2015 Yılı Temmuz Ayında Tüp Bebeğe başlayacak hanımlar!... Burada buluşalım

Ben kizimda hemen söyledim aklima hic olumsuz bir durum gelmedi ama bunda soylemeyecegim yani sorarsa birisi yalan soyleyemem ama kendim agzimla ben hamileyim demiyecegim bakalim hayirlisiyla sonucu alalim insallah

sana kesınlıkle katılıyorum.bende söylemicem bi süre..ama ltfn bizimle paylaş sonucu ben bu grubun bhcg ler acıklandıktan sonra terkedılmesını de istemem gebe olan arkadaşlar daha gebelık kesesi,kalp atışını duyma,2li test vs aşamalardan geçicekler; devam ederse faydalı olur kanaatındeyım.

Merak etme daha Mart bebeklerini bekliyoruz diye sayfa acacagiz ardindan mart bebeklerini buyutuyoruz diye acariz ohh o gunlere bi eriselim insallah son 4 gun

Hoşgeldin hayırlı olsun transferin. Ardışık transfer hiç duymamıştım ama kulağa hoş geliyo
Hoşbulduk canım
Evet ben de bilmiyordum hıc. Bakalım hayırlısı..
Kızlar Mayıs ayındaki denememde kimyasal olmuştu ve test Gününü beklerken gece yatakta dönerken kasiklarıma giren kramplar ve asırı sis olmam Aklımda kalmıştı. Yalnız bu defa ne kramp var ne şişkinlik var göğüslerim de indi. Diyorum acaba olmadı mı. bir oncekı denememe bakıp umutsuzluğa kapılmaya Basladim. Hapsirirken derin nefes aldığımda kasıklarım kasiliyordu. Bu kez hicbirsey yok anlamadım

kuzununannesi test i erken yapacam demiştin sanırımvvazgeçmiş ki isabetli olmuş bence çünkü herkes 12. Güne kadar bekleyin diyorsa bi bildikleri vardır canım hayırlısı. . Ayrıca son 4 gun diye yazmışsın ya benim de son 4 günüm tabii heyecanlandim Allah yüzümüzü kara çıkarmasın. .. Bu güzel bayram Ugur umuz olsun insallah

Yok canım ya benim eskisi gibi yumurta büyütme döneminde bende oyleydim+2 gösteriyordu tartı şimdi eskisi gibiyim ama düzelir seninki de

H
Hakkinda hayırlısı olsun inşallah tutunurrr

Merak etme daha Mart bebeklerini bekliyoruz diye sayfa acacagiz ardindan mart bebeklerini buyutuyoruz diye acariz ohh o gunlere bi eriselim insallah son 4 gun
Benim öyle bi grubum var oglumdan.4 yıldır görüşüyoruz yüzyüze de.Yakin olanlar daha çok görüşüyor.Guzel arkadasliklarimiz olur insallahhh

Kızlar dün oğlum poposuyla karşıma pat diye çarptı uzanirken biraz kasiklarim ağrıdı beni bi korku sardı bi şey olmusmudur diye,çocuğa da kızdı babası ağladı. Kiyamadim ona bilerek yapmadı. Elini karnima koyup kardeşim Özür dilerim diyor cokkk duygulandimmm

Umutnur dan sonra erken yapmaktan biraz vazgectim cunku negatif çıkarsa 12. Gunu bekleyeceğimi sanmıyorum gec olsun guc olmasın.

Bu hafta cogumuz haber alcaz insallah mutlu haberler aliriz da hep birlikte hamileyimmmmmm yazariz.

Dünden beri hic birsey hissetmiyorum hissetmem gerekmiyor biliyorum ama umutsuzluga düşüyorum. Yarin işe baslayacak olmama seviniyorum en azindan oyalanacak birsey bulurum

Bu arada @UMUTNUR testini tekrarladin mi guzel haberler ver bize topigimizin hamişi

Oyy kiyamam Rabbim korusun insallah kizimda yapıyor korkuyorum simdiye kadar siddetli olmadi ama yanima yatti mi etrafima yastıklar koyuyorum Rabbime emanetler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…