- 19 Mayıs 2014
- 322
- 169
- 33
- Konu Sahibi kuzununannesi
-
- #1.101
Cnm gogsunke oynama dogru degil cunku hamileyken erken dogum nedeni sutun gelmesi prolaktin yukseldigi icin sut hormonlari calisiyor bir daha sikma ben hic dokunmuyorum korkumdanaynısı bendede var kaç gündür dışarı çıkmadım.bugün çıkmaya karar verdim pantolonu giyemedim karnım iğrenç olmuş sinirden oturup sızlandım ,iyice bunaldım ben ağlayıp duruyom. günler geçmiyo geçsinde istemiyom çok korkuyom yüzleşmekten ya olmazsa diyedualarınızı esirgemeyin arkadaşlar hiç ama hiç iyi değilim ben.bu arada akşamdan beri göğüs ucum sızlıyodu hafifte şişmişti çamaşır değdiremiyom en son ne süreceğimi bilemedim zeytinyağı sürdüm bi baktım beyaz bişey belirmiş sıktım bende, önce kalındı hafif kenarından iğne batırdım az beyaz bişey çıktı .galiba sert sıktım kan geldi bu defa sonrasında sızla dur mahfoldum sonuç yine ağla offff offfff.neyse asıl mevzu zeytinyağı iyi geliyomuş bilginiz olsun.
Ben de arkandan geliyorum bir gün var aramızda :)Günaydın bende 11de başladım benimde bugün son kontrolüm var çarşamba opu olacak benimde 2.denemem olacak allah utandirmasin hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah Amin.
insallah sonuc guzel olacak canim. Duaya devam. Rabbim buyuktur emeklerimizi goruyor. Bosa degil hicbir sey.aynısı bendede var kaç gündür dışarı çıkmadım.bugün çıkmaya karar verdim pantolonu giyemedim karnım iğrenç olmuş sinirden oturup sızlandım ,iyice bunaldım ben ağlayıp duruyom. günler geçmiyo geçsinde istemiyom çok korkuyom yüzleşmekten ya olmazsa diyedualarınızı esirgemeyin arkadaşlar hiç ama hiç iyi değilim ben.bu arada akşamdan beri göğüs ucum sızlıyodu hafifte şişmişti çamaşır değdiremiyom en son ne süreceğimi bilemedim zeytinyağı sürdüm bi baktım beyaz bişey belirmiş sıktım bende, önce kalındı hafif kenarından iğne batırdım az beyaz bişey çıktı .galiba sert sıktım kan geldi bu defa sonrasında sızla dur mahfoldum sonuç yine ağla offff offfff.neyse asıl mevzu zeytinyağı iyi geliyomuş bilginiz olsun.
benimbelirtilerimin hepsi geçti rahimde sızı oluyordu acıkcası beni umutlandırıyordu şimdi hiç bir şey hissetmiyorum hiç bir yerim ağrımıyor eşimde belkide o zaman yerleşmek için sızladı şimdi geçti diyor bilmiyorum onun haklı çıkması için dua ediyorum ne kadar zor beklemek Rabbim bekleyişimizi güzel haberlerle sonuçlandırsın. bugün işe başladım en azından oyalanacak bir işim var artık.Kader arkadaşlarım gunaydinn..kuzununannesi ile kalan gun 3.. tedaviye yeni baslayan arkadaslara da bol sans diliyorum.. bende halen belirti yok yaa ama agrim var
kaçıncı gün embriyosu kaç tane transfer edildi. hayırlı olsun inşallah mutlu haberler alırsınMerhaba kizlar...ben de 3. Denemedeyim...gecen hafta persembe (arefe gunu) transfer gerceklesti...bakalim neler olacak...ama minik minik sizilar var...umarim tutunuyorlardir...
canım aklım sende bizi habersiz bırakmaÜzüntümü yaşama ağlama şansım bıle olmicak gizli herşey..dualarınızı eksık etmeyın canlarım.
sağlık ocakları geç cevap veriyor acil de 45 dakikada çıkıyor. kızımda 45 dakikada sonucu acilden almıştık.Şans yokkii kanı verdım sağ ocağina yarın çıkar dıolar en erken bugun akşam 5te dıolar.sinir oldum.beklemeye devam .... perş gunu direkt özelde yaptırcam
ben eğer bugün akşam baktırsaydım doktorum ilaç başlayacak beta hcg ye baktırmamı istedi diyecektim ama yarın gidersem arkadaşım var ondan rica ederim acilde o sağolsun yardımcı olur. şimdi kimseye tedaviyi söyleyemediğimden arkadaşımdan da rica edemiyorum. çok bunaldım ama ben şu günler hızlıca geçip gitse ne güzel olur hatta bizi uyutsunlar test günü uyandırsınlar :)Acil kabul etmıo kaprisliler dr muayene fişi al sıraya gir dr isterse bakarız gerek görmezse bakmayız dıolar nefret edıom böyle ukala kişilerden
Ne güzel benim carsamba sabah opum senin yumoslar nasıl bu akşam çatlatmak iğnelerini vuracagiz eğer yumoslar geçen seferki gibi 5. Güne giderse 27 sinde transfer insallahBen de arkandan geliyorum bir gün var aramızda :)
Canım hayırlı olsun inşallah acilde şikayet olarak ne diyorsun yapmıyorlar diye biliyordum da betahcg mi yaptıracağım diyorsunarkadaşlar merhaba benim test günüm 19 temmuzdu. ben 18 temmuzda evde idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı. 19 temmuzda devlet hastanesinin acilinde test yaptırdım değerim 70 çıktı :) ancak bugün tüp bebek merkezinde kan verdim öğleden sonra arayacaklar sabırsızlanıyorum.
Teşekkürler insallahhh seninde tutarKızlar günaydın herkese test günü bekleyen arkadaşlar inşallah herşey güzel olacak duaların sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?