2015 Yılı Temmuz Ayında Tüp Bebeğe başlayacak hanımlar!... Burada buluşalım

B
Benimde kasiklarima ağrı saplanıyo ya

Cnm bir yerde bugun tesadufen okudum kanamasi olan birine doktor progesteron igne vermis onu kullanmaya baslamis doktoruna hemen ulasmaya calis bence

aradim canim, ofis kapaliydi, cepten arayip mesaj biraktim...hala cok hafif lekelenme seklinde ama kirmizi kanla karisik olunca umud azaliyor...bakalim hayirlisi neyse oyle olsun...

Canim buyuk ihtimalle yerlesme kanamasi olmali bu. Bu kadar erken regl olmuyor ki. Catlatma ignesinden sonra 2 hafta normali. Ama tup bebekte daha da uzuyor..

Son düzenleme:
Canim benim gecen denememde de ayni anlattigin gibi siddetli kramplarim olmustu ve gaz felaketti nefes alamiyor gibiydim siskinlikten. Sonucum kimyasal oldu. Yani tutundu ama embriyo kalitesi iyi devam etmediginden vucut gebeligi devam ettirmedi. Umarim senin kramplar da tutunma belirtisidir.
Bu arada benim de bu kez Hic krampim yok ona da takiyorum Ben.

aradim canim, ofis kapaliydi, cepten arayip mesaj biraktim...hala cok hafif lekelenme seklinde ama kirmizi kanla karisik olunca umud azaliyor...bakalim hayirlisi neyse oyle olsun...
Benimde icimi umutsuzluk kapsadi persembeye kadar kafayi yemezsem iyi her tedavide kafama takmiyacagim nasilsa bir evladim var diyorum ama yinede kahrediyorum kendimi bu huyum yuzunden eşim bir daha tedavi olmami istemiyor

Kızlar kayınvalidedeyız 1 hafta.tedavimizi bilmıolar yarın yüzmeye gıdelim dıolar napçam yaaa off yarın sabah bhcg baktırcam mecbur 9.gun oluyo varsa çıkar ki inanın zerre kadar ümidim yok.mens ağrısı gibi ağrım var.

C
Benimde icimi umutsuzluk kapsadi persembeye kadar kafayi yemezsem iyi her tedavide kafama takmiyacagim nasilsa bir evladim var diyorum ama yinede kahrediyorum kendimi bu huyum yuzunden eşim bir daha tedavi olmami istemiyor
Canim bende takmayim diyorum da elde değil. Benim bir tane var çok şükür diyorum.Allahim olmayana versin diyorum ama yine de takıyorum. Sanırım dayanamayıp cuma testi yapıcam iğne bitiyor ya çıkmazsa tekrar almam.Hamile kalınca igneye devam ettik mi hatırlamıyorum sen hatırlıyor musun

aynısı bendede var kaç gündür dışarı çıkmadım.bugün çıkmaya karar verdim pantolonu giyemedim karnım iğrenç olmuş sinirden oturup sızlandım ,iyice bunaldım ben ağlayıp duruyom. günler geçmiyo geçsinde istemiyom çok korkuyom yüzleşmekten ya olmazsa diye dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar hiç ama hiç iyi değilim ben.bu arada akşamdan beri göğüs ucum sızlıyodu hafifte şişmişti çamaşır değdiremiyom en son ne süreceğimi bilemedim zeytinyağı sürdüm bi baktım beyaz bişey belirmiş sıktım bende, önce kalındı hafif kenarından iğne batırdım az beyaz bişey çıktı .galiba sert sıktım kan geldi bu defa sonrasında sızla dur mahfoldum sonuç yine ağla offff offfff.neyse asıl mevzu zeytinyağı iyi geliyomuş bilginiz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…