- 3 Temmuz 2015
- 310
- 302
- 33
- Konu Sahibi kuzununannesi
-
- #1.321
Ben istanbuldayım cnmBende arkandayim benimde cmts toplanacak ,kac yumurtan olustu cnm senin
Allah yardimcin olsun pozitif sonuclar hayirli saglikli evlatlar nasip etsingünaydın
bende bu ay 6.denemeye başlayacağım.adet olmayı bekliyorum bugün yarın olurum.2 dondurulmuşum var.
MqsallahMaşallah yumurta sayin cok guzel kaliteleride yuksek olur insallahBen istanbuldayım cnm
gece 00:00 da iğnemi oldum cuma 10 da hastanede olacağım 11 de toplama olacak, 20 ye yakın yumurtam varmış, gayet iyi durumdalar dedi dün son kontrolde dr'um
senin kaç yumurtan oluştu?
Allahtan umit kesilmez hic beklemedigimiz bir anda mucizesini nasip eder insallahHayatımın en kötü gününü geçirdım.
Allah yardimcin olsun pozitif sonuclar hayirli saglikli evlatlar nasip etsin
canım benim transferden 19 gün sonra kese görünmüştü ikinci değeri gördükten sonra 15 gün uzun bekleyemezsen başka bir doktora git merakın korkun devam etmesin inşallah sağlıkla kucağına alırsınmerhaba bugün benimde ikinci değerim 214 çıktı iki katına artmış. 15 gün sonra keseyi görmek için kontrole çağırdılar. ben daha öncede 2 kez düşük yaptığım için çok ama çok korkuyorum. 15 gün nasıl geçecek bilmiyorum.
Nerden kaldırılıyo üyelik kızlar bilen varmı bakıp bakıp ağlamak yeniden yaşamak istemıorum bulamadım ben
Akşam 4-6 arası dr arıcakmiş sonuç hakk.konuşçakmiş.bu sayfada kapandı işte..yaş oldu 32.5 yumurtamda az artık şansım olmaz buyuk olasılık.4tane kredi var ödencek.şükür allaha.size kolay gelsın Allah yardımcınız olsun.ben dayanamıom silicem üyeliğimi sizleri sevıorum.dualarım sizinle
Çok güzel yazmışsınız, elinize sağlık. :)Merhabalar. Allah sağlık sıhhat versin size ve eşnize.
Bir çok insan bebek sahibi olmak ister ama malumdur ki doğum ve ölüm insanoğlunun elinde olmayan en büyük kaderdir.
Allah bizlere anne olma mertebesini verecekse yaş kaç olursa olsun, ya da tıp ne derse desin doğacak bir bebek varsa ve bu bizim olacaksa oluyor.
Ben ilk denememi yaptım olmadı. Nasip olursa 2.yi yapacağım oda olmaya bilir. İmkanımız ve sağlığımız el verdikçe deneyeceğiz, elimden geleni yapacağım ancak sonuç yine olumsuz olursa yapacak bir şeyim yok. Allah' ım bu konuda sınava abi tutmuş bizidiyip kabulleneceğiz.
Benim ilk göz ağrım tek bebeğim şuan eşim. Eşiminde aynı şekilde ben. Allah bizlere sağlık versin huzurlu haya versin başta bunu dilemek gerek. Gerisi gerçekten nasip işi.
Bir de şunu sakın unutma ki sen stresli üzüntülü olursan bünyenin direnci düşer ve bu çocuk olma olasılığını da düşürür.
Sen kendine bak sağlığına dikkat et Allah ım dilerim sana hayırlı bir evlat verir.
Bir şeyleri değiştirmek elimizde değilse onun için üzülüp harap olmak boşunadır.
Göz yaşlarınızı akıtmayın boş yere. Sevgi ve sağlıcakla kalın.
Allah gönlünüzdeki evlat hasretini dindirecek bir bebek veriri inşallah size.((amin)
tamam canım inşallah hayırlı haberler verirsin.benimde aynı o yüzden merak ettim.teşekkür ederim.Evet canım benim sorunum azosperm. Eşimin doğuştan meni kanalları gelişmemiş. Bu sefer üçüncüyü deneyeceğiz dondurulmuş spermlerimizle. Tedavi devam ediyor benim haftayada opu olur herhalde.
canım benim suçlama kendini senin ne suçun var doğal olarak çok üzüldüm ve üzüldük.çünkü kendim kadar istemiştim hamile olmanı olmayınca hayal kırıklığı oldu ondan sadece.Rabbim neylerse güzel eyler ne yapabiliriz.inşallah duan kabul olur güzel haberle geliriz ne diyim arkadaşım.ayazakasya I izlerrr yapmayin nolur bu tedaviye basladigimizda karsimizda iki tanr sonuc bekliyordu ya negatif ya pozitif. Hakkimizda hayirlisini istedik demekki hayirlisi boyleymis siz neden hemen umitsiz oluyorsunuz bu tedavide ne kadar pozitifseniz sonucta bi o kadar pozitif olir siz insallah guzel haberlerle doneceksiniz lutfen boyle dusunmeyin ben sizi olumsuz dusunmeye ittigimi dusunup suclaniyorum herkes alnindako kaderi yaşar siz insallah mutlu olarak doneceksiniz hastaneden
canım hayırlısı olsun artık.Allah yardımcımız olsun her daim...Kizlar bugun 12. Gun kan sonucumda negatif. Doktor genetik tarama yaptirmami ve en az 6 ay ara vermemi istedi. Oyle yapcaz hersey mukemmeldi sonuc beklediğimiz gibi olmadi dedi hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?