2015 Yılı Temmuz Ayında Tüp Bebeğe başlayacak hanımlar!... Burada buluşalım

Neg sonuçlanan arkadaşlar eee nolcak şimdi ne zaman mens olcaz.bu ilk denememdi bilgim yok normalde yarın 28.gunum yani mens olcaktım..şimdide öylemi?bugun ilaçlarımi kullanmadım zaten.dr aramadı bile işleri bittiya..

İnsanoğlunun sınanmadığı gün yoktur.
Biz sınanacağız ve inancımız gereği sabırla şükredip çaba sabredeceğiz.
Benim içim çok şükür ferah, nasip olur inşallah bu duygu diyorum.
Ben tıbbın imkanlarını kullanıp elimizden geleni yapıyorum.
Dua edip evime bir yemiş tadı katacak bebek diliyorum.
Gerisi Allah tan nasip ederse ne mutlu bana, etmezse onunda sabrını verir.
Hepimiz için en hayırlısını diliyorum. Allah yüzümüzü güldürür inşallah (amin)

Sonuçlar doktor tarafından incelendikten sonra aranırsınız. Bende aynı gün hemşire aradı ertesi gün doktorum aradı.
Sanırım bu durumda 1 hafta 10 gün gecikme oluyor. Ben erken düşük yaşadığım için peşinden 4-5 gün kanamam kesilmedi.

Çatlatma ıgnesının veya dıger kullandığımız ılacların etkısı gecmıs olabılır belkı.. Benım gecen denemem kımyasal olmuştu ve sımdı takvımıme baktım. Opu dan sonra 20 . Gunde regl Başlamış. Estrofem ve progestan ı Dr bırak dedıkten 3-4 gun sonra regl olmuşum. Yanı demek ıstedıgım 12. Gun test gununde negatıf olsada regl hemen başlamıyor gıbı. Yanı regl belırtılerı olmaması lazım yaşadıklarımız. Tabı bu dedıgım tüp bebek harıcı durumlarda gecerlı degıl.
Kızlar oncekı tecrubelerınızde negatıf kan sonucu aldıktan sonra regl ne zaman başladı sızlerın ?

4-7 gun arasi .12.gunlerde aldim negatiflerimide.
Progestan adet olmayi engelliyor dedigin gibi. Onu biraktiktan en az 3-4gun icindede adetin gelmesi gerek sanirim

Benim bi onceki negatifimde ilaclari biraktikta 4 gun aonrasonra olmustum burazbiraz gecikir ama sonrasinda düzen devam eder

az önce uykudan uyandım wc gittim pedime hafif pembe başparmağım kadar bir leke geçmiş

Benim bi onceki negatifimde ilaclari biraktikta 4 gun aonrasonra olmustum burazbiraz gecikir ama sonrasinda düzen devam eder
ben önceki tedavimde transfer sonrası sadece jel kullanmıştım ve test günüme sanırım 1 yada 2 gün kala mens oldum.gecikmedi benimki yani önceki mens günüme göre denk daha doğrusu düzenli oldu.şimdide mens olmam bugün yada yarın ağrımda var az öncede hafif sulu lekelenme gördüm sanırım hasta oluyom tıpkı geçen denememdeki gibi

Ha anladım senın daha once o şekılde bır tecrüben olmus demek. Burada aldığımız yanıtlardan farklı olmus senınkı. Hayatım belkıde Yerleşme kanamasıdır hemen umutsuz olma.

Ha anladım senın daha once o şekılde bır tecrüben olmus demek. Burada aldığımız yanıtlardan farklı olmus senınkı. Hayatım belkıde Yerleşme kanamasıdır hemen umutsuz olma.
yerleşme kanaması 10. gün olurmuki keşke o olsa Allahım lütfen hasta olmim yalvarırım

Ben istanbuldayım cnm
gece 00:00 da iğnemi oldum cuma 10 da hastanede olacağım 11 de toplama olacak, 20 ye yakın yumurtam varmış, gayet iyi durumdalar dedi dün son kontrolde dr'um
senin kaç yumurtan oluştu?
Merhaba, hayirli olur insallah , bende bu gece catlatma ignesi oldum ,benim 8 yumurta olustu ,yasimda 39 gecen sefer 4 tane olusmustu ,senin yasin kac ist nerde tedavi oluyosun ,ben bahceciye gitmistim memnunda kalmistim ,ama zor oldu sehir disi bu sefer bursadayim.memleketimde

hayırlı olsun inşallah

inşallah hayırlara vesiledir. benim de transferimin 11. günü pembe kanamam oldu adetim başlıyor sandım ama hala hastalanmadım. ama gebe de değilim. sanırım o pembe kanamayı jel yapıyor olabilir. ben hiç bir negatifimde ilaçları bırakmadan hasta olmadım. ama sadece jel kullanmak yeterli olmayabilir diye düşünüyorum. 4-5 tane ilacım var. onları bırakınca adetim 4-5 gün sonra geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…