- 10 Ocak 2013
- 2.927
- 2.521
- 133
- Konu Sahibi kuzununannesi
-
- #1.081
Ertesi gün 1 sayılıyor benim pazartesi opu cumartesi transfer 5. Gun oluyorKızlar opunun yapıldığı gün embriyo için sayılıyor mu o gün. Hanı diyonuz ya 3. Gün,5. Gün embriyosunun diye. Diger günden itibaren mi sayılıyor
Benimde kasiklarima ağrı saplanıyo yaarkadaşlar sizlere eormak istediğim şeyler var aşağı yukarı aynı ilaçları kullanıyoruz kasıklarım krap şeklinde ağrılar var bazen kısa süreli adet ağrısına dönüşüyor sonra bıçak saplanıyo gibi oluyor balim bacaklarım çok ağrıyor karnım davul gibi zaten tüp gaz gibiyim afedersiniz tuvalete oturdum dün kalkarken sol kasığıma bi krap girdi ama ne krap doğrulamdım eşim zor çıkardı beni baida uyku sesemi hafiften gerilecektim ki sağ kasığıma bir kramp bide ateş basmaları oluyor ama ayaklarım çoküşüyor ne oluyor içimde yoksa organlarım iyi davranmıyormu bebeklerime beklemek zor ama testi yapmakta zor geliyor bana durup durup ağlıyom ben bebeklerimi istiyom
Hiim. Sağ ol canimErtesi gün 1 sayılıyor benim pazartesi opu cumartesi transfer 5. Gun oluyor
Cnm bir yerde bugun tesadufen okudum kanamasi olan birine doktor progesteron igne vermis onu kullanmaya baslamis doktoruna hemen ulasmaya calis bence
Benim de 6 yani cmt :)Benim de 6 yaaaa çok heyecanlıyım
Dun basladi transferin 7.gunu, bugun de 8.gunu, 5.gun embriyosuydu...bilmiyorum, cok tedirgin oldum...hep klima aceba erken mi adet olucam diye geliyor...Allahtan cok hafif lekelenmeler, su an gunluk ped kullanmak yetiyor...
sen vaginal gel kullaniyor musun?
Canim benim gecen denememde de ayni anlattigin gibi siddetli kramplarim olmustu ve gaz felaketti nefes alamiyor gibiydim siskinlikten. Sonucum kimyasal oldu. Yani tutundu ama embriyo kalitesi iyi devam etmediginden vucut gebeligi devam ettirmedi. Umarim senin kramplar da tutunma belirtisidir.arkadaşlar sizlere eormak istediğim şeyler var aşağı yukarı aynı ilaçları kullanıyoruz kasıklarım krap şeklinde ağrılar var bazen kısa süreli adet ağrısına dönüşüyor sonra bıçak saplanıyo gibi oluyor balim bacaklarım çok ağrıyor karnım davul gibi zaten tüp gaz gibiyim afedersiniz tuvalete oturdum dün kalkarken sol kasığıma bi krap girdi ama ne krap doğrulamdım eşim zor çıkardı beni baida uyku sesemi hafiften gerilecektim ki sağ kasığıma bir kramp bide ateş basmaları oluyor ama ayaklarım çoküşüyor ne oluyor içimde yoksa organlarım iyi davranmıyormu bebeklerime beklemek zor ama testi yapmakta zor geliyor bana durup durup ağlıyom ben bebeklerimi istiyom
Benimde icimi umutsuzluk kapsadi persembeye kadar kafayi yemezsem iyi her tedavide kafama takmiyacagim nasilsa bir evladim var diyorum ama yinede kahrediyorum kendimi bu huyum yuzunden eşim bir daha tedavi olmami istemiyoraradim canim, ofis kapaliydi, cepten arayip mesaj biraktim...hala cok hafif lekelenme seklinde ama kirmizi kanla karisik olunca umud azaliyor...bakalim hayirlisi neyse oyle olsun...
Sana dondurulmuş embriyo transfer etmişlerdi değil mi?Kızlar 6 saat araba kullandım ama iiym sorun olmaz inşl.
Inşallah mutlu haberlrr verirsinKızlar kayınvalidedeyız 1 hafta.tedavimizi bilmıolar yarın yüzmeye gıdelim dıolar napçam yaaa off yarın sabah bhcg baktırcam mecbur 9.gun oluyo varsa çıkar ki inanın zerre kadar ümidim yok.mens ağrısı gibi ağrım var.
Insallah guzel haberler alirsin kaynana dogal hamile kaldim diye mujde verirsin (yani tup bebek oldugunu soylemeden ☺)Üzüntümü yaşama ağlama şansım bıle olmicak gizli herşey..dualarınızı eksık etmeyın canlarım.
Ayyyyy test günümüz aynı desene canımBenim de 6 yani cmt :)
Canim bende takmayim diyorum da elde değil. Benim bir tane var çok şükür diyorum.Allahim olmayana versin diyorum ama yine de takıyorum. Sanırım dayanamayıp cuma testi yapıcam iğne bitiyor ya çıkmazsa tekrar almam.Hamile kalınca igneye devam ettik mi hatırlamıyorum sen hatırlıyor musunBenimde icimi umutsuzluk kapsadi persembeye kadar kafayi yemezsem iyi her tedavide kafama takmiyacagim nasilsa bir evladim var diyorum ama yinede kahrediyorum kendimi bu huyum yuzunden eşim bir daha tedavi olmami istemiyor
Yaaaa deme öyle inşallah güzel haberler verirsin bize dualarım seninleÜzüntümü yaşama ağlama şansım bıle olmicak gizli herşey..dualarınızı eksık etmeyın canlarım.
aynısı bendede var kaç gündür dışarı çıkmadım.bugün çıkmaya karar verdim pantolonu giyemedim karnım iğrenç olmuş sinirden oturup sızlandım ,iyice bunaldım ben ağlayıp duruyom. günler geçmiyo geçsinde istemiyom çok korkuyom yüzleşmekten ya olmazsa diyeKizlar şimdi bana bir soyleyin ben bu göbeği ne yapacagim gobegim acayip sis ve sert yani oyle ki hic bir kiyafetime giremiyorum pantolon giymek zorunda kalsam dugmesini aciyorum kizimda bile 4. Aya kadar normal kiyafetlerimi giymistim kocaman bir karnim var hem aynadan goruntusu hosuma gidiyor eski hamilelik gunlerimi hatirliyorum ama giyecek kiyafet bulamamk cok canimi sıkıyor hamile olsam hemen bazadan eski hamilelik kiyafetlerimi cikaracam o derece yani sizde de var mi
deli bu kız yahu:) hayırlısıyla olsunda inşallah verme onada razıyızSonucu yazmiyim biraz heyecan olsunn hahaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?