- 8 Kasım 2014
- 640
- 531
- 133
- Konu Sahibi kuzununannesi
-
Nerde yaptırıyorsunuz tedavinizi. Hemşirenin nosu yok mu arayıp sorsanız.şimdi bana gonal f ve menagon aynı zamanda vurulcaksın dediler saat olarak öğlen 13:10 gibi kararlaştırdım.yani gonali evde kendim vurup sağlık ocağına gidecem aynı anda nasıl vurdurayım :) detaycıyım ya detaycı kendi kendime gülüyom halime sonra ağlayasım geliyo hamile olmadan dnegesizliği yaşıyom galiba :)
Neden karisik hayirdir??ben bugün başladım gonal f ve menagon.kafam çokkarışık
Neden karisik hayirdir??
Kizlar merhaba bugun ilk ultrason kontrolul vardi adetin 2. Gunu 5 tane gorunen yunurtalar simdilik 7 ye yükseldi cok sukur ve 4 tanesi onden 3 tanesi geriden geliyor dedi doktorum coo mutlu oldum onden gidenler cok iyi dedi. Boyutları 12, 11 ,10.5, 10.5 ve diger 3 kucuk 6.5 Muş. Allahtan hayırlısı bu sefer icimde bi umut var Rabbim bosa cikarmasin insallah. Endumetrium da 7 mm imis. E2 degerim 410 çıkmış lh 14. Progesteronde 1.5 giibi birsey
BEN Antalyada tedaviye başladım memorial. öğleden sonra doktorumdan telefon geldi. lh seviyemin 14 çıkması yüksekmiş bu yüzden doktorum çatlamaması için bugün ve yarın cetrodide kullanmamı istedi 3 gibi vurdurdum. bakalım hayırlısı inşallah erken çatlamazlar.merhaba arkadaşlar bu topiği yeni gördüm. ben aslında haziran sonunda başladım tedaviye ancak temmuzda yumurta toplama ve transfer olacak. şimdilik ilaçlara devam
Nerde yaptırıyorsunuz tedavinizi. Hemşirenin nosu yok mu arayıp sorsanız.
aynı anda vurdurmak zorunda değilsin ben gonal-i saat 5 te evde yapıyorum menogon u 5 buçukta hastanede yaptırıyorum. aynı anda olmak zorunda değil sadece her ikisi de 16:00 ile 20:00 saatleri arasında yaptırman yeterlişimdi bana gonal f ve menagon aynı zamanda vurulcaksın dediler saat olarak öğlen 13:10 gibi kararlaştırdım.yani gonali evde kendim vurup sağlık ocağına gidecem aynı anda nasıl vurdurayım :) detaycıyım ya detaycı kendi kendime gülüyom halime sonra ağlayasım geliyo hamile olmadan dnegesizliği yaşıyom galiba :)
Nerde yaptırıyorsunuz tedavinizi. Hemşirenin nosu yok mu arayıp sorsanız.
aynı anda vurdurmak zorunda değilsin ben gonal-i saat 5 te evde yapıyorum menogon u 5 buçukta hastanede yaptırıyorum. aynı anda olmak zorunda değil sadece her ikisi de 16:00 ile 20:00 saatleri arasında yaptırman yeterlişimdi bana gonal f ve menagon aynı zamanda vurulcaksın dediler saat olarak öğlen 13:10 gibi kararlaştırdım.yani gonali evde kendim vurup sağlık ocağına gidecem aynı anda nasıl vurdurayım :) detaycıyım ya detaycı kendi kendime gülüyom halime sonra ağlayasım geliyo hamile olmadan dnegesizliği yaşıyom galiba :)
BEN Antalyada tedaviye başladım memorial. öğleden sonra doktorumdan telefon geldi. lh seviyemin 14 çıkması yüksekmiş bu yüzden doktorum çatlamaması için bugün ve yarın cetrodide kullanmamı istedi 3 gibi vurdurdum. bakalım hayırlısı inşallah erken çatlamazlar.PembeHelvam canım asıl sana cevap verecektim yanlış oldu. T toprakddeniz sende hoş geldi ben de 25 haziranda adet oldum. temmuza sarktı. sen ne aşamadasın şuan yumurta sayın nasıl
Neden karisik hayirdir??
Kizlar merhaba bugun ilk ultrason kontrolul vardi adetin 2. Gunu 5 tane gorunen yunurtalar simdilik 7 ye yükseldi cok sukur ve 4 tanesi onden 3 tanesi geriden geliyor dedi doktorum coo mutlu oldum onden gidenler cok iyi dedi. Boyutları 12, 11 ,10.5, 10.5 ve diger 3 kucuk 6.5 Muş. Allahtan hayırlısı bu sefer icimde bi umut var Rabbim bosa cikarmasin insallah. Endumetrium da 7 mm imis. E2 degerim 410 çıkmış lh 14. Progesteronde 1.5 giibi birsey
aynı anda vurdurmak zorunda değilsin ben gonal-i saat 5 te evde yapıyorum menogon u 5 buçukta hastanede yaptırıyorum. aynı anda olmak zorunda değil sadece her ikisi de 16:00 ile 20:00 saatleri arasında yaptırman yeterli
Masallah masallah ...cok sevindim canim herseyin yolunda gitmesine...Allahin izniyle ramazan bereketlerimiz gelecek insallah, ben de cok umutluyum bu aydan...
Gecmis olsun benimde bagirsaklarim iyi calismaya basladi ilaclardan midir nedir? Yumurtaliklarda hafif sizi oluyor o kadar. Senin kac yumurtan var boyutlari nasıl
benim de yarim saat sonra doktor kontrolum var, bana da kan testi ve ultrason icin randevu vermislerdi..bakalim kac tane olmuslar...bu arada benim ignelerden dolayi cok gaz sancim oluyor...yumurtaliklarimda da ani batmalar ve agri oluyo...dun aksam baya zor uyudum...
Bana da doktorum ilac protokolun tam bana uygun olduğunu beklenen tepkiyi verdigini söyledi benimde 4 tane 10 ile 12 arasinda diger 3 tane geriden geliyormus 6.5 mus. Endumetrium da 7 mm imis. Pazartesiye toplama büyük ihtimal dedi ama once de olabilir dedi beraber ilerliyoruz sankim. Bide benim lh im 14 cikti senin kac baktilar mi doktor bana catlamamasi icin farklı bi igne verdi lucrin i kesti.Merhaba kizlar, sukur ilk ultrsonumuz oldu, yumuslari gordum sonunda... Su an 9 tane 11-12 cm araliginda, 5 tane de 8-10 cm araliginda yumurtamiz olmus...doktor tam istedigimiz gibi gelisiyorlar, dogru protokol sectigimiz belli oldu...hersey yolunda dedi...bugun benim 4. hormon ignesi gunum..doktor tahminimden 1 gun onde buyuyor yumurtalar dedi...benim nedense hep boyle olmustur, yumurtalar doktorlarin umdugundan hizli ilerler, diger tup bebeketede asilamalarda da hep aynisi oldu...ama neyseki sorun olacak bi durum degil dedi...simdi 4-5 gun daha ignelere devam edicez 8-10lik yumurtalar digerlerini yakalacak buyukluge getircek, sonra da catlama yumurta toplama olacak insallah...hafta basi gibi yumurta toplama olabilir gibi...Allahtan hayirlisi insallah...
Bana da doktorum ilac protokolun tam bana uygun olduğunu beklenen tepkiyi verdigini söyledi benimde 4 tane 10 ile 12 arasinda diger 3 tane geriden geliyormus 6.5 mus. Endumetrium da 7 mm imis. Pazartesiye toplama büyük ihtimal dedi ama once de olabilir dedi beraber ilerliyoruz sankim. Bide benim lh im 14 cikti senin kac baktilar mi doktor bana catlamamasi icin farklı bi igne verdi lucrin i kesti.
teşekkür ederim. bugün öyle yaptım bende başka yol yok yani aklın yolu bir:)aynı anda vurdurmak zorunda değilsin ben gonal-i saat 5 te evde yapıyorum menogon u 5 buçukta hastanede yaptırıyorum. aynı anda olmak zorunda değil sadece her ikisi de 16:00 ile 20:00 saatleri arasında yaptırman yeterli
offsss onları hiç bilmiyom herkese farklı ilaçbenim menopour sabah erken, gonal f de aksam..aralarinda tam 12 saat olmali dedi doktor..birni sabah 8de yapiyorum, digerini aksam 8 de...bi de dexa diye bihap iciyorum, o da bagisiklik sistemimi baskilamak icinmis...yumutra toplanan kadar icecekmisim..
fsh13 hayırlısıyla güzel gitsin inşallah tüm süreç.senin uzun protokol sanırım dimiNeden karisik hayirdir??
aynen benimde temmuzda herşey kısmetsemerhaba arkadaşlar bu topiği yeni gördüm. ben aslında haziran sonunda başladım tedaviye ancak temmuzda yumurta toplama ve transfer olacak. şimdilik ilaçlara devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?