2015 YILINDA DOĞUM YAPACAK İSTANBUL'LU ANNE ADAYLARININ BULUŞMA NOKTASI.. :)

istanbul Ümraniye den bir adet anne adayi geldiiiii

hoşbulduk canımmm. henüz öğrenmedim. 10 şubatta randavum var. belli olmuş mudur ?
Evet canìm belli olmustur eger bebegin gosterirse 10subatta ogrenirsin diye dusunuyorum ama devlete gidiyorsan dokyor soylermi bilmiyorum ben ozele gitim ogrendim . Devlette soruyorum doktora daha belli olmaz dio nasil belli olmaz dedim erkek aa dur bakayim dedi sonra ben soleyince soledi erkek oldugunu anlamiyorum niye soylemiyorlarsa :/

devlette söylemiyorlar canım arkadaş 19 haftalıkken gitti kız diye söylememişler sanırım. özele gitti ertesi gün öğrendi. kontrollerimede özele gittim sürekli en son kinde devlete gittim ama kadın çok sert surat 5 karış beğenmedim o yuzden özele gideceğim tekrar sanırım.

Ben de 11+5 im.cuma randevum var.ama.gostermez sanirim cinsiyetini...
deninki daha cok erken bacım cinsiyeti bile oluşmamistir daha 15 haftsyi gectikten sonra ogrenebilirsn ama ozel soyler dvlet gne soylemiyor o haftalar yada doktorun ilgilyse ogrenirsin ne diyim ama daha erken ben 15 hftalkkn ogrendm

deninki daha cok erken bacım cinsiyeti bile oluşmamistir daha 15 haftsyi gectikten sonra ogrenebilirsn ama ozel soyler dvlet gne soylemiyor o haftalar yada doktorun ilgilyse ogrenirsin ne diyim ama daha erken ben 15 hftalkkn ogrendm
Evt canim neyse nasil olsa ogrenicez.saglikli olsunlar da...ilk bebegim.kiz erkek farketmeZ ama ister istemez merak ediyoruz

evet ozaman ogrenirsin :) banada yaz merak ettim smdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…