- 10 Ocak 2013
- 2.927
- 2.521
- 133
- Konu Sahibi kuzununannesi
-
- #1.021
Benim basima hic gelmedi nedenini bilmiyorum cnm hayirlara vesiledir insallahKızlar crino jel degdiği yere acıtıyo kaşındırıyo acaba bana bu sefer dokundu mu bilemedim sarı şekilde akıntı oluyo
Hastanenizi bilmiyorum ama memorialda yataklar perdelerle ayrılıyor 1 saat yattim sonra wc ye gittim sonra 1 saat daha yatip eve gectim yattigim yerden kimse beni goremiyor ama konussak seslerimiz duyuluyordu ☺Arkadaşlar, transferden sonra ne kadar hastanede beklemek gerekir ve herkes aynı odada mı oluyor yani diğer transfer yaptıranlarla? Benim yumurtalarımın toplandıgı gün yer olmadıgı için özel odaya aldıkar bildiğiniz otel odası gibiydi :)) transferde de kendim özel oda isteyeyim diye düşündüm ne bileyim süngü falan diyor arkadaşlar )
Hayirlara vesiledir insallah cnm kötü birsey olmasin ben kizimda yasamadigim icin olsa cok korkarim herhalde dinlen bencede bende bayram nedeniyle Cok yordum kendimi korkmuyor degilim pazarteside ise baslayacagim bakalim
Süper olurduuuu valla.Benim de oglumda lekelenme olmadı ama okuduklarıma göre leke gelenler hep hamileLekelenmeye baglamayın arkadaşlar 4. Denememde tutmuştu Hiç lekelenmem olmadı 126 çıkmıştı Rabbim ol derse oluverir 10 gün içeriyi izleyecek bir buluş olsa nasıl olurdu kızlar
Lekelenmeye baglamayın arkadaşlar 4. Denememde tutmuştu Hiç lekelenmem olmadı 126 çıkmıştı Rabbim ol derse oluverir 10 gün içeriyi izleyecek bir buluş olsa nasıl olurdu kızlar
Süper olurduuuu valla.Benim de oglumda lekelenme olmadı ama okuduklarıma göre leke gelenler hep hamile
Biz yine meraklanacak birşeyler bulurduk gibi geliyorLekelenmeye baglamayın arkadaşlar 4. Denememde tutmuştu Hiç lekelenmem olmadı 126 çıkmıştı Rabbim ol derse oluverir 10 gün içeriyi izleyecek bir buluş olsa nasıl olurdu kızlar
En iyisi özel oda o zaman )Hastanenizi bilmiyorum ama memorialda yataklar perdelerle ayrılıyor 1 saat yattim sonra wc ye gittim sonra 1 saat daha yatip eve gectim yattigim yerden kimse beni goremiyor ama konussak seslerimiz duyuluyordu ☺
Ben de cok duydum yerlesme kanamasi oldugunu insallah hamilesindirAmin canim..herkesin tepkisi tecrubesine gore galiba ...yakin bi arkadasima soyledim, o da cok sevindi lekelenme olmasina...onun iki hamileliginde lekelenme olmus, genelde oyle anlamis hamile oldugunu...o yuzden hemen hayro yordu..ona da eger hic lekelenme olmasaydi uzulurdum dedi.. ..benim negatif olan ivfde boyle olmamisti, o yuzden bir yanim mutlu oldu, bir yanim tedirgin..cok sukur cok cok hafifti sabah, simdi ise durdu hamd olsun ...
Gobekten yaptigimiz igneler gobekte su topluyormus ondan dolayi ama daha onceki tedavilerimde bu kadar olmamisti bu sefer cok sistim ayni 5 aylik gibiyimCanım ya karnımı görsen şaşarsın ben 55 kıloyum ama göbüş 5aylık hamiş göbüşü iğnelerdenmi oldu anlamadım.ctesi sünnette giyeceğim kıyafette belli olmasını istemıom çunku tüp b işini kımseye sölemedık.Allahım nolur emeklerimizi boşa çıkarma yalvarırım.
Ben de cok duydum yerlesme kanamasi oldugunu insallah hamilesindir
Kizlar şimdi bana bir soyleyin ben bu göbeği ne yapacagim gobegim acayip sis ve sert yani oyle ki hic bir kiyafetime giremiyorum pantolon giymek zorunda kalsam dugmesini aciyorum kizimda bile 4. Aya kadar normal kiyafetlerimi giymistim kocaman bir karnim var hem aynadan goruntusu hosuma gidiyor eski hamilelik gunlerimi hatirliyorum ama giyecek kiyafet bulamamk cok canimi sıkıyor hamile olsam hemen bazadan eski hamilelik kiyafetlerimi cikaracam o derece yani sizde de var mi
Canım ya karnımı görsen şaşarsın ben 55 kıloyum ama göbüş 5aylık hamiş göbüşü iğnelerdenmi oldu anlamadım.ctesi sünnette giyeceğim kıyafette belli olmasını istemıom çunku tüp b işini kımseye sölemedık.Allahım nolur emeklerimizi boşa çıkarma yalvarırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?