2015 Yılı Temmuz Ayında Tüp Bebeğe başlayacak hanımlar!... Burada buluşalım

Cevap bekleyenlere de yazayım mens ne zaman olur demişsiniz. Geçen sene dondurulmuslarim negatif olmuştu. 12. gün test yaptım 14. gün adet oldum.Hemen oldu yani benim.Ama çok koyuydu ve az oldu sonraki ay düzeldi.

Kızlar kan verdim bakalım 1 saate belli olur size yazarım. Hayırlısı olsun diyorum.
inşallah bebeğin seninledir bende yarın kan vericem inşallah benim bebeğinde benimledir ama pekte umudum yok gibi adet sancılar çekiyorum belim çok ağrıyor gögüslerim çok şişti ve bu sabah idrar testi yaptım negatif rabbime sığındım o neylerse güzel eyler inşallah bundan sonra sevinçten ağlarız

kızlar öncelikle rumuzumu değiştirdim. (fsh13) Sonrasında dün doktorla konuştuklarımızı ve bundan sonra ne yapacağımızı değerlendirdik. öncelikle doktorum çok üzgündü herşey yolundaydı yumurtalar çok iyiydi embriyolar çok iyiydi. rahimde zaten hiç bir problem yok ama neden olmadı anlayamadım. dedi. kızıma hamile kaldığım için daha önce hiç kromozom analizi istememişti benden. şimdi öncelikle tedbir olarak Karyotip analizi yaptırmamı istedi. üniversitesi hastanesinden randevu aldım. kasıma randevu verdiler. sonrasında tedaviye başlamadan önce yine 3-4 ay biesteron kullanmamı istedi. sonra tedaviye başlamaya karar verdiğim aydan bir ay öncesinde vajinal ultrason eşliğinde çizikler atacağını söyledi. tutunmayı kolaylaştırmak için. birde bu sefer embriyoların durumuna göre 1 tane 3. gün 1 tane 5. gün transferi yapabilirim zamanında çok yaptım dedi. çünkü ben kızım 3. gün embiroyosu olunca acaba dedim 3. gün transferi daha mı iyi olur. oda birini 3. gün birini 5. gün yapalım dedi. bakalım Allahtan hayırlısı bir tedavi daha beni bekliyor tabiki genetik testi olumlu çıkarsa.

Kızlar 2 çıkmış yani negatif insanın içine doğuyor. Nasip değilmiş napalım. Testi tekrarlamiycam 11.gunle 12. gün değişmez sanırım. Hayırlısı artık. Tüp bebek defterini kapatıyorum ben.İsteyen herkese versin Rabbim.

ayazakasya canım hakkında hayırlısı ne işe o olsun.. üzülme demeyeceğim çünkü insan ister istemez üzülüyor.. ama bunu söyle ddüşün her işte bir hayır vardir. Allah doğal yolla tutmayı nasip etsin..

çok üzüldüm rabbim normal yolla nasip eder inşallah bakalım ben yarın ne olacak umutların bittiği an adet sancısından ve göğüslerimin acısından başka hiç birşey hissetmiyorum yarın formaliteden kan vermeye gidicem sonucu alamya gitmeyi bile düşünmüyorum eşim alsın fakslasın doktora sonucu bile sormicam çünkü belli

Ne kadar guzel kendine çok güzel bir yol cizmissin. Dr bu konuda baya yardimci olmuş anlaşılan. Allah em eklerini boşa cikarmaz canım insallah

L largopen80 cnm göğüs ağrıları iyiye işarettir cnm sen yine dikkat et ve umudunu kaybetme
galiba idrar yolu enfeksiyonu oldum arkadaşlar tuhaf bi durum varsuyu az içtiğimde idrarda zorluk çekiyorum kasığımın tamortasında ağrı ve acı suyu biol içtiğimde biraz rahatlıyorum fakat suyuda istekli içmiyorum açıkçası ilaçlardanmıdır nedir ağzımın tadı bi tuhaf napıyım doktoru arıyımmı sizlerde böyle bir sorunla karşılaştınızmı hiç

ayazakasya bence ara vermem iyi olur ama yinede umudunu kesme evladın tadını biliyorsun Rabbim inşallah beklemediğin bir anda nasip eder ama yinede tedavi ileri bir zamanda aklında olsun doktor bana neler dedi ama ben yine de son bir kez daha denemeye karar verdim. Allahtan ümit kesilmez

bende bir kaç gün önce idrar yaparken ağrılı oluyodu ama jelden kaynaklı diye düşünüyom.bu arada dün sabah sıvı pembelik pedimde vardı bugünde çok az aynısı oldu kızacaksınız belki ama sinir stresten oturup sigara içtim yarın herşey netleşecek ama ümidim yok

karyotip analizi nedir genetik testten farklı bişeymi? biesteron ne için? vajinal çizikler nasıl bişey acıtan bişeymi risklimi embriyoları farklı günlerdemi transfer edicek o zaman ? nedense hepsi çözüm gibi geldi bana tabi hissiyatımda öyle. çok sordum galiba hayırlısı olsun inşallah arkadaşım

geçmiş olsun canım .Rabbim hayırlısını nasip eylesin.

evet yarın artık ama içimdeki korkuyu tahmin edebilirsin sanırım dr. görüştüm monurol diye bi ilaç var onu verdi gece iç dedibenim baya bi ağrım var tam ortası ve idrarda zorluk canım ya sende folikasit aspirin bide progestron kulllanıyorsundur heralde ağzında kuruluk varmı kahve tiryakisi ben kahve içemiyorum acı geliyor ağzının tadında bi değişiklik varmı birde iştahsızlık su da sanki yosun kokuyor ilaçlardanmı acaba yoksa enfekdiyondanmı

heee unutmadan sigarada neymiş yapma ya hamileysen zehirlemeye ne hakkınvar o minicik mercimeği çok kızdım bak

Niye kapatıyorsun canım tekrar denemeyecekmisin. Sorun neydi sizde

korkuda streste üzüntüde ortak canım.folik asit jel ve clexane iğne kullanıyom bide troidmi ne bende yoktu önce bu defa yüksek çıkınca sabah bide o hapı kullanıyom.kuruluk yapıyo evet dudaklarım çatladı benim.su içmemde normal yemek konusuda bi iştahsızım bi iştahlıyım böyle benimki.diğer konu içinde haklısın çoküzgünüm ümitsizlik beni mahvetti ağlayıp duruyom

Cnm genetik testmis kanda bakilacakmis doktorum saglikli gebelikten dolayi sanmıyorum ama baktirmakta fayda var dedi. Biesteron benim gibi yumurta sayisi az ve kalitesiz olanlar icin kalite arttirici. Embriyolari farkli gunlerde transfer etmeyi düşünüyor hani diyorlsr ya bazi rahimler 3. Gunu bazi rahimler 5. Gun transferini kabul ediyor öyle bir durum varsa en azından ikiside aynı anda denenmis olur. Rahime cizik ultrason esliginde basit bi islem muayene odasında yapacağım pahalı bir islem degil dedi ama aci konusunda hic bi fiktim yok sanirim son tedavime hazırlanıyorum bu yuzden herseyi deneyecek doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…