- Konu Sahibi kuzununannesi
-
- #1.341
Kizlar bugun 12. Gun kan sonucumda negatif. Doktor genetik tarama yaptirmami ve en az 6 ay ara vermemi istedi. Oyle yapcaz hersey mukemmeldi sonuc beklediğimiz gibi olmadi dedi hayirlisi
Çok güzel yazmışsınız, elinize sağlık. :)asilsoy Gerçekten öyle... Mevlana'nın güzel bir sözü vardır: "Mevla dilerse kişinin işini , mermere geçirir dişini . Mevla dilemez ise kişinin işini, muhallebi yerken kırar dişini." Olay bundan ibaret. Ben her zorlukla beraber bir kolaylık olduğuna inanıyorum. Göklerin altında inanın her şeyin bir zamanı, her tavrın bir cevabı ve her sabrın bir ödülü vardır. Önemli olan sonuç ne olursa olsun yaradanın bir çıkış, bir ferahlık, bir ışık sunacağına inanmaktır. Sonuç her zaman bizim istediğimiz gibi olmak zorunda değil ki, kaderin başka planları vardır. Eğer tam da istediğimiz gibi olmasını beklersek sonuç bizim için tam bir hayal kırıklığı olabilir. Ama dersek ki, sonuç ne olursa olsun Allah beni bırakmaz, ummadığım yerden bir kapı açar, o zaman görün bakın nasıl önünüze seriliyor umulmadık sürprizler... Çünkü O bizden bunu bekliyor... Geçmişe bakın, tüm peygamberler, büyük zatlar çeşit çeşit sınavlara tabi tutulmuşlardır. Ve hepsi ettikleri tevekkül sayesinde nice nice sürprizler yaşamışlardır. Hem de en umulmadık zamanlarda... Kim O'na tevekkül etmiş de yarı yolda kalmış? Tevekkül etmeyi bilmiyoruz biz. Belki de bu yüzden ayağımıza gelecek olan fırsatları kapıdan geri döndürüyoruz. Şu forumda buraya üç sene, dört sene önce yazanlara bir bakın, hamile kalmamış olan var mıdır Allah aşkına? Er geç olacak, buna inanın... Küsüp, pes etmezsek tabii... Allah kulunu şaşırtmayı sever... Yeter ki tevekkül edelim, hayat sürprizlerle dolu. . S son umut
Neg sonuçlanan arkadaşlar eee nolcak şimdi ne zaman mens olcaz.bu ilk denememdi bilgim yok normalde yarın 28.gunum yani mens olcaktım..şimdide öylemi?bugun ilaçlarımi kullanmadım zaten.dr aramadı bile işleri bittiya..
Çatlatma ıgnesının veya dıger kullandığımız ılacların etkısı gecmıs olabılır belkı.. Benım gecen denemem kımyasal olmuştu ve sımdı takvımıme baktım. Opu dan sonra 20 . Gunde regl Başlamış. Estrofem ve progestan ı Dr bırak dedıkten 3-4 gun sonra regl olmuşum. Yanı demek ıstedıgım 12. Gun test gununde negatıf olsada regl hemen başlamıyor gıbı. Yanı regl belırtılerı olmaması lazım yaşadıklarımız. Tabı bu dedıgım tüp bebek harıcı durumlarda gecerlı degıl.kızlar bişey sorucam göğüs ağrım felan bitti benim. hani adet olunca ağrımız kesilir ya öyle.test günüme 2 gün var normal adet günümde normalde bugün yarın gibi dünkü ve önceki gibi adet sancımda yok şu an o kadar.neden göğsüm indi fikri olan varmı acaba
4-7 gun arasi .12.gunlerde aldim negatiflerimide.Çatlatma ıgnesının veya dıger kullandığımız ılacların etkısı gecmıs olabılır belkı.. Benım gecen denemem kımyasal olmuştu ve sımdı takvımıme baktım. Opu dan sonra 20 . Gunde regl Başlamış. Estrofem ve progestan ı Dr bırak dedıkten 3-4 gun sonra regl olmuşum. Yanı demek ıstedıgım 12. Gun test gununde negatıf olsada regl hemen başlamıyor gıbı. Yanı regl belırtılerı olmaması lazım yaşadıklarımız. Tabı bu dedıgım tüp bebek harıcı durumlarda gecerlı degıl.
Kızlar oncekı tecrubelerınızde negatıf kan sonucu aldıktan sonra regl ne zaman başladı sızlerın ?
Benim bi onceki negatifimde ilaclari biraktikta 4 gun aonrasonra olmustum burazbiraz gecikir ama sonrasinda düzen devam ederNeg sonuçlanan arkadaşlar eee nolcak şimdi ne zaman mens olcaz.bu ilk denememdi bilgim yok normalde yarın 28.gunum yani mens olcaktım..şimdide öylemi?bugun ilaçlarımi kullanmadım zaten.dr aramadı bile işleri bittiya..
az önce uykudan uyandım wc gittim pedime hafif pembe başparmağım kadar bir leke geçmişÇatlatma ıgnesının veya dıger kullandığımız ılacların etkısı gecmıs olabılır belkı.. Benım gecen denemem kımyasal olmuştu ve sımdı takvımıme baktım. Opu dan sonra 20 . Gunde regl Başlamış. Estrofem ve progestan ı Dr bırak dedıkten 3-4 gun sonra regl olmuşum. Yanı demek ıstedıgım 12. Gun test gununde negatıf olsada regl hemen başlamıyor gıbı. Yanı regl belırtılerı olmaması lazım yaşadıklarımız. Tabı bu dedıgım tüp bebek harıcı durumlarda gecerlı degıl.
Kızlar oncekı tecrubelerınızde negatıf kan sonucu aldıktan sonra regl ne zaman başladı sızlerın ?
ben önceki tedavimde transfer sonrası sadece jel kullanmıştım ve test günüme sanırım 1 yada 2 gün kala mens oldum.gecikmedi benimki yani önceki mens günüme göre denk daha doğrusu düzenli oldu.şimdide mens olmam bugün yada yarın ağrımda var az öncede hafif sulu lekelenme gördüm sanırım hasta oluyomBenim bi onceki negatifimde ilaclari biraktikta 4 gun aonrasonra olmustum burazbiraz gecikir ama sonrasinda düzen devam eder
inşallah canım ya inşallah inşallah
Ha anladım senın daha once o şekılde bır tecrüben olmus demek. Burada aldığımız yanıtlardan farklı olmus senınkı. Hayatım belkıde Yerleşme kanamasıdır hemen umutsuz olma.ben önceki tedavimde transfer sonrası sadece jel kullanmıştım ve test günüme sanırım 1 yada 2 gün kala mens oldum.gecikmedi benimki yani önceki mens günüme göre denk daha doğrusu düzenli oldu.şimdide mens olmam bugün yada yarın ağrımda var az öncede hafif sulu lekelenme gördüm sanırım hasta oluyomtıpkı geçen denememdeki gibi
yerleşme kanaması 10. gün olurmuki keşke o olsa Allahım lütfen hasta olmim yalvarırımHa anladım senın daha once o şekılde bır tecrüben olmus demek. Burada aldığımız yanıtlardan farklı olmus senınkı. Hayatım belkıde Yerleşme kanamasıdır hemen umutsuz olma.
Benım de test gunu cmt. Hafıf Ağrı oluyor ama net bır belırtım yok. Heralde tutmadı dıyorum ama. Neyse az kaldı artık hayırlısı hakkımuzda..inşallah canım ya inşallah inşallah
Valla bılmıyorum kı canım. Belkı de oluyordur.yerleşme kanaması 10. gün olurmuki keşke o olsa Allahım lütfen hasta olmim yalvarırım
Merhaba, hayirli olur insallah , bende bu gece catlatma ignesi oldum ,benim 8 yumurta olustu ,yasimda 39 gecen sefer 4 tane olusmustu ,senin yasin kac ist nerde tedavi oluyosun ,ben bahceciye gitmistim memnunda kalmistim ,ama zor oldu sehir disi bu sefer bursadayim.memleketimdeBen istanbuldayım cnm
gece 00:00 da iğnemi oldum cuma 10 da hastanede olacağım 11 de toplama olacak, 20 ye yakın yumurtam varmış, gayet iyi durumdalar dedi dün son kontrolde dr'um
senin kaç yumurtan oluştu?
hayırlı olsun inşallahMerhaba, hayirli olur insallah , bende bu gece catlatma ignesi oldum ,benim 8 yumurta olustu ,yasimda 39 gecen sefer 4 tane olusmustu ,senin yasin kac ist nerde tedavi oluyosun ,ben bahceciye gitmistim memnunda kalmistim ,ama zor oldu sehir disi bu sefer bursadayim.memleketimde
inşallah hayırlara vesiledir. benim de transferimin 11. günü pembe kanamam oldu adetim başlıyor sandım ama hala hastalanmadım. ama gebe de değilim. sanırım o pembe kanamayı jel yapıyor olabilir. ben hiç bir negatifimde ilaçları bırakmadan hasta olmadım. ama sadece jel kullanmak yeterli olmayabilir diye düşünüyorum. 4-5 tane ilacım var. onları bırakınca adetim 4-5 gün sonra geliyor.ben önceki tedavimde transfer sonrası sadece jel kullanmıştım ve test günüme sanırım 1 yada 2 gün kala mens oldum.gecikmedi benimki yani önceki mens günüme göre denk daha doğrusu düzenli oldu.şimdide mens olmam bugün yada yarın ağrımda var az öncede hafif sulu lekelenme gördüm sanırım hasta oluyomtıpkı geçen denememdeki gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?