2015 Yılı Temmuz Ayında Tüp Bebeğe başlayacak hanımlar!... Burada buluşalım

Bugun9.günümdeyim ve hiç bir şey hissetmiyorum ne bir ağrı ne bir göğüs hassasiyeti nede kabızlık hayırlısı bakalım...salı günü test günüm inşallah..acaba idrar testi Yapsammiki arkadaşlar..:-(

I izlerrr son 2 gune clexan 4000 kullanacagim cnm test gunune yetmiyordu sonuc olumlu olursa yine hibora devam. Insallah bakalim hem çok heyecanlıyım hemde cok korkuyorum

Eger uzuleceksen negatif çıkınca yapma çünkü idrar gec çıkabiliyor ben kizimda 11. Gun idrar negatif kan 112 ile pozitifti. Keseyi gordukten sonra yine idrar yaptigimda cok az silikti test gunune kadar kafayı takmayacaksan yap ama sunu bilki idrar kesin sonuc değil

Arkadaşlar kabız oluyordum tüm denemelerde bu sefer kendim karışım yaptım Rondo ile Nektari,Ananas,İncir,Kayısı hepsini çektim içinede su kendime Karışık meyvesuyu yapmış oldum Bagırsaklarımı rahatlattı Tavsiye ediyorum

Gunaydinlaar kizlar....dun burda konusmustuk, bugun benim hafif lekelenmem basladi...cok korktum basta..uykudan uyanip lavaboya gitmistim..birden pecetede kahverengi lekeler gorunce gozlerim doldu...sonra uykum acildi korkudan, doktoru arayamam cok erken daha... biraz arastirdim, genelde sonucu guzel olmus 5,gun embriyo transeferinden sonra 6.-7.gun lekelenme yasayanlarin..embriyo rahim duvarinda daha derine yerlesirken olabilir demisler doktor sitesinde....bi de ivfde yuksek doz estrojen ve progestrone erken adete mani olur, genelde bu kadar erken adet olmaz demisler..benimde genelde iui veya ivfde adetim progesteronu biraktiktan bir kac gun sonra gelir, son tuo bebekte de oyle olmustu,,bunlari hatirlayinca biraz rahatladim..yinede yuregim agzima geldi, bel agrisi hala var, galiba bugun evde dinlenicem sadece, bayram gezmemiz iptal oldu...her sonuca hazirladim kendimi derken aslinda cok da hazir degilmisim onu anladim...

Lekelenme yasayanlardan oglu olanlar mi olmstu? oyle bisey okumusutm sanki...insallah bu lekelenme hayra alametttir, dogrudur erkeklerde lekelenme oldugu..

Tesekkur ederim FSH...hanı negatif olursa sonuç gününe kendimi hazırlayım diyede istiyorum aslında...yoksa o gün baya bi kötü oluyorum..hayırlısı arkadaşım..

Kizlar bugün ben de ancaa sayfaya baka bildim. . Maşallah sayfa cosmus. Bende mantar oldu yaa sabah hep kaşıntı anlatamam.. Bunun dışında bir beni sev indirecek tek bir gösterge de yokk.. o offff ne olacak bizim halimiz

Arkadaşlar, transferden sonra ne kadar hastanede beklemek gerekir ve herkes aynı odada mı oluyor yani diğer transfer yaptıranlarla? Benim yumurtalarımın toplandıgı gün yer olmadıgı için özel odaya aldıkar bildiğiniz otel odası gibiydi :)) transferde de kendim özel oda isteyeyim diye düşündüm ne bileyim süngü falan diyor arkadaşlar )

2 kişiydik sırayla transfer olduk aşırı sıkıştım bırkaç defa sürgü kullandım.paravan var sorun olmuyo.diğer hanım okadar rahattıki tel elinde whatsappta yazışa yazışa gram stres yaşamadan kurtuldu ben öldüm öldüm dirildim.

benimde transferden sonra ilk iki gun ishal oldu..ama sonra gecti...canim nerdeyse transferden beri sancin var aceba OHSS mi oldun, doktorunu aradin mi? benim opudan sonra 3 gun sancim oldu...ben opu sonrasi hemen oruca basladim, cumku sivi alimi dusunce yumurtaliklarin kendini toparlamasinin daha cabuk oldugunu hemsire soylemisti..Ramazan da olunca biraz sancim olsada 3 gunde atlattim...eger karninda sislik de varsa bence doktoruna haber ver...

Heralde bünyeye göre değişiyordur ama sanırım bende senin gibiyim biraz sıkıntılı gececek gibi.Hergün bu forumu girip okuyorum nelerle karşılasacagım diye.Benim ilk eşimden doğal yolla bir kızım var hiç aklıma gelmezdi bir gün tüp bebek yapacagım şaşkınım aslında insan ne zaman isterse yaparmış gibi hissediyor ama öyle değilmiş.

Aynen cnm ilk denemede hamile kalmiştim oğlum oldu.seneler geçti hadi dedik kardeşi olsun 2 sene uğraş uğraş tık yok inanamıom bigun tüp bbk yaptırcaksın deseler gülerdım.

Arkadaşim bırak dr aramayı kan sonucumu bile faxlayamadım.bugun iyice saldım çarşı pazar dunyanın yolunu yürüdüm üstümde kotla.valla sinir stres daha fena.eve geldım karnımın ağrısı kesilmiş.OLDUĞU KADAR..OLMADIĞI KADER...

Hayirlara vesiledir insallah cnm kötü birsey olmasin ben kizimda yasamadigim icin olsa cok korkarim herhalde dinlen bencede bende bayram nedeniyle Cok yordum kendimi korkmuyor degilim pazarteside ise baslayacagim bakalim

Kizlar bugün ben de ancaa sayfaya baka bildim. . Maşallah sayfa cosmus. Bende mantar oldu yaa sabah hep kaşıntı anlatamam.. Bunun dışında bir beni sev indirecek tek bir gösterge de yokk.. o offff ne olacak bizim halimiz
Cnm mantar olman cok kotu olmus istersen doktorunla gorus belki zarari olmayacak bi krem verir

Tesekkur ederim FSH...hanı negatif olursa sonuç gününe kendimi hazırlayım diyede istiyorum aslında...yoksa o gün baya bi kötü oluyorum..hayırlısı arkadaşım..
Sen bilirsin cnm kafana koymussan yaparsin ama bu sayfalarda cok gordum bos yere mahvolan kendine hakim olabilirsen yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…