- Konu Sahibi kuzununannesi
-
Allah yardımcın olsun inşallah sonuca huzurla ulaşırsın.Merhaba kizlar, sukur ilk ultrsonumuz oldu, yumuslari gordum sonunda... Su an 9 tane 11-12 cm araliginda, 5 tane de 8-10 cm araliginda yumurtamiz olmus...doktor tam istedigimiz gibi gelisiyorlar, dogru protokol sectigimiz belli oldu...hersey yolunda dedi...bugun benim 4. hormon ignesi gunum..doktor tahminimden 1 gun onde buyuyor yumurtalar dedi...benim nedense hep boyle olmustur, yumurtalar doktorlarin umdugundan hizli ilerler, diger tup bebeketede asilamalarda da hep aynisi oldu...ama neyseki sorun olacak bi durum degil dedi...simdi 4-5 gun daha ignelere devam edicez 8-10lik yumurtalar digerlerini yakalacak buyukluge getircek, sonra da catlama yumurta toplama olacak insallah...hafta basi gibi yumurta toplama olabilir gibi...Allahtan hayirlisi insallah...
offsss onları hiç bilmiyom herkese farklı ilaç
Allah yardımcın olsun inşallah sonuca huzurla ulaşırsın.
Tedavileriniz hayırlı olsun kızlar. Ben de adetle başlayacam inşallah. En fazla iki haftam kaldı. İlk mikroenjeksiyonum olacak. Aylardir bu formda bir seyler ogrenmeye calisiyorum.iyi ki de var bu form.Adetin 2.günü başlıyor ya tedavi vajinal ultrasound mu yapıyorlar o gün de? E2 ne oluyor bir de,onla neye bakıyorlar. Sora sora öğreneceğiz mecbur. Rabbim tedavileriniz hayırlı ve sonucunu bebekli eylesin kızlar.
hayır ben hiç uzun protokolda tedavi olmadım kısa protokol adetin 2. günü başladım.fsh13 hayırlısıyla güzel gitsin inşallah tüm süreç.senin uzun protokol sanırım dimi
hadi hayırlısı yetiş arkamızdan. tedavi vajinal ultrason ile başlıyor. uzun bir süre de öyle gidiyor yani gebeliğin 7. haftasında sonra göbekten kontrole geçiliyor. E2 östrojen hormonu yumurta sayısı ve kalitesine göre adetin 2. gününden itibaren yükselmeye başlıyor. adetin 2. günü 5 ile 50 arasında olması gerektiğini biliyorum. daha düşük ve daha yüksek uyarılması zor anlamına geliyor. sonrasında yumurta sayına göre artıyor. mesela bir arkadaşın 14 yumurtası var adetinin 6. günü 1200 iken benim 7 tane yumurtam var adetin 7. günü 410 du. bu yumurta sayısına göre değişir. yumurta büyüklüğü 17-20 cm e ulaştığında her yumurta başına 200-400 arası e2 salgılanır.Tedavileriniz hayırlı olsun kızlar. Ben de adetle başlayacam inşallah. En fazla iki haftam kaldı. İlk mikroenjeksiyonum olacak. Aylardir bu formda bir seyler ogrenmeye calisiyorum.iyi ki de var bu form.Adetin 2.günü başlıyor ya tedavi vajinal ultrasound mu yapıyorlar o gün de? E2 ne oluyor bir de,onla neye bakıyorlar. Sora sora öğreneceğiz mecbur. Rabbim tedavileriniz hayırlı ve sonucunu bebekli eylesin kızlar.
ben niye uzun sandımki acaba karıştırdım belkide.benimde kısa ama 4.gün başladım ilaçlara.menogon ve gonal kullanıyom şu an.senin ilaçlar ne peki?hayır ben hiç uzun protokolda tedavi olmadım kısa protokol adetin 2. günü başladım.
seninki daha bi kısa protokol olmuş ben adet 2. günü başladım ilk 2 gün sadece lucrin 17 ml vuruldum göbekten. sonrasında 3. günden itibareni lucrin 17 ml, 200 unite gonal-f ve 1 toz 1 su menogon kullanmaya başladım. dün adetimin 7. günüydü. lh ım 14 e çıktığı için doktorum lucrin i kesti onun yerine cetrotide 0,25 kullanmaya başladım. 2 gündür cetrotide, menogon ve gonal-f kullanıyorum. yarın sabah kontrolüm var bakalım doktor bey ne diyecek? bu arada 7 tane yumurta görünüyor. 4 tanesi iyi 3 tanesi geriden geliyor. 4 büyükler 12 ile 10 arasında. diğer 3 küçük 6.5 mm imiş. endimetrium kalındığı 7 cm. e2 değerim dün 410 çıkmış. progesteronda 1.2 :) her bir şeyi yazdım sanırım :)ben niye uzun sandımki acaba karıştırdım belkide.benimde kısa ama 4.gün başladım ilaçlara.menogon ve gonal kullanıyom şu an.senin ilaçlar ne peki?
herbişeyi yazmışsın evet sağolasın rakamsal değerler dışında herşeyi anladım şükür:) bende yazam bari birine faydası olur belki:) adetin 4. günü gonal 150 vuruldu menogon 2 toz 1 su denildi önce sonra hemşire vazgeçti bunların suyu bilmem ne dedi anlamadımo kısmı 2 su 2 toz vurdur dedi bugünle 3. günüm iğnelerin büyükithimal cuma cetrotide başlanıcak kontrol sonrası devamını yazarım:)seninki daha bi kısa protokol olmuş ben adet 2. günü başladım ilk 2 gün sadece lucrin 17 ml vuruldum göbekten. sonrasında 3. günden itibareni lucrin 17 ml, 200 unite gonal-f ve 1 toz 1 su menogon kullanmaya başladım. dün adetimin 7. günüydü. lh ım 14 e çıktığı için doktorum lucrin i kesti onun yerine cetrotide 0,25 kullanmaya başladım. 2 gündür cetrotide, menogon ve gonal-f kullanıyorum. yarın sabah kontrolüm var bakalım doktor bey ne diyecek? bu arada 7 tane yumurta görünüyor. 4 tanesi iyi 3 tanesi geriden geliyor. 4 büyükler 12 ile 10 arasında. diğer 3 küçük 6.5 mm imiş. endimetrium kalındığı 7 cm. e2 değerim dün 410 çıkmış. progesteronda 1.2 :) her bir şeyi yazdım sanırım :)
bu arada senin uzun sanmamın sebebi lucrin şimdi çözdüm.çünkü lucrini bana uzunda vermişti doktor.herbişeyi yazmışsın evet sağolasın rakamsal değerler dışında herşeyi anladım şükür:) bende yazam bari birine faydası olur belki:) adetin 4. günü gonal 150 vuruldu menogon 2 toz 1 su denildi önce sonra hemşire vazgeçti bunların suyu bilmem ne dedi anlamadımo kısmı 2 su 2 toz vurdur dedi bugünle 3. günüm iğnelerin büyükithimal cuma cetrotide başlanıcak kontrol sonrası devamını yazarım:)
sen ne zaman adet oldun ? yumurta sayın yada büyüklüğü hakkında bilgin var mıherbişeyi yazmışsın evet sağolasın rakamsal değerler dışında herşeyi anladım şükür:) bende yazam bari birine faydası olur belki:) adetin 4. günü gonal 150 vuruldu menogon 2 toz 1 su denildi önce sonra hemşire vazgeçti bunların suyu bilmem ne dedi anlamadımo kısmı 2 su 2 toz vurdur dedi bugünle 3. günüm iğnelerin büyükithimal cuma cetrotide başlanıcak kontrol sonrası devamını yazarım:)
Kızlar problemiinizi hastane adını yumurta sayınızı ve kaçıncı denemeniz olduğunu yazsanız liste yapsak
problem: azospermKızlar problemiinizi hastane adını yumurta sayınızı ve kaçıncı denemeniz olduğunu yazsanız liste yapsak
slm benimde uzun protokol galiba bugün 14. gün iğnelerin ilk 2 gün sadece lucrin kullandım. dünki kontrolde 12 yumurta var dedi. en büyüğü 17 ml olmuş. yarın sabah tekrar kontrolüm var. cmtsi toplarız dedi büyük bir ihtimalle. benim ikinci denemem bu ilk denememde lucrin kullanmamıştım ve 9 gün sonra çatlatma iğnesini vurulmuştum.seninki daha bi kısa protokol olmuş ben adet 2. günü başladım ilk 2 gün sadece lucrin 17 ml vuruldum göbekten. sonrasında 3. günden itibareni lucrin 17 ml, 200 unite gonal-f ve 1 toz 1 su menogon kullanmaya başladım. dün adetimin 7. günüydü. lh ım 14 e çıktığı için doktorum lucrin i kesti onun yerine cetrotide 0,25 kullanmaya başladım. 2 gündür cetrotide, menogon ve gonal-f kullanıyorum. yarın sabah kontrolüm var bakalım doktor bey ne diyecek? bu arada 7 tane yumurta görünüyor. 4 tanesi iyi 3 tanesi geriden geliyor. 4 büyükler 12 ile 10 arasında. diğer 3 küçük 6.5 mm imiş. endimetrium kalındığı 7 cm. e2 değerim dün 410 çıkmış. progesteronda 1.2 :) her bir şeyi yazdım sanırım :)
Kızlar problemiinizi hastane adını yumurta sayınızı ve kaçıncı denemeniz olduğunu yazsanız liste yapsak
slm bilinmeyen infertive teşhisi konuldu. ikinci denemem. ilk denememde 14 yumurta toplanmıştı. bu tedavimde şimdi görünen 12 cmtsi toplanacak galiba adana ankada tüp bebek merkezinde tedavi oluyorumKızlar problemiinizi hastane adını yumurta sayınızı ve kaçıncı denemeniz olduğunu yazsanız liste yapsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?