- 9 Ocak 2015
- 65
- 28
- 18
- 34
- Konu Sahibi tombul cilek
-
öncelikle geçmiş olsun arkadaşım. bu tarihlere göre sat 9 aralıksa 23 aralıkta muhtemelen yeni yeni yumurtluyor olabilirsin 14 gün var arada bebiş henüz oluşmamış yaniKızlar Yardımınıza ihtiyacım var şimdi benim sat 9.12.2014 tam ultrasyon a göre 10+1 hamileyim yanlız kafayı yicem 23 aralıkta bi kaza geçirdim dolapları silerken düştüm burnum için filim çekildi artı el ayak titremem oldu o gün kısaca sorum ben 23 aralıkta sizce hamile miydim 23 aralıkta sonra hamile kalıp 10haftalik olma ihtimali nedir saçma ama aklıma geldikçe uykum kaCIO şimdiden tskler
Yeni yeni yumurtlama yapiyordun canim . Korkma :)Kızlar Yardımınıza ihtiyacım var şimdi benim sat 9.12.2014 tam ultrasyon a göre 10+1 hamileyim yanlız kafayı yicem 23 aralıkta bi kaza geçirdim dolapları silerken düştüm burnum için filim çekildi artı el ayak titremem oldu o gün kısaca sorum ben 23 aralıkta sizce hamile miydim 23 aralıkta sonra hamile kalıp 10haftalik olma ihtimali nedir saçma ama aklıma geldikçe uykum kaCIO şimdiden tskler
Ay yerim ben bunuuuu maşallah sphnllahhhhh :))TskEki Görüntüle 1421238 ederim kızlar bu arada bu da bebis min resmi 9+6iken
Sanada karlı esenyurttan merhaba . Hoşgeldin aramızaa :)Herkese merhaba karlı beylikdüzündentemmuz sonu anneyim kismetse.sevgiler
ye teyzesi :)) ayin 23 inde yumurtlama yeni oldu diyorsun sat 9 aralik ya ben 7 ocakta test yapmıştım kan 156 hcg çıkmıştı sonra 4 gun sonra 875 çıkmıştı doktor ozaman 6 haftalik demişti yane ben 23ten sonra geçen süre zarfı içinde gerçek anlamda hamilelik oluştu dime :) kafamda deli sorular ,Ay yerim ben bunuuuu maşallah sphnllahhhhh :))
Ria ederim ne demek :))Tekrar teşekkür ederim :)
Kızlar Yardımınıza ihtiyacım var şimdi benim sat 9.12.2014 tam ultrasyon a göre 10+1 hamileyim yanlız kafayı yicem 23 aralıkta bi kaza geçirdim dolapları silerken düştüm burnum için filim çekildi artı el ayak titremem oldu o gün kısaca sorum ben 23 aralıkta sizce hamile miydim 23 aralıkta sonra hamile kalıp 10haftalik olma ihtimali nedir saçma ama aklıma geldikçe uykum kaCIO şimdiden tskler
tskler canım insan işte ister istemez kuşkuda kaliykr gerçi dediğin gibi yiyecek ekmeği varsa tutunur diyelimCanim ben yumurtlama ve döllenme olan gunlerde daglara tepelere tirmandim , sicak kaplica havuzlarda yüzdüm ki hamileye cok sicak su zararlıdır. Hamileymisim haberim yoktu tabi. Doktor dediki bebek saglikliysa ve yasayacaksa o dönemde ne yapsakta bisey olmazmis. Ya hep ya hic kuraliymis. Icini ferah tutabilirsin
Yaa aynı bende bir kaç kez gittim batı bahata serkandı galiba doktorun adı gayet iyiydi ama hastane berbat hele doğum katında odaların olduğu yer çok havasızdı yanlışlıkla çıktım ama nasıl indiğimi bilemedim.. Medipole devam ediyorum birde Nisayı merak ediyorum ama onunda kalabalığını çekemem galiba bu gidişle Medipolde doğurcam. Bu arada Ayfer hanıma gidiyorum ben memnunumBende istanbul halkalıdan kızlarr Allahın izniyle nisanda alıcam kızımı kucağıma... Batı bahatta doğum yapan ya da yapıcak olan var mı İlk medipole gidiyordum hastane müthiş ama doktorlarını hiiiç sevmedim batı bahatta da doktor müthiş ama hastane çok kötü napacağım bilmiyorum bilgisi olan varsa söylerse sevinirim
Ben reşat bahat a gidiyorum doktorım o kadar iyi ki yani çok ilgili ama hastane çok kötü çok kararsız kaldım... Medipolde çok güzel dışı ama ilk gebeliğimde oraya gitti zorla kürtaja alıyorlardı kendi kendine düşmez dediler güvenmedim başka hastaneye gittim kendi kendine düştü doktor kürtaja gerek yok dedi o yüzden gıcık kaptım o hastaneden bide medipolde 5 dk da bakıp yolluyorlar reşat bey en az 20 dakika sohbet ediyor bebek hakkında inceliyor ... Napacağım bilemiyorum nisa ya da çok giden varYaa aynı bende bir kaç kez gittim batı bahata serkandı galiba doktorun adı gayet iyiydi ama hastane berbat hele doğum katında odaların olduğu yer çok havasızdı yanlışlıkla çıktım ama nasıl indiğimi bilemedim.. Medipole devam ediyorum birde Nisayı merak ediyorum ama onunda kalabalığını çekemem galiba bu gidişle Medipolde doğurcam. Bu arada Ayfer hanıma gidiyorum ben memnunum
TskEki Görüntüle 1421238 ederim kızlar bu arada bu da bebis min resmi 9+6iken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?