2015 Yılı Temmuz Ayında Tüp Bebeğe başlayacak hanımlar!... Burada buluşalım

problem:azosperm
hastane: ankara güven has.
deneme:3
yumurta sayısı: 13.07. Adetini bekliyor.

Arkadaşlar tedaviye başladıgım gün doktoruma güvendim çok soru sormadım sadece aşamaları öğrendim.Kaç yumurta gelişiyor, değerlerim kaç sorsanız bilmem sonuca odaklandım hiç kafamı yormadım bunlara.Sonuç 38 yaşındayım 12 yumurta 4 tanesi döllendi ve 3.gün hepsi donduruldu.Şimdi bir dahaki reglimde transfer yaptırmayı düşünüyorum.Çok takılmamak oluruna bırakmak gerek bazen....

Problem:sperm hızı ve morfoloji bozuklugu
Hastane:Şişli Memorial
Deneme:1
Yumurta sayısı: ? 13.07.2015 beklenen adet

Bugun cok yogundum, cok giremedim..yarin insallah 11:15'de doktor gorusmem var..tahlil ve ultrason yapilacak..insallah guzel haberle gelirim..

Bugun cok yogundum, cok giremedim..yarin insallah 11:15'de doktor gorusmem var..tahlil ve ultrason yapilacak..insallah guzel haberle gelirim..
Hadi hayırlısı güzel haberlerini ver inşallah. benimde bugün sabah kontrolüm vardı. 4 tane yumurta yine önden gidiyor en büyüğü 17 olmuş. arkadan gelen 6,5 lar 8,5-9 olmuşlar. endimetrium 10 cm olmuş. kan sonucum henüz çıkmadı. doktorum menogo 75 ml, gonalf 200 ml ve cetritede'ye devam etmemi söyledi. cumartesi yine kontrolüm var. pazartesi de Allah izin verirse OPU:)

Kızlar çok kötüyü kan sonucum çıkmış. 2 gün önce 410 olan e2 değerim bugün 380 e düşmüş lh düşmüş progesteron düşmüş ne anlama geldiğini bilmiyorum ama içimde bir sıkıntı var. kötüye gidiyor Allahtan hayırlısı ama çok üzgünüm şuan. doktorumu aradım henüz sonuca bakmamışlar hastası varmış. sonrasında bana döneceklermiş

Kızlar e2 değerim 410 dan 380 e düşmüş. lh ım 14 ten 1.2 ye düşmüş progesteron 1.2 den 0.7 ye düşmüş değerleri görünce baya bi ağladım üzüldüm çünkü daha önce e2 değeri düşüp gebeliği iptal edilenler olmuştu. doktorumu aradım ancak çok şükür korktuğum gibi değilmiş daha önce hormon seviyem hızlı düştüğü için cetrotide yi başlamış cetrotidenin etkisi ile hormonlarım düşmüş istediğimiz değerlere gelmiş dedi doktorum çok şükür rahatladım Allahım emeklerimizi boşa çıkarma yarabbim

sevindim değerlerinin düzelmesine ben pek anlamıyorum ama dün ki değerim 2804 çıktı ne anlama geldiğine bilmiyorum.

şu rakamlardan bişey anlamıyom varya iyikide anlamıyom sende anlamasan.arkadaşlardan biri yazmışyukarda bir yerde sonuca odaklandım diye lütfen takılma ne olucaksa olur bunları düşünüp dahada stres oluyoruz.biliyom aynı şeyi ben yaşasam sende bana söylersin ama insan kendine biraz acımasız davranabiliyor.herşey güzelolucak şimdilik odaklanmamız gereken bu.

eeee ben bunu göreydim yazarmıydım yukarıyı:) anca stres topuyuz biz:) çokşükür

sevindim değerlerinin düzelmesine ben pek anlamıyorum ama dün ki değerim 2804 çıktı ne anlama geldiğine bilmiyorum.
Senin yüksek cunku yumurta sayin fazla cnm benim az oldugundan cok yukselmesi de iyi degilmis hayirlisi artik cok bilmek de iyi degil ama engel olamiyorum kendime bir kac ay once enfeksiyon icin bi kadin dogumcuya gittigimde beni saglikci sandi ne kadar cok sey biliyorsun dedi iyi mi kotu ku bilemedim ne yazikki kotu tecrube eseri

Evet aslinda cok sey bilmek iyi degil yabanci tezlere kadar okuyorum hormon seviyeleri ile ilgili okumasam bilmesem daha iyi ama engel olamiyorum

maalesef bu işlerin içine girdiğinizde öğrenmemek elde değil... inşallah unutmamıza sebep olacak bebeişlerimiz gelir de bir çırpıda unuturuz :)

maalesef bu işlerin içine girdiğinizde öğrenmemek elde değil... inşallah unutmamıza sebep olacak bebeişlerimiz gelir de bir çırpıda unuturuz :)
aynen öyle kızımda hepsini unutmuştum sanki hiç acı çekmedim sanki hiç ağlamadım gibi almıştım kucağıma bundan da öyle olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…