- Konu Sahibi kuzununannesi
-
- #1.061
aynı gün başlamıştık seninle, benimde yarın kontrolüm bana ne diyecek bakalım, 11 gün sürecek ortalama demişti öyle olursa perşembe toplama olacak benimdeMerhaba kızlar. Kontrolden geldim. En buyugu 16 mm olmus yumurtalarin digerleri 13-15 mm arasi.2 gün sonra catlatma ignesi olacakmisim muhtemelen.
Evet canım . benim de perşembe toplama olacak gibi gorunuyor. Bugünkü muayenede çok zorlandim, acidi baya.aynı gün başlamıştık seninle, benimde yarın kontrolüm bana ne diyecek bakalım, 11 gün sürecek ortalama demişti öyle olursa perşembe toplama olacak benimde
kaldı5 gün hem heyecan hem korku kafamda deli sorularArkadaşlar bu arada test gününe kalan süreyi paylasalim mi sayfa Coşsun azıcık heyecannn
korkma hemen yerleşme kanaması olamazmı panik yapma ya bebeğide etkilersin ben ağrılarımdan dolayı aradım telefonla ulaştım bunların normal olabileceğini hatta kahverengi veya pembe kanamaların normal olacağını sakın endişelenme demişti bence sende endişelenme kasma kendini senin transferin kaç gün oldu canımKizlar benim lekelenmeler devam ediyor, ne yalan soyleyim beni korkutmaya basladi...hala cok hafif...genelde kahverengi,pembe...ama icime birsey oturmaya basladi...dun belim cok agridi, aceba adet mi olucam dedim..bekledim, gelen giden yok, sadece peceteye silince geliyor yada gunluk pede bulasiyor...bugun ilk defa peceteye kirmizi kanla karisik geldi, cogunlugu kahverengi tortu gibi, parmak ucu kadar ancak yer kaplar ama uzuldum yine de..aglamaya basladim hemen...aceba adet mi diye dusunmekten alamiyorum kendimi, ki cok erken benim icin..dun doktoruma ulasamadim, bugun aricam yine...yine de en kotusune hazirliyorum kendimi.. sadece vaginal gel kullananlardan lekelenme yapan var mi?bi de gunde bir defa mi iki defa mi kullaniyosunuz?...
korkma hemen yerleşme kanaması olamazmı panik yapma ya bebeğide etkilersin ben ağrılarımdan dolayı aradım telefonla ulaştım bunların normal olabileceğini hatta kahverengi veya pembe kanamaların normal olacağını sakın endişelenme demişti bence sende endişelenme kasma kendini senin transferin kaç gün oldu canım
arkadaşlar sizlere eormak istediğim şeyler var aşağı yukarı aynı ilaçları kullanıyoruz kasıklarım krap şeklinde ağrılar var bazen kısa süreli adet ağrısına dönüşüyor sonra bıçak saplanıyo gibi oluyor balim bacaklarım çok ağrıyor karnım davul gibi zaten tüp gaz gibiyim afedersiniz tuvalete oturdum dün kalkarken sol kasığıma bi krap girdi ama ne krap doğrulamdım eşim zor çıkardı beni baida uyku sesemi hafiften gerilecektim ki sağ kasığıma bir kramp bide ateş basmaları oluyor ama ayaklarım çoküşüyor ne oluyor içimde yoksa organlarım iyi davranmıyormu bebeklerime beklemek zor ama testi yapmakta zor geliyor bana durup durup ağlıyom ben bebeklerimi istiyom
hayır canım ben fitil kullanıyorum ben ayın 13 de transfer oldum 2. gün embiriyosu muhtemelen bebeğin yerleşiyor telaş etme bende bişey yok henüz ama doktor olursada telaş etme normal demişlerdi benimde çok ağrılarım var hele belim kopuyor sankikasıklarım ağrıyor bide ateş basması var sendede varmı inanki bende çok korkuyorum bebeklerim ya beni bırakırsa diye çok zor bi süreç rabbim yüzümüzü güldürür inşallahDun basladi transferin 7.gunu, bugun de 8.gunu, 5.gun embriyosuydu...bilmiyorum, cok tedirgin oldum...hep klima aceba erken mi adet olucam diye geliyor...Allahtan cok hafif lekelenmeler, su an gunluk ped kullanmak yetiyor...
sen vaginal gel kullaniyor musun?
hayır canım ben fitil kullanıyorum ben ayın 13 de transfer oldum 2. gün embiriyosu muhtemelen bebeğin yerleşiyor telaş etme bende bişey yok henüz ama doktor olursada telaş etme normal demişlerdi benimde çok ağrılarım var hele belim kopuyor sankikasıklarım ağrıyor bide ateş basması var sendede varmı inanki bende çok korkuyorum bebeklerim ya beni bırakırsa diye çok zor bi süreç rabbim yüzümüzü güldürür inşallah
Hadi bakalım topik canlansın gelsin haftaya hamile haberleri inşallah.Kızlar opunun yapıldığı gün embriyo için sayılıyor mu o gün. Hanı diyonuz ya 3. Gün,5. Gün embriyosunun diye. Diger günden itibaren mi sayılıyor
İnşallah canım. İnşallah herkes hamile olur topikte :) o zaman opu günü 1.gün mu oluyorHadi bakalım topik canlansın gelsin haftaya hamile haberleri inşallah.
Canım sanırım ilk buluşturdukları gün birinci gün diye sayılıyor.
Cnm bir yerde bugun tesadufen okudum kanamasi olan birine doktor progesteron igne vermis onu kullanmaya baslamis doktoruna hemen ulasmaya calis benceKizlar benim lekelenmeler devam ediyor, ne yalan soyleyim beni korkutmaya basladi...hala cok hafif...genelde kahverengi,pembe...ama icime birsey oturmaya basladi...dun belim cok agridi, aceba adet mi olucam dedim..bekledim, gelen giden yok, sadece peceteye silince geliyor yada gunluk pede bulasiyor...bugun ilk defa peceteye kirmizi kanla karisik geldi, cogunlugu kahverengi tortu gibi, parmak ucu kadar ancak yer kaplar ama uzuldum yine de..aglamaya basladim hemen...aceba adet mi diye dusunmekten alamiyorum kendimi, ki cok erken benim icin..dun doktoruma ulasamadim, bugun aricam yine...yine de en kotusune hazirliyorum kendimi.. sadece vaginal gel kullananlardan lekelenme yapan var mi?bi de gunde bir defa mi iki defa mi kullaniyosunuz?...
Ben 5 dk yola cesaret edemiyorum nasil kullandin aslinda zarar verecek birsey yok ama ani birsey olur irkilirim falan diyr korkuyorum.Kızlar 6 saat araba kullandım ama iiym sorun olmaz inşl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?