- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
- Konu Sahibi tombul cilek
-
ogrendigin zaman bansda yaz bende mrrak ettim :)
Tmm cnm grsrz :)Tamam tatlım ben kaçtım hadi Görüşrz :) iyi bak paşamıza
Hoşgeldiiiiiii şerefler getirdiiii :))istanbul Ümraniye den bir adet anne adayi geldiiiii
Hoşgeldiiiiiii şerefler getirdiiiii :)istanbul Ümraniye den bir adet anne adayi geldiiiii
Hoşgeldin canım cinsiyet bellimi :) ?istanbul küçükçekmece :)
hoşbulduk canımmm. henüz öğrenmedim. 10 şubatta randavum var. belli olmuş mudur ?Hoşgeldin canım cinsiyet bellimi :) ?
Evet canìm belli olmustur eger bebegin gosterirse 10subatta ogrenirsin diye dusunuyorum ama devlete gidiyorsan dokyor soylermi bilmiyorum ben ozele gitim ogrendim . Devlette soruyorum doktora daha belli olmaz dio nasil belli olmaz dedim erkek aa dur bakayim dedi sonra ben soleyince soledi erkek oldugunu anlamiyorum niye soylemiyorlarsa :/hoşbulduk canımmm. henüz öğrenmedim. 10 şubatta randavum var. belli olmuş mudur ?
devlette söylemiyorlar canım arkadaş 19 haftalıkken gitti kız diye söylememişler sanırım. özele gitti ertesi gün öğrendi. kontrollerimede özele gittim sürekli en son kinde devlete gittim ama kadın çok sert surat 5 karış beğenmedim o yuzden özele gideceğim tekrar sanırım.Evet canìm belli olmustur eger bebegin gosterirse 10subatta ogrenirsin diye dusunuyorum ama devlete gidiyorsan dokyor soylermi bilmiyorum ben ozele gitim ogrendim . Devlette soruyorum doktora daha belli olmaz dio nasil belli olmaz dedim erkek aa dur bakayim dedi sonra ben soleyince soledi erkek oldugunu anlamiyorum niye soylemiyorlarsa :/
Ben de 11+5 im.cuma randevum var.ama.gostermez sanirim cinsiyetini...
Bir ay daha beklicez o.zmn.meraktan olcm...çok erken diye düşünüyorum canım
deninki daha cok erken bacım cinsiyeti bile oluşmamistir daha 15 haftsyi gectikten sonra ogrenebilirsn ama ozel soyler dvlet gne soylemiyor o haftalar yada doktorun ilgilyse ogrenirsin ne diyim ama daha erken ben 15 hftalkkn ogrendmBen de 11+5 im.cuma randevum var.ama.gostermez sanirim cinsiyetini...
Evt canim neyse nasil olsa ogrenicez.saglikli olsunlar da...ilk bebegim.kiz erkek farketmeZ ama ister istemez merak ediyoruzdeninki daha cok erken bacım cinsiyeti bile oluşmamistir daha 15 haftsyi gectikten sonra ogrenebilirsn ama ozel soyler dvlet gne soylemiyor o haftalar yada doktorun ilgilyse ogrenirsin ne diyim ama daha erken ben 15 hftalkkn ogrendm
evet ozaman ogrenirsin :) banada yaz merak ettim smdi :)devlette söylemiyorlar canım arkadaş 19 haftalıkken gitti kız diye söylememişler sanırım. özele gitti ertesi gün öğrendi. kontrollerimede özele gittim sürekli en son kinde devlete gittim ama kadın çok sert surat 5 karış beğenmedim o yuzden özele gideceğim tekrar sanırım.
benimde ilk bebegim :)Evt canim neyse nasil olsa ogrenicez.saglikli olsunlar da...ilk bebegim.kiz erkek farketmeZ ama ister istemez merak ediyoruz
Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah.hepimizin..olmayanlara da versin.benimde ilk bebegim :)
yazarım tabi canımm bende sabırsızlıkla bekliyorumevet ozaman ogrenirsin :) banada yaz merak ettim smdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?