2015 Yılı Temmuz Ayında Tüp Bebeğe başlayacak hanımlar!... Burada buluşalım

çok zor arkadaşım insanın evladı olunca bile çok zor Allah hiç olmayana daha çok sabır versin. çok isterdim gebelik planı yapmayı bu ay korunmayı bıraktım hamile kaldım demeyi kocama süpriz yapmayı ama bizim sınavımızda bu demekki

Hakkaten kızlar benim bu pembe kanama ne olabilir ki 9, gün negatif 10. gün 1,6 negatif bugün bu pembe kanama adet belirtisi mi yoksa şimdi mi tutunmaya başlıyor acaba?
fsh 13 bende çok merak ediyorum içeride embriyo kaç gün canlı kalabiliyor acaba? netten baktım anlamlı bir şey bulamadım

bügünkü sonucum 568.

Ayrıca olumsuz sonuçlanan arkadaşlarıma Allah inşallah doğal yollardan çocuk nasip eder . bana da dua edin her şey yolunda gider umarım. içimde hala anlam veremediğim bir korku var
merhaba bugün benimde ikinci değerim 214 çıktı iki katına artmış. 15 gün sonra keseyi görmek için kontrole çağırdılar. ben daha öncede 2 kez düşük yaptığım için çok ama çok korkuyorum. 15 gün nasıl geçecek bilmiyorum.

Benimde bugün 11.günum test yaptirdim kocamann 0.5 çıkdı.okadar umut vardı ki icimde şuan perişan oldum ağlamakdam
üzüldüm canım taktir allahındır diyip tevekkül edicez bende başlarda çok ümit etmiştim ama herşey yerlebir oldu sanki gözümde ben vardır bundada bir hayır vermiyorsa bir sebebi var dicem ve çocuk meselesini rafa kaldırıcam

Yorumları ookudukça benim gözüm de korkmaya başladı. Dünkü değer 131 di yarın tekrarliyor uz umarım bir düşme olmaz.
Ayrıca olumsuz sonuç alanlara allahtan Umudunuz u kesmeyin her işte bir hayır vardir diyorum.
Opu günü yaklaşan arkadaslara da bol sans diliyorum..

fsh 13 bende çok merak ediyorum içeride embriyo kaç gün canlı kalabiliyor acaba? netten baktım anlamlı bir şey bulamadım
Ben olumlu birsey beklemiyorum cnm bu sekilde olsa sonradan kanda gebelik ciksada baktim hep ya düşük ya erken dogum ya dis gebelik yada kimyasal gebelikle sonlanmisti öyle olmasindansa negatifi kabullendim artik

Merhaba arkadaşlar allah herkese yardım etsin hayırlı evlat versin inşallah. Ben 25 yaşındayım eşim 35 5 yıllık evliyiz medicalpark Göztepe aşılama için başvurduk esimin spermi düşük 5000 fln çıktı bunla olmaz tutmaz dedi tüp bebege geçin dedi bizde karar verdik başladık iğneler ilaçlar testler herseye başladık çok guzel geçti 8 yumurtam toplandı 6 tanesini dollendi 4 tanesi 1 kalite sağlıklı o kdr iyiymis ki embriyom 5.gun transfer ettiler hemde iki tane ikiz olur diye biz istedik bugün 9.gunum sonucum 4,50 çıktı yıkıldım şok oldum dha adet olmadım ağrım da yok beynim patlayacak cok üzüldüm doktor şimdi diyo ki eşinin spermi kötü kromozom testi fln yapalım diyo madem öyleydi aşılama yapmadin bu testen gecirseydin ya bayram şekeriniz olsun bebeginiz dedi o kadar umutlanmistim ( değeri bu kadar düşük çıkıp yükselen var mı arkadaşlar lütfen cvp yazın

Benimde 9. Ve 10. Gunu negatif yarin 12 gunum kan vercem ama umut yok. Bugun bir kerede pembe kanamam oldu. Senin 4.5 sinir aslinda bir anda artabilir

Benimde 9. Ve 10. Gunu negatif yarin 12 gunum kan vercem ama umut yok. Bugun bir kerede pembe kanamam oldu. Senin 4.5 sinir aslinda bir anda artabilir
Cnm inşallah senin de pozitif çıkar benimki de inşallah artar hemşirem hic olumlu konusmadi cok düşük ikinci testi bile yaptirma dedi ama bn yarın bi hastahaneye gidip ultrasonyonla muayene istiycem yarın adet tarihim yumurtalari ne durumda görüyor bklm ne diycek inşallah hepimiz hayırlı sonuç yazariz cnm cok zor süreçler gerçekten allah yar ve yardimcimiz olsun

Rabbim yüzünü güldürsün inşallah canım.içim acıyor...

Benimde bugün 11.günum test yaptirdim kocamann 0.5 çıkdı.okadar umut vardı ki icimde şuan perişan oldum ağlamakdam
Rabbim yardımcın ve yardımcımız olsun.zor günler yaşıyoruz ne di
ne size nede kendi yaşadıklarıma dayanamıyom artık.sizin böyle olunca ümidim bitti dündendir beterim mens ağrısıda arttı wc gitmeye korkuyom test günüm gelmedi ama ümidim yok belki hata ediyom ama hissettiğim bu ve gerçekle yüzleşirsem ne yapacağımı kestiremiyom.ilk kez bu kadar güçsüzüm hayata karşı...

Hamilelik takvımınıde kaldırdım.
üzülme artık bunu demekte yapmakta çok zor biliyorum ama çok şükür annesin ve Allah oğluna hayırlı güzel ömürler versin.tesellin bu olsun bunu düşünerek acını dindir teselli bul canım.çok ümitlenmiştim sizinle sonuç böyle olunca 9.günüm ama ağlamaktan bitik durumdayım.kafam gelip gidiyor ümidim yok çok korkuyorum çok

Kızlar çok üzüldüm ya.Bu temmuz pek ugurlu gelmedi galiba.Bende cuma yapıp size bildircem ama kendimi hep negatife koşulladım. Olursa mucize derim herhalde.Hiç sallamıyorum artık yüzüstü de yatıyorum.

Kızlar çok üzüldüm ya.Bu temmuz pek ugurlu gelmedi galiba.Bende cuma yapıp size bildircem ama kendimi hep negatife koşulladım. Olursa mucize derim herhalde.Hiç sallamıyorum artık yüzüstü de yatıyorum.
sana noldu bari sen ümitsizlenme.cumarteside ben haber veririm artık.inşallah hayırlı haberlerle geliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…