- 10 Ocak 2013
- 2.927
- 2.521
- 133
- Konu Sahibi kuzununannesi
-
- #1.041
Ben kizimda hemen söyledim aklima hic olumsuz bir durum gelmedi ama bunda soylemeyecegim yani sorarsa birisi yalan soyleyemem ama kendim agzimla ben hamileyim demiyecegim bakalim hayirlisiyla sonucu alalim insallahKizlar benim opu zamani cok kotuydu, hem sistim hem de cok sanciliydi..bana suan yumurtaliklarin sis, karninda su topladi, bi sure vicuda su alimini cok azalt ki vicudun kendi icinde fazlalik olan suyu kullansin, sisligin gecsin dediler..zaten OHSS icin de ayni seyi soyluyolar, suyu azalt...ben de sancili olmama ragmen oruc tuttum, 3 gun icinde hamd olsun azaldi..su an hala hafif gobek var ama daha cok yediklerimden...3gunde orucun etkisyle 2.5-3 kiloya yakin vermistim...tabi bunun cogu su kaybi, yag erimesi degil..su an tedaviye basladigim kilodayim...belki sizde su alimini azaltabilirsiniz, tabi once doktorlarinizi danisin, belki durumunuz benimkinden farklidir..
kuzununannesi Canim eger hamileysende bence hemen paylasma etrafinla, yada hemen hamilelik kiyafeti giyme...ben hamile oldugumu soyledikten 3 gun sonra kaybettim, kimyasal gebelik dendi..benim hamile oldugumda paylastigim arkadsim 13. haftasina kadar bana soylemedi, nazardan korkmus...cok uzuldum ..cok zor oldu, hem bebegime uzuldum hem de insanlara dert anlatmak zorunda kaldim dusuk oldu diye.. o yuzden esimle karar verdik, eger hamile kalirsam kalb atisini duyana kadar ailelere, 12 haftayi doldurana kadar da arkadaslara soylemiyecegiz...
Hayir cnm kullandigimiz ilaclar hamilelik hormonu bebek tutunsada tutunmasada ilaclari birakana kadar adet olamayizArkadaşlar yarın benim regl tarihim. Sizce regl olmasam bu hamileliğe işaretmidir yoksa yapılan işlemlerden dolayi günü sasarmi
Kizlar benim opu zamani cok kotuydu, hem sistim hem de cok sanciliydi..bana suan yumurtaliklarin sis, karninda su topladi, bi sure vicuda su alimini cok azalt ki vicudun kendi icinde fazlalik olan suyu kullansin, sisligin gecsin dediler..zaten OHSS icin de ayni seyi soyluyolar, suyu azalt...ben de sancili olmama ragmen oruc tuttum, 3 gun icinde hamd olsun azaldi..su an hala hafif gobek var ama daha cok yediklerimden...3gunde orucun etkisyle 2.5-3 kiloya yakin vermistim...tabi bunun cogu su kaybi, yag erimesi degil..su an tedaviye basladigim kilodayim...belki sizde su alimini azaltabilirsiniz, tabi once doktorlarinizi danisin, belki durumunuz benimkinden farklidir..
kuzununannesi Canim eger hamileysende bence hemen paylasma etrafinla, yada hemen hamilelik kiyafeti giyme...ben hamile oldugumu soyledikten 3 gun sonra kaybettim, kimyasal gebelik dendi..benim hamile oldugumda paylastigim arkadsim 13. haftasina kadar bana soylemedi, nazardan korkmus...cok uzuldum ..cok zor oldu, hem bebegime uzuldum hem de insanlara dert anlatmak zorunda kaldim dusuk oldu diye.. o yuzden esimle karar verdik, eger hamile kalirsam kalb atisini duyana kadar ailelere, 12 haftayi doldurana kadar da arkadaslara soylemiyecegiz...
Merak etme daha Mart bebeklerini bekliyoruz diye sayfa acacagiz ardindan mart bebeklerini buyutuyoruz diye acariz ohh o gunlere bi eriselim insallah son 4 gunsana kesınlıkle katılıyorum.bende söylemicem bi süre..ama ltfn bizimle paylaş sonucu ben bu grubun bhcg ler acıklandıktan sonra terkedılmesını de istemem gebe olan arkadaşlar daha gebelık kesesi,kalp atışını duyma,2li test vs aşamalardan geçicekler; devam ederse faydalı olur kanaatındeyım.
Hoşbulduk canımHoşgeldin hayırlı olsun transferin. Ardışık transfer hiç duymamıştım ama kulağa hoş geliyo
Yok canım ya benim eskisi gibi yumurta büyütme döneminde bende oyleydim+2 gösteriyordu tartı şimdi eskisi gibiyim ama düzelir seninki deKizlar şimdi bana bir soyleyin ben bu göbeği ne yapacagim gobegim acayip sis ve sert yani oyle ki hic bir kiyafetime giremiyorum pantolon giymek zorunda kalsam dugmesini aciyorum kizimda bile 4. Aya kadar normal kiyafetlerimi giymistim kocaman bir karnim var hem aynadan goruntusu hosuma gidiyor eski hamilelik gunlerimi hatirliyorum ama giyecek kiyafet bulamamk cok canimi sıkıyor hamile olsam hemen bazadan eski hamilelik kiyafetlerimi cikaracam o derece yani sizde de var mi
Hakkinda hayırlısı olsun inşallah tutunurrrMrb arkadaşlar iyi bayramlar benimde 15 temmuz da 5.gün embriyosu transferim oldu kasik ağrısı adet sancısı var ara ara oluyo. Bide afedersiniz cok gazim var.Crinone jel kullanıyorum ikidir beyazla birlikte pembe de geliyor inslh bisi olmamıştır stres başladı benim için allah yardımcımız olsun.
Benim de 6 yaaaa çok heyecanlıyımBenim kalan 4 gun
Benim öyle bi grubum var oglumdan.4 yıldır görüşüyoruz yüzyüze de.Yakin olanlar daha çok görüşüyor.Guzel arkadasliklarimiz olur insallahhhMerak etme daha Mart bebeklerini bekliyoruz diye sayfa acacagiz ardindan mart bebeklerini buyutuyoruz diye acariz ohh o gunlere bi eriselim insallah son 4 gun
Hadi hayırlısı olsun canımbenimde tedavim devam ediyor muhtemelen perşembe transferim olcak. hadi hayırlısı
Umutnur dan sonra erken yapmaktan biraz vazgectim cunku negatif çıkarsa 12. Gunu bekleyeceğimi sanmıyorum gec olsun guc olmasın.kuzununannesi test i erken yapacam demiştin sanırımvvazgeçmiş ki isabetli olmuş bence çünkü herkes 12. Güne kadar bekleyin diyorsa bi bildikleri vardır canım hayırlısı. . Ayrıca son 4 gun diye yazmışsın ya benim de son 4 günüm tabii heyecanlandim Allah yüzümüzü kara çıkarmasın. .. Bu güzel bayram Ugur umuz olsun insallah
Oyy kiyamam Rabbim korusun insallah kizimda yapıyor korkuyorum simdiye kadar siddetli olmadi ama yanima yatti mi etrafima yastıklar koyuyorum Rabbime emanetlerKızlar dün oğlum poposuyla karşıma pat diye çarptı uzanirken biraz kasiklarim ağrıdı beni bi korku sardı bi şey olmusmudur diye,çocuğa da kızdı babası ağladı. Kiyamadim ona bilerek yapmadı. Elini karnima koyup kardeşim Özür dilerim diyor cokkk duygulandimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?