi de vurunuyorum canım. Biraz acitiyor o iğne . bebek için katlanacazÇok normal doktorum hormonlar yükseldiği için oluyor dedi bana bi kaç güne de çatlamasini önleyen iğne verecek sana belki de vermistir
Yani soyle soyleyeyim nir keresinde cok afedersin altima kacirdim diye tuvalete kostum o derece islanmis ve baya bi seffaf akinti gelmisti. O yuzden korkma normal.hatta cok yumurtanin belirtisi bnm 30 yumurta toplandi :)Cetrotide benimki de, korkmayayim o zaman
Evet yakıyor. Olsun bebek olsun da razıyız ağrıya sıziya. Inşallah olur canım.Dünden beri önleyici iğneyi de vurunuyorum canım. Biraz acitiyor o iğne . bebek için katlanacaz
İğnenin dozunu az veriyor doktor canım. Eşimden kaynaklı ileri derecede erkek infertilitesi var. Yumurtayı doller mi dollemez mi ya da kalitesi nedir ne değildir belli değil diye doktor fazla yumurta elde etmemeye çalışıyor. İnşallah döllenen ve 5. Güne giden embriyolarim olur.Yani soyle soyleyeyim nir keresinde cok afedersin altima kacirdim diye tuvalete kostum o derece islanmis ve baya bi seffaf akinti gelmisti. O yuzden korkma normal.hatta cok yumurtanin belirtisi bnm 30 yumurta toplandi :)
Off transferden beri bendede var kaysi yemekten karnima kramplar giriyor ama yinede kabizimKızlar Kabızlık vurdu benide 3 gündür umursamadım bugün ıkındım galiba zorladımmı nedir rahmim acaip ağrıyo çok korkuyom
Masallah Rabbim saglikli kaliteli embriyolar olmalarini nasip etsin10 a yakın canim
Bi şey olmaz inşallah gönlünü ferah tut.Psikolojik sanırım bende tuvalete giriyorum öyle oturuyorum kendimi zorlamak istemiyorum.Ya bi de kızlar illa klozete mi oturuyorsunuz. Ben oglumda 2. günden sonra alaturka kullanmıştım. Bunda korkuyorum.Kızlar Kabızlık vurdu benide 3 gündür umursamadım bugün ıkındım galiba zorladımmı nedir rahmim acaip ağrıyo çok korkuyom
Bizdeki sıkıntıda erken rezerv yetmezligi 22 yaaindaydim erken menopoz dediklerinde 10 aylik evliydim ve korunuyordum dünyam başıma yıkıldı sandim anneme soyledim sacmalama ne menopozu dedi sonraki testlerde de hep ayni seyi soylediler tup bebekle bile sansin zor hemen tedavi dediler 2. De Rabbim nasip etti cok sukur aradan 5 yil geçti ama adetlerim cok sukur düzenli ama yumurta sayim az enbfazla 5 oluyordu bu tedavimde de 5 oldu yuksek kaliteydiler 5. Gune bekletildi 5ide 5. Gune ulasti ama kalan 3 tanenin dondurulmasini onermuyotuz dedi embriyolog umarim bu 2 taneden en az biri tutarda erken menopoz olmadan bir kez daha anne olurum bugun kizima karnimda bi bebek olsun mu dedim iki tane olsun biri kiz biri erkek olsun dedi gozlerim fal taşı gibi açıldı ruyamdada ikiz gördüm Allahtan hayirlisiHadi hayırlısı canım.Oğlum benim ilk denemem tekti 3.gun embriyosu ve 8 hücreli ydi. O zaman 2 4 yaşındaydım cahildim. Olmaz diye düşünmedim hiç hep pozitiftim yani.Gecen sene 2 dondurulmuş koyduk tutmadı. Oğlum sürekli kardes istiyor.Caresizlik çok zormuş.Millet istediği anda oluyor biz hiç korunmuyoruz olmuyor.Esimde morfolojisıkıntısı var.Doktorlar bu büyük bi etken değil dese de olmuyor işte. Nasip bizim de dünyadaki sınavımız bu galiba.Rabbim büyük her şey ondan çok şükür inançlı insanlariź
Ben klozette daha rahat ediyorum karnima daha az baski hissediyorum oyüzden hep klozetBi şey olmaz inşallah gönlünü ferah tut.Psikolojik sanırım bende tuvalete giriyorum öyle oturuyorum kendimi zorlamak istemiyorum.Ya bi de kızlar illa klozete mi oturuyorsunuz. Ben oglumda 2. günden sonra alaturka kullanmıştım. Bunda korkuyorum.
Aynen Kayısı yiyom ama nafile zaten karnım Şiş hamile gibiyim hala.rahim acaip sızlıyor ya bişey olmamıştır inşallah kaç gündür umursamadım bugün zorladım işte tabi Boşa zorladık bu arada clexane sendede acıtıyor demi çok yakıyoOff transferden beri bendede var kaysi yemekten karnima kramplar giriyor ama yinede kabizim
Yok ya klozetiBi şey olmaz inşallah gönlünü ferah tut.Psikolojik sanırım bende tuvalete giriyorum öyle oturuyorum kendimi zorlamak istemiyorum.Ya bi de kızlar illa klozete mi oturuyorsunuz. Ben oglumda 2. günden sonra alaturka kullanmıştım. Bunda korkuyorum.
Bi şey olmaz inşallah gönlünü ferah tut.Psikolojik sanırım bende tuvalete giriyorum öyle oturuyorum kendimi zorlamak istemiyorum.Ya bi de kızlar illa klozete mi oturuyorsunuz. Ben oglumda 2. günden sonra alaturka kullanmıştım. Bunda korkuyorum.[/QUOTE yok ya normali kullanıyom klozeti normalde ben kullanıyordum geçen benden başkası kullandı iyice domestoslamadım diye normali devraldım
Bi şey olmaz inşallah gönlünü ferah tut.Psikolojik sanırım bende tuvalete giriyorum öyle oturuyorum kendimi zorlamak istemiyorum.Ya bi de kızlar illa klozete mi oturuyorsunuz. Ben oglumda 2. günden sonra alaturka kullanmıştım. Bunda korkuyorum.
Ben hibor 3500 kullaniyorum ama artik canim cok yanıyor senin bugun kacinci günün benim 7 birlikte mi gun sayiyordukAynen Kayısı yiyom ama nafile zaten karnım Şiş hamile gibiyim hala.rahim acaip sızlıyor ya bişey olmamıştır inşallah kaç gündür umursamadım bugün zorladım işte tabi Boşa zorladık bu arada clexane sendede acıtıyor demi çok yakıyo
Amin canim. İnşallah toplamada da 10 kadar olur.Masallah Rabbim saglikli kaliteli embriyolar olmalarini nasip etsin
Son zamanlarda sayfamız çok çabuk ilerliyor :) Rabbim güzel haberler paylaşmayı nasip etsin hepimize.100.sayfamız hayırlı olsun buarada...sevgilerimle...
Ben hibor 3500 kullaniyorum ama artik canim cok yanıyor senin bugun kacinci günün benim 7 birlikte mi gun sayiyorduk[/QUOTE
canım hibor bitti yerine clexane kullanmaya başladın diye anımsıyom o yüzden sordum.günümüz aynı değil ben 5. gün.yumurta sayısı ve embriyolarımızın akıbeti aynıydı:) şu an bizimle olanlarda inşallah mutlu sonu getirirler bize .sen benden önce güzel haberi verirsin bende ardından veririm Allahın izniyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?