2015 Yılı Temmuz Ayında Tüp Bebeğe başlayacak hanımlar!... Burada buluşalım

Hastanenizi bilmiyorum ama memorialda yataklar perdelerle ayrılıyor 1 saat yattim sonra wc ye gittim sonra 1 saat daha yatip eve gectim yattigim yerden kimse beni goremiyor ama konussak seslerimiz duyuluyordu ☺

Hayirlara vesiledir insallah cnm kötü birsey olmasin ben kizimda yasamadigim icin olsa cok korkarim herhalde dinlen bencede bende bayram nedeniyle Cok yordum kendimi korkmuyor degilim pazarteside ise baslayacagim bakalim

Amin canim..herkesin tepkisi tecrubesine gore galiba...yakin bi arkadasima soyledim, o da cok sevindi lekelenme olmasina...onun iki hamileliginde lekelenme olmus, genelde oyle anlamis hamile oldugunu...o yuzden hemen hayro yordu..ona da eger hic lekelenme olmasaydi uzulurdum dedi....benim negatif olan ivfde boyle olmamisti, o yuzden bir yanim mutlu oldu, bir yanim tedirgin..cok sukur cok cok hafifti sabah, simdi ise durdu hamd olsun...

Lekelenmeye baglamayın arkadaşlar 4. Denememde tutmuştu Hiç lekelenmem olmadı 126 çıkmıştı Rabbim ol derse oluverir 10 gün içeriyi izleyecek bir buluş olsa nasıl olurdu kızlar

Lekelenmeye baglamayın arkadaşlar 4. Denememde tutmuştu Hiç lekelenmem olmadı 126 çıkmıştı Rabbim ol derse oluverir 10 gün içeriyi izleyecek bir buluş olsa nasıl olurdu kızlar
Süper olurduuuu valla.Benim de oglumda lekelenme olmadı ama okuduklarıma göre leke gelenler hep hamile

Merhaba arkadaşlar ben biraz geriden geliyorum sizlerden :) bugün iğnemin üçüncü günü bende baş dönmesi yapıyor bu iğneler normal mi acaba ya. Birde iğneleri vurduğumdan beri kıpırdanmalar var hemen faaliyete geçti herhalde yumurtalar :)

MAsalalh diyelim, canim 4.de tutmasina sevindim...Allah kucagina aldirsin...

kimisinin lekelenme ilk hamilelik belirtisi olmus kimisinde hic olmamis..bunye farki illaki olacak..ama genelde lekelneme olanlar hamile kalmis, neyse...bize dusen hayra yormak galiba... daha once negatifim var, onda olmamisti, o yuzden bana olmasi hem korkuttu, hem de wbiraz umit verici geldi...tabi icerde ne oldugu bilinmez...Insallah hayra cikar...

Bi 10 yıl sonra neler olacak ne gelişmeler yaşanacak biz dahi tahmin edemiyoruz telefonda karşılıklı birbirinizi göreceksiniz dendiğinde şaşkınlıgımız şimdi gayet normal geliyor Bir mucit şu embryolara bir el atsa ama duadan mı eksik kalırız şimdi en azından dilimiz dua da HERKESE İÇİNDE BİZLERE DE. HAMDOLSUN

Kizlar şimdi bana bir soyleyin ben bu göbeği ne yapacagim gobegim acayip sis ve sert yani oyle ki hic bir kiyafetime giremiyorum pantolon giymek zorunda kalsam dugmesini aciyorum kizimda bile 4. Aya kadar normal kiyafetlerimi giymistim kocaman bir karnim var hem aynadan goruntusu hosuma gidiyor eski hamilelik gunlerimi hatirliyorum ama giyecek kiyafet bulamamk cok canimi sıkıyor hamile olsam hemen bazadan eski hamilelik kiyafetlerimi cikaracam o derece yani sizde de var mi

Ben de cok duydum yerlesme kanamasi oldugunu insallah hamilesindir

Canım ya karnımı görsen şaşarsın ben 55 kıloyum ama göbüş 5aylık hamiş göbüşü iğnelerdenmi oldu anlamadım.ctesi sünnette giyeceğim kıyafette belli olmasını istemıom çunku tüp b işini kımseye sölemedık.Allahım nolur emeklerimizi boşa çıkarma yalvarırım.

Gobekten yaptigimiz igneler gobekte su topluyormus ondan dolayi ama daha onceki tedavilerimde bu kadar olmamisti bu sefer cok sistim ayni 5 aylik gibiyim

Kizlar benim opu zamani cok kotuydu, hem sistim hem de cok sanciliydi..bana suan yumurtaliklarin sis, karninda su topladi, bi sure vicuda su alimini cok azalt ki vicudun kendi icinde fazlalik olan suyu kullansin, sisligin gecsin dediler..zaten OHSS icin de ayni seyi soyluyolar, suyu azalt...ben de sancili olmama ragmen oruc tuttum, 3 gun icinde hamd olsun azaldi..su an hala hafif gobek var ama daha cok yediklerimden...3gunde orucun etkisyle 2.5-3 kiloya yakin vermistim...tabi bunun cogu su kaybi, yag erimesi degil..su an tedaviye basladigim kilodayim...belki sizde su alimini azaltabilirsiniz, tabi once doktorlarinizi danisin, belki durumunuz benimkinden farklidir..

kuzununannesi Canim eger hamileysende bence hemen paylasma etrafinla, yada hemen hamilelik kiyafeti giyme...ben hamile oldugumu soyledikten 3 gun sonra kaybettim, kimyasal gebelik dendi..benim hamile oldugumda paylastigim arkadsim 13. haftasina kadar bana soylemedi, nazardan korkmus...cok uzuldum..cok zor oldu, hem bebegime uzuldum hem de insanlara dert anlatmak zorunda kaldim dusuk oldu diye.. o yuzden esimle karar verdik, eger hamile kalirsam kalb atisini duyana kadar ailelere, 12 haftayi doldurana kadar da arkadaslara soylemiyecegiz...

Mrb arkadaşlar iyi bayramlar benimde 15 temmuz da 5.gün embriyosu transferim oldu kasik ağrısı adet sancısı var ara ara oluyo. Bide afedersiniz cok gazim var.Crinone jel kullanıyorum ikidir beyazla birlikte pembe de geliyor inslh bisi olmamıştır stres başladı benim için allah yardımcımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…